Nasterea la Arcadia - Iasi( 26 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Noi pentru cojitele de pe cap am folosit Mustela Stelaker crema kerato-regulatoare anti scuame.Asta pentru scuamele de lapte de pe cap si zona fruntii.Pentru fata: Mustela Stelatopia crema emolienta.Intr-o saptamana am scapat de cojitele de pe cap si in 2-3 zile de bubitele de pe fata.Pentru cojitele de pe cap o ungeam cu crema pe tot capul de vreo 2-3 ori pe zi si pieptanam cu perie moale si deasa in raspar.Seara la baita spalat si masat bine tot cu sampon de la Mustela.Se repeta operatiunea zilnic pana la vindecare.Asta se intampla acum vreo 4 luni jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Asta ar fi o listuta cu alimentele alergene:

::alimente cu conservanti (benzoat de sodiu)
::nuci
::alune
::peste
::lapte de vaca
::fructe de mare
::telina
::soia
::oua
::ananas
::citrice
::capsuni
::zahar
::rosii
::ciocloata
::smanatana
::grau
::aici faza cu graul e cam exagerata
FARA RESTRICTII : lapte de capra, branza de casa, oua si carne de prepelita; paine de casa, mamaliga, piure de legume si cartofi; castraveti, ardei gras, miere, visine, mere
::Cauze pt dermatita poluarea, stresul, alimenetele alergene, polenul si acarienii, lana + fibre sintetice; apa fierbinte; caldura excesiva; unele sapunuri
SFATURI
mama sa aiba o concentratie crescuta de vitamina C; sa manance cereale fara gluten; alimente integrale, neprocesate

Claudia, eu nu mananc nimic rosu (cica sunt alergene) nimic lactate de 2 zile, k pana acum am mai pus putin unt in mancare, nici un fruct de 2 zile k pana atunci mancam mere verzi sau galbene si banane si nimic prajit, nimic dulciuri din comert.
am mancat orez, piure de cartofi, supa de legume (nu rosii), gratar de pui; am cumparat niste covrigei cica naturali si rondele din orez expandat si grau. cam atat :D

Dada, mersic merg pana duminica pe acest tratamet si apoi o sa iau si eu Mustela... stiu ca ai mai spus o data ca sunt ok si retinusem.
Ma strange inima, k Atoderm contine vreo 3 parabeni
cred k o sa ii dau pana vineri... nu pana duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

buna tuturor!
multumim pentru felicitari!
azi asteptam una bucata Matei, var mic si a lui mama acasa.acum pleaca de la iasi si in maxim o ora jumatate sunt la roman.pentru o scurta perioada vor sta cu noi.va fi o adevarata provocare.
noaptea ce a trecut Claudia a dormit tare agitat, se trezea maraind si nu voia tzitzi o deranja altceva...citind acum listuta cu alimente alergene de la LenaC ma gandesc ca poate o fi de la benzoatul de sodiu pe care am vazut ca-l contine siropul de tuse ce chiar ieri am inceput sa-l iau.eu i-am cantat fetei pe afara si am facut o laringita.am baut ceai fierbinte si lapte si supe, dar nu mi-a dat drumu'.Noaptea imi venea sa tusesc si trezeam fata.asa ca am zis sa iau siropul asta si uite ce-a iesit

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

Buna mamici...o intrebare ..unde ati facut eco de sold la bebei??...noi tre sa facem acusica...in foaia de externare a Mariucai mele scrie ca trebuie facut intre sapt.2-6 de viata...multumesc...ma gandeam tot la Arcadia...Claudia parca tu ziceai ca ai facut recent...unde??si cat te-a costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

Lena bebelina ta e nascuta cu putin timp inainte de a mea...tu i-ai facut eco de sold?? multu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

Gaza nu prea doarme ziua decat in reprize scurte de 30 minute si trebuie sa stau non stop cu ochii pe ea.Noaptea doarme tare aiurea in sensul ca se foieste prin patut se dezveleste si numai cum trebuie nu sta.Ba pe diagonala,ba cu capul prin colturi, ba pe verticala patutului cu genunchii indoitinoaptea ma trezesc din ora in ora sa o invelesc si sa o pun intr-o pozitie normala de somn.Sunt eu bucuroasa ca noaptea doarme fara probleme insa nu pot eu sa dorm si sa o las asa.In sac de dormit nu sta.

de o vreme si baby girl Claudia tot asa doarme.si eu care citisem ca de pe la 6 luni bebelusii dorm neintrerupt noaptea da,da... chiar asa.mai linistits era la 3 luni.
Felicitari pentru cei 2 dintisori noi mai avem putintel.Dada branzica o cumperi sau o faci tu?

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Treaba serioasa cu alimentele astea, citind lista, ma gandesc ca eu mai iau pe post de gustare 2-3 nuci, cate un mar sau gutuie, renunt si la astea numai sa fie bebe bine.
Dada si eu m-am gandit sa incerc Mustela dar acuma astept sa vad cum e cu Bioderma.
Mamici bebei vostri isi sug pumnul, ca al meu a descoperit de vreo saptamana si si-a facut si rana la un degetel, in patut la somn ca atunci nu-l supraveghez non stop.

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuta84

Buna mamici...o intrebare ..unde ati facut eco de sold la bebei??...noi tre sa facem acusica...in foaia de externare a Mariucai mele scrie ca trebuie facut intre sapt.2-6 de viata...multumesc...ma gandeam tot la Arcadia...Claudia parca tu ziceai ca ai facut recent...unde??si cat te-a costat?

Eu la Arcadia, 120 lei, la dr Apostol Dan, acuma e in concediu pana pe 2 dec,dar mai sunt si alti dr.

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuta84

Lena bebelina ta e nascuta cu putin timp inainte de a mea...tu i-ai facut eco de sold?? multu

Alinuta eu nu fac eco de sold. Pediatra a zis k nu e nevoie si cred k sunt bani cheltuiti degeaba... k toto te cheama sa repeti etc. Asa mi-au spus si alte mamici care au cheltuit bani fara sens

Claudia si noi sugem pumnul cand ne este foame

Mergi la inceput

A facut cineva comanda pe acest site

https://comenzi.farmaciatei.ro/

Mergi la inceput