FIV Dr. Laura Dracea -15
Raspunsuri - Pagina 3
Laura32 spune:
Buna dimineata ,
Vineri am programare la primul ecograf la d-na doctor Dracea , stie cineva daca din tot ce am la dosar se poate sa imi dea inapoi ceva din toate analizele care le am acolo ?
Voi dupa ultima intrevedere cu d-na doctor v-ati programat repede la un alt medic sau ati mai stat o perioada ? Am tot citit ca bine ar fi sa incepi sa mergi la doctor cand ai 10 sapt .
Laura 5+
irip spune:
Laura, pai tu nu i-ai dat doamnei Dracea copii ale analizelor pentru dosar? I-ai dat originalele? Sau ce anume sa-ti dea inapoi? Eu, de exemplu, am solicitat fotocopii ale analizelor de la serologie pt a nu mai fi nevoita sa le repet. Sotul a trebuit sa confirme prin telefon ca este de acord sa-mi fie date mie. In rest, nu are ce sa-mi dea inapoi.
tebligia spune:
laura poti cere sa-ti dea copii la toate analizele dak tu i-ai dat originalele
eu i-am dat originalele dar am dus si un set la medicul de familie si mi-am oprit si eu un set
o sa-ti trebuiasca unele analize la prima consultatie la medicul ginecolog si in functie de ele o sa-tio mai dea sa faci sau sa refaci unele analize
Laura32 spune:
Nu fetelor , eu am fost draguta si am lasat toate originalele , sper sa-mi dea sa le fac copii sau in clinica daca se poate , asta este ...
Laura 5+
tebligia spune:
laura joi fac 29
sarcina se socoteste de la prima zi de stimulare adik aia ar fi prima zi de menstruatie
irip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura32 Nu fetelor , eu am fost draguta si am lasat toate originalele , sper sa-mi dea sa le fac copii sau in clinica daca se poate , asta este ... Laura 5+ |
Laura, le soliciti originalele si lor le lasi copii. Le spui sa isi faca ei fotocopii. Daca fetele de la receptie iti pun ca nu se poate soliciti sa vorbesti cu Claudia Frincu, doamna care are biroul langa toaleta.
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tebligia laura joi fac 29 sarcina se socoteste de la prima zi de stimulare adik aia ar fi prima zi de menstruatie |
Ce repede a trecut timpul , cred ca nu mai poti de nerabdare sa nasti , acum esti acasa , ai intrerupt serviciul , nu ?
Laura 5+