Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Am citit si eu tot. Eu sunt rupta...am o febra musculara la picioare de nu ma pot aseza in fotoliu cu Tudor in brate. Da' sa ma mai si ridic Da' nu ma plang ca eu am vrut. Am fost ieri seara la sala, la doua clase. Prima jumatate de ora de lucrat fund si picioare, a doua jumatate de ora piept si burta. Iar rezultatul e asta....

O am pe mama la mine, cred ca pleaca duminica. azi a stat Tudor cam doua ore jumatate cu ea. Cica dupa vreo ora jumatate era tare smiorcait. Cand am intrat pe usa s-a luminat tot nu stiu ce o sa ma fac cand ma intorc la munca

Sa stiti ca si eu va citesc si va si raspuns in gand. Uneori mai pun si in scris ce am in cap. Dar sunt langa voi cel putin cu gandul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hai sa mai raspund si eu la vreo 2 intrebari:

~ minge Vtech, avem, e mumoasa, ii place la mami, la bb mai putin (o si am de cand avea vreo 6 luni... a avut ceva succes, acum neah...)

~ nici eu nu l-am lasat pe P la tv, chiar daca e deschis blocam imaginea, ca bineinteles ca se uita daca e normal!

~Deea sigurrr o luam si pe soacra-ta... chiar daca ale noastre gasesc drumul de intors, pe-a ta o uitam acolo!!! Tu nu ii spui nimic? Ca macar pe mine ma stie mai dusa cu capul... a vazut clar, mai ales cand e vorba de copilul meu - deciziilesunt ale noastre: ale mele si ale sotului, nu are ce cauta cu "sau daca...".
Cat despre dl B al tau... e cel mai B dintre toti B astia ai nostri, care mai zic si ei uneori rautati, dar parca nici chiar asa...

Rusine dl B - baga-ti mintile in cap, ca bb nu poate avea anemie sau rahitism din cauza mamei! Mai documenteaza-te si tu inainte sa scoti asa perle pe gura, ca e pacat, vezi... a ajuns vorba pana la capatul Pamantului: exact pana la Resita!

Aditza si tu te plangi de soacra... si mai stai si cu ea! Saraca de tine! O lasam si pe-asta!

Hai sa le zicem ca e super promotie acum de Craciun, oriunde vor ele, super pret, super conditii, dar omitem partea doar cu dusul!
Cine mai doreste, cine mai pofteste! Soacrelor poftiti in vagoaneeee!!!

Tunde... si de-ai stii cat e de buna! (Acum fara exagerare! Explodez, dar mai bag cate-o bucatica ).
Maini/ picioare reci la bb sunt doar cand chiar ii e frig. Asa am tras eu concluzia pe al meu. Eu il tin inca fara caciula ziua (la 10 grade azi), dar sigur depinde si de copil.
Sta Sonia in mei-tai? Macar acolo e mai caldurica...

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

tunde, vezi ca sunt niste saci /huse in care se baga bebe, seamana cu partea de jos a unui sac de dormit, acopera picioarele pana pe sub brat (Asa e al meu). sunt mai grosi decat sacii de dormit si sunt fff practici. vezi sa cauti sa aiba si spatii pentru scos prin el centurile de siguranta pt carucior, sa nu pierzi soniuca pe drum. si da, chiar stai la polul nord!!

irinuka, acu ma duc sa pun o poza pe cont, dc reusesc sa intru..
io prajituri n-as manca, in schimb fructe... o tona..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

din ciclul dl B
azi am primit o noua....nush cum sai zic, dar e noua
cica, citez: "du te la draqu ca esti degeaba, ai fost degeaba si vei fi degeaba!!!!!!!!"
ha ha ha ha ha
nu mi a trecut mai repede prin cap sa raspund ca el e, a fost si va ramane de umplutura
ha ha ha ha ha
ce m am ras

pff
mama ce proasta sunt

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Hai ca am venit razand de la baie... ma gandeam la soacra ta Deaa (si sigur mai sunt multe la fel, poate si mai rau)... si cum ma gandeam eu la ea, am zis: ea e "The One" <SS> (=soacra suprema)

Nah ca mi-ai luat din elan Mirelus cu dl B al tau... deja B e prea mult pentru el e deja N scumpo!
Of ce rau imi pare pentru tine! Te pupam si te imbratisam cu drag mamico

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Irinuka:nu sta..nu mai vrea!Azi urla cand am fost afara cu Ea ..si la un mom dat am vazut ca era vanata..verzuie la fata..cred ca ii era frig.Erau minus 2-3 grade..Am fugit cu EA acasa si era bocna -bocna saraca.Ce-om face la iarna?Acum ii dau strampi+pantaloni
captusiti cu bumbac,sus body +bluza+azi +un pulovaras polar si geaca..
Cu soacrele ..nu comentez..soacra e soacra..dar si Eu sunt denaturata pt ca ii dau sa guste ..chiar si sarmale! ,cartofi prajiti,snitel,ceai de la mine,cafea nu!..etc doar!sa guste..?

Deea-sav;Mister B merita o bataie....Dr spun ca de obicei copii alaptati la san sunt anemici..si nu din cauza mamelor!Laptele praf contine mai mult fier ca LM..ceilalti alimentai cu LP ma rar fac anemie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Maimu..da pe fb nu ne pui cateva poze ? nici nu mai stim cum aratati,asa ascunse stati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mirela;ce lovituri iti da omul asta..de alea sub centura!!!!!!!Nu te lasa....Mie dac mi-ar zice asa ..ar vedea filmul cu cratita zburatoare!!!!!!!direct in cap i-as da...cum sa fiu mai degeaba??cum?..Si Eu ii permit prea multe cateodata dar asta nu!Ce B!!!
Maimutzico;da sacul acela cum ii dai daca asta sta in picioare in carut!

Mergi la inceput

Tunde-Tunde... da-da esti si tu un pui de mama denaturata... ce ti-e frica sa nu cumva sa nu guste Soniuca din toate cele de la inceput a? Macar i-au placut sarmalele, snitelele, cartofii? Hai recunoas ca i-ai dat sa guste si o gurita de bere/ vin!

Intrebare intrebatoare la mamele(le) alaptatoare: cat timp (pana la ce varsta) va ganditi ca ati vrea sa alaptati?

Mergi la inceput

Da Tunde, ai dreptate, sac pentru stat in picioare in carut nu exista, cum nu au inventat astia nici scaun de masina in care bb sa stea in picioare cum vrea puiul meu!

Mergi la inceput