Nasterea la Arcadia - Iasi( 26 )
Raspunsuri - Pagina 17
gravidacori spune:
ziua buna ! eu sunt tare bucuroasa ca am facut azi vaccinul de 6 luni, bine ca am scapat ca ma luase cu calduri pe hol la doctorita de ce emotii aveam dar surpriza iubirea mea a fost incredibil de cuminte. la primul piciorus nici pas nu a zis , eu ma jucam cu ea cu un ursulet ,era fascinata de el,doar la celalat piciorus a plans 5 secunde dar i-am scos repede alt ursulet si deja uitase de plans. si doctorita si asistenta a laudat-o de ce cuminte a fost.apoi ne-am plimbat pe afara 30min si acum face pe-a cantareata si cauta joaca
LA MULTI ANI SARBATORITILOR !
ionelamaria spune:
Clau, ce face bebe tau e absolut normal. Multi copii fac asa. manaca spre dimineata foarte des. tot asa se intampla si seara la unii. E normal. bebe alaptat exclusiv nu are program, mananca la cerere. Rabdare si putere
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Clau, ce face bebe tau e absolut normal. Multi copii fac asa. manaca spre dimineata foarte des. tot asa se intampla si seara la unii. E normal. bebe alaptat exclusiv nu are program, mananca la cerere. Rabdare si putere Mami fericita de Mihnea si de Tudor |
Multumesc Ionela intuiam si eu ,dar trageam speranta ca a inventat cineva vreo schema .
pe Tudor si Mihnea, tu ce mai faci??
Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011
ionelamaria spune:
Noi suntem bine, crestem. Deja Tudor are 1 luna, e maaare.
Am mai scris pe Blog despre noi... pentru cine vrea sa mai citeasca
Eu va citesc zilnic, dar greu reusesc sa mai si scriu
Va pup si ma gandesc la voi... toate
oiyoy spune:
Buna tuturor! si La multi ani de Ziua Nationala a Romaniei!
Urari de bine si celor csre si-au sarbatorit ieri ziua numelui.
a trecut o saptamana de cand il avem pe varul Matei cu noi(11 zile)
mersi Dada de raspunsul cu branzica.noi am incercat sa-i dam de 2 ori branzica de vaci buna, gustoasa, nu acra, amestecata cu para sau mar parca..dar nu prea a mancat..nu-i place textura.desi o pasez bine alege cu limbuta, inghite zeama si ce e moale iar restul ii ramane in gurita.mi-e frica sa nu se innece.nu am de unde sa cumpar lapte de capra dar cu iaurt de capra as putea incerca?am vazut ieri in supermarket.mai era si de bivolita+oaie dar ma gandesc ca ala e prea mult pentru ea.
saptamana trecuta cand am fost la control la med de fam ne-a zis ca a ramas in urma cu inchiderea fontanelei si sa suplimentam vitD la 4 pic si sa-i dau Ca lactic, de la care s-a constipat si nu i-am mai dat.de asta as vrea sa-i dau iaurt. La vaccin a plans pentru ca in ziua respectiva nu se odihnise bine dar alte manifestari n-a avut.in rest a mai crescut 2 cm (67cm are acum) si are 8,5 kg.
Daca imi aduc bine aminte a fost o mamica a carui puiut a avut ceva probleme cu ochisorii, chiar la iesirea din spital.intreb pentru ca fetei ii ies niste bubite mici prin jurul ochilor, mai ales pe linia cearcanelor si nu stiu ce-ar putea fi.uneori ii dispar, pe urma ies iarasi
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1
claumarcoci spune:
oiyoy noi am avut probleme cu ochiul drept, nici dr de fam, nici pediatru nu ne-au rez problema ci dr oftalmolog.
In cele din urma a fost conjunctivita, nu avea bubite ci i se lipea ochiul de cele mai multe ori,i-am facut masaj la ochisor si picaturi plus o igiena adecvata.
La noi asa a debutat dermatita(cred eu) aparea cate o bubita ici colo care trecea de la o zi la alta, apoi inca una si apoi toata fata
Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011
Simonik21 spune:
Buna ziua, mamici! Ce frumos este ca aveti bebeii vostri de sarbatori cu voi. Noi anul acesta stam bine in burtik:P Am vazut ca v a intrebati ce sa luati micutilor vostri de sarbatori si am zis poate va ajuta site ul asta care l am gasit din intamplare. O zi frumoasa!
http://www.qbebe.ro/psihologie/jocuri_si_activitati/cele_mai_interesante_cadouri_pentru_copii,_in_functie_de_varsta?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe
cu 28+
alinuta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Pot sa mai intreb ceva , azi am chef de vb - mamici la voi bebei la cate luni si-au ridicat capul din pozitia pe spate> Eu citesc dezv lui bebe pe sapt si zice ca in sapt 11 incepe sa-si ridice singur caputul, al meu deocamdata il tine daca-l trag de manute,mai astept Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011 |
apropo de asta claudia..cand eram in maternitate la doua zile gaza mea si-a ridicat capul si, sa nu exagerez, dar pret de aproape un minut s-a uitat la mine ff incruntata:)) acum cateva zile am surprins-o ridicandu-si capul si oleaka din spatuc:)))(din pozitia culcat pe spate evident)...am ramas socata si apoi m-am amuzat:))...de atunci nu s-a mai intamplat..acum are fix o luna si o sapt.:)......dr.mea de fam zicea ca la 2 luni ar trebui sa-si tina binisor capul
Nico_A spune:
Buna seara mamici si bebici ,
Ma numesc Nicoleta ,am 22 de ani, m-am nascut in Hunedoara dar de un an stau in Iasi de cand m-am casatorit , sunt in 32 saptamani si m-am gandit ca poate ma puteti ajuta si pe mine cu cateva sfaturi . As vrea sa nasc la Arcadia , medicul care ma supravegheaza este d-na. doctor Cristina Cacicovschi . Ce parere aveti ? Peste doua saptamani ar trebui sa ma duc sa semnez contractul cu Arcadia . Ar trebui sa stiu ceva care sa ma ajute inainte sa semnez contractul ?