Nasterea la Arcadia - Iasi( 26 )
Raspunsuri - Pagina 12
DadaIna spune:
Lena farmacia asta accepta numai plata cu cardul.Vad ca nu au plata ramburs.Au curieri proprii care aduc marfa livrata sau iti ridici marfa de la farmacie.Pentru mine pica din start.Refuz sa cumpar produse folosind cardul pe net.
madline82 spune:
Neata fetelor, noi am fost ieri la vaccin, a plans saracuta...mi-era asa mila de ea.numai cand am luat-o in brate a tacut.La 6 luni avem 7 kg, si 68 cm, si papam numai tatuca:))! Inca nu i-am dat nimic, asteptam sarbatorile:))
La multi ani scumpa mea, te am de 6 luni, dar e ca si cand te-am avut de la inceput, esti puiutul meu drag si te iubesc nespus!
LenaC spune:
Dada, eu o sa risc cu plata cu cardul pentru ca vreau sa iau niste creme scumputze si se merita. Oricum o sa mai caut pe net sa vad daca nu a luat cineva teapa.
Madline, felicitari, sunteti deja fete mari.
La multe lunite Estelina !!!!
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Neata fetelor, noi am fost ieri la vaccin, a plans saracuta...mi-era asa mila de ea.numai cand am luat-o in brate a tacut.La 6 luni avem 7 kg, si 68 cm, si papam numai tatuca:))! Inca nu i-am dat nimic, asteptam sarbatorile:)) La multi ani scumpa mea, te am de 6 luni, dar e ca si cand te-am avut de la inceput, esti puiutul meu drag si te iubesc nespus! Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
La Multe Lunite!!! sa creasca frumos in continuare si sa-si bucure parintii
Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011
gravidacori spune:
ziua buna si de la noi. nu am intrat demult ca am fost tare ocupati, ne-am mutat, acum ne luptam cu un pic de tuse si cativa mucisori, am avut si putina febra pe care am fugarit-o si de acum asteptam sa ne tr4eaca tot ca sa facem si noi vacccinul de 6 luni.
tare antipatic mi-e anotimpul asta
ESTELINA, multe lunite cu sanatate !
AlynaB spune:
Estela multe unite inainte!!!!!!!te pupam dulce!!!
Noi nu am mai intrat de multisor.....am de citit din urma :D
Ne luptam cu alti 2 dintisori. i-au spart cei 2 dintisori de sus odata. este fff suparat, nu vrea nimic, nu doarme, manaca destul de rau....La cei de jos nici nu am simtit cand au iesit... vad k astia sunt mai pretentiosi.
Va pupam dulce.Multa sanatate si sa va ocoleasca racelile!!!
DadaIna spune:
La cat mai multe lunite Estela!Sa ii bucuri pe mami si pe tati si sa cresti mare si frumoasa!
Noi mergem la vaccin Sper sa fie ok.
claumarcoci spune:
Noi am fost la plimbare astazi, a fost foarte bine afara, am stat aproape 2 ore.
Intrebare pentru mamici: la cat timp dupa ce ati depus dosarele ptr alocatie si indemnizatie au intrat banii pe card??
Ce luati la copii de Mos Nicolae/Craciun??
Noi o sa avem 3 luni jumate la Craciun, si o sa avem cel mai frumos globulet din pom , poate imi dati vreo idee ce le placea la bebei vostri la varsta asta
, plecam sa ne pregatim pentru control la dermato, revin cu detalii maine dimi.
O seara frumoasa la toata lumea !
Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011
madline82 spune:
Multumesc dragelor pentru urari, cand sunt impartasite le simti importanta si emotia mult mai mult!
Dada, la noi a ramas si semn la piciorus..cred ca s-a incordat ea mai tare.
Alyna, asteptam poze cu noii dintisori!
Clau, la 3 luni jum ii poti lua jucarii de plus, ca ei incep sa le tina si sa le duca in gurita.
Cori, sa ii treaca fetei raceala cat mai repede!
Lena, sper ca nu m-ai uitat cu sprayul!
Va doresc o seara frumoasa!
DadaIna spune:
oiyoy scuze ca am omis mesajul tau si nu ti-am raspuns la intrebarea despre branzica.Sincera sa fiu i-am facut de cateva ori branzica in casa dupa acea reteta ce am scris-o si aici pe forum.La consistenta a iesit super insa gustul....chhh putin acrisoara desi a stat foarte bine la scurs.De 3 ori la fel mi-a iesit si nu stiu unde am gresit.Probabil trebuia lapte mai gras.Asa ca m-am dus frumusel in piata si am luat branza de vaci dulce de la o babuta am gasit o branza cum demult nu am mai mancat.Am de acum cateva ture de cand iau de la ea pentru ca stiu cand vine in piata.Gazuta papa branzica cu placere si nici reactii aiurea nu a avut.Azi i-am dat 2 lingurite de peste.
La vaccin a tipat cand a bagat serul in piciorus de am zis ca se cutremura circa.Apoi s-a linistit repede ca am luat-o in brate la pupacit.Acasa a adormit instant in hamletei si in bluzita de la plimbare ca nici nu am mai putut sa o schimb de tot de hainute.Am apucat sa ii dau jos doar pantalonasii, a supt un bidonas de lapte si deja era in lumea viselor. Acum se joaca si vad ca nu are nici o treaba.Sper ca a uitat deja de vaccin si sper totodata sa trecem noaptea cu bine fara reactii adverse.Semn vad ca nu ne-a ramas.
Avem 7,900 kg si 71 cm.
claumarcoci dupa ce depui dosarul ti se dau niste bonuri cu nr de dosar si pe verso iti scrie data cand intra banii.De regula se respecta.La mine cel putin asa a fost.La 2 luni de la depunere am primit alocatia si la 3 luni indemnizatia.Mi s-a calculat si mi s-a dat retroactiv (tot din urma)Acum primesc banii in fiecare luna chiar mai devreme de data nasterii fetei.Adica pe 8-10 a lunii nu pe 14 cand e ea nascuta.
AlynaB cred ca si noua incep sa ne iasa si cei de sus pentru ca acum vad ca isi duce degetelele sus la gingii.O mai apuca plansul cand isi atinge gingiile cu degetelele in rest e ok.Pupicei sa scapati repede de durere si chin.