FIV Dr. Laura Dracea -15

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irip

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Nu fetelor , eu am fost draguta si am lasat toate originalele , sper sa-mi dea sa le fac copii sau in clinica daca se poate , asta este ...

Laura 5+

Laura, le soliciti originalele si lor le lasi copii. Le spui sa isi faca ei fotocopii. Daca fetele de la receptie iti pun ca nu se poate soliciti sa vorbesti cu Claudia Frincu, doamna care are biroul langa toaleta.

Da Irip , o sa negociez cu ele sa-mi dea originalele , chiar m-au costat niste bani , ar fi pacat ... daca tot mai pot scuti ceva .

Laura 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

laura eu am fost la serv doar 3 sapt si eu am considerat k bebe e mai important decat munca si mi-am luat medical iar de pe 1 dec intru in prenatal
abia astept sa vad comoara mica

Mergi la inceput

Ligia ,
Am o problema foarte mare cu serviciul , ca este cam frig unde lucrez , vine si iarna grea , condusul pana la munca , zapada , frig .... sincer imi este foarte frica mai ales de frig , nu vreau sa risc deloc , am asteptat copilul 10 ani , ca sa-mi permit sa risc ceva . Medicul de familie nu imi mai poate da medical , trebuie sa ma ia un ginecolog in evidenta , ce imi este ce-l mai teama ... ca nu cumva sa nu ma inteleaga medicul si sa nu spuna ca este vrun moft de a sta acasa .
Eu as vrea la munca , ca trece timpul mult mai repede , dar si frigul il indur pe masura . Sper sa gasesc un medic intelegator .

Laura 5+

Mergi la inceput

laura poti sa-ti iei concediu de risc maternal eu d-asta am k la mine ginecologul trebuia sa ma interneze de cel putin 2 ori pe luna pt medical si am preferat d-asta

Mergi la inceput

Da am inteles ca , concediul de risc maternal este de 120 zile , ar fi perfect a-si iesi din iarna , dar daca nu vrea sa-mi dea ? Ce sa fac ?

Laura 5+

Mergi la inceput

Concediul de risc maternal trebuie prezentat la medicina muncii la serviciu ?

Laura 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08
Fly: Ce mai faci, draguta??

Maria ma bucur ca ai mai intrat, sper ca e totul ok la voi! Noi crestem, gangurim, ne distram! Cand nasti?? Sanatate cat incape si nastere la termen, te cu mare drag!!!!

Mergi la inceput

Irip ,
Cand ai programare la d-na doctor ? Te-ai gandit la ce medic vei merge mai departe ?

Laura 5+

Mergi la inceput

laura pt concediul de rism maternal trebuie sa te prezinti la medicina muncii sa le explici si cum ai ramas insarcinata si riscurile la care te supui si apoi ei iti dau ei medicalul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Laura,pe 24.11.2011 am programare. Nu m-am hotarat inca la ce doctor merg. Intai sa vad ca sunt bine la ecograf si apoi vad unde merg. Tu te-ai mai lamurit care sunt pasii ce trebuie urmati?

Mergi la inceput