Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(103)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shubulina/shubulina.jpg)
shubulina spune:
Inca ceva.
Bravo Andrei pentru kk la olita!!La mai mare.Carmen,daca are cat de cat un program de kk,poti sa-l pui cam la acealeasi ore.
Piscotel,te-am visat azi noapte.Ma rog,impropriu spus,am visat ca citea forumul si ne zicea Fluturas ca a disparut Piscoata mica.Zicea sa ne mobilizam toate sa cautam copilul,ca nu se stie nimic de el.Apoi ai raspuns tu,da nu stiu ce ai scris,ca m-a trezit fi-miu...tipa de foame.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Luiza1977 spune:
shubulina,brrr,prin ce ai trecut tu mami...o imbratisare mare de la mine
deci asa cu masa,cam atat dureaza si la noi aprox 15 min.,insa tre sa schimb scaunu de masa ca prea se fataie in el si se poate ridica.
gabrielaromt spune:
Neata!
gata, a plecat mama. Simt o usurare. Ieri s-au certat sotul cu mama si era o atmosfera de rahat si eu la mijloc. Deci acum clar ne-am lamurit ca nu e o idee buna sa vina mama sa stea cu Tudor. Mama e capoasa ca ea stie mai bine ce si cum ii trebe copilului nostru, iar al meu e cap patrat si nu stie sa fie diplomat cand vine vorba de copil.
Intrebare. Vreau sa-i iau si eu olita. Ce fel de olita ati cumparat?
Azi i-am facut somon cu legume la cuptor, gratinat cu motzarela. Bestial a iesit, a mancat bine T.
A... si vroiam sa zic ca mi se pune pata cand vad ca "lipishtoaca" e pe primul loc. Asa ca va rog eu frumos, cine nu a votat sa se mobilizeze si sa voteze pozele lu' Lori.
Mai sunt prin zona... copilu doarme de vreo jumatate de ora.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
aoleu shubu ce povestesti tu acolo cu titi tale ! nici nu vreau sa ma gandesc...brrrrrr ! Doamne ajuta sa fie totul bine. cu olita , da el de obicei are ore fixe de caca deci sper sa reusesc sa il obisnuiesc. oricum e bine si asa in 2 zile deja a facut caca
!
gabrielaromt noi am luat din real o olita gen iepure . are manere si o bila sa se joace. dar se poate da jos. eu am dat jos partea aia si i-am dat-o sa se joace cu ea. tacsu a vrut sa i-o ia , din partea mea ii luam una simpla...vazusem de la chicco una simpla care parea super comoda.
bravo piscot ... da sunt tare haiosi cand stau ei asa in picioare nesustinuti si parca se gandesc asa...si in cateva secunde se lasa usor in jos
roxx,lorich ce faceti ?
anka-maria spune:
Io am o problema cu olita asta, refuz sa ajung la faza aia. Ce faceti cu ea dupa ce se umple? Si de ce e asa important sa faca la olita?
In fine, noi cu reductor la toaleta adultilor o sa exersam, dar nu acusi ca timp este.
Deeeci, Carmen, sa revenim la aparatele noastre. Exista 3 firme care fac aparate IPL pt. uz casnic: Philips, Remington si Boots.
Dintre toate Philips Lumea e cel mai usor de utilizat, este usor, ergonomic... Numai ca nu vorbim de epilare definitiva! Intensitatea luminii este prea mica pentru a produce rezultate permanente. Tot ce pot sa faca Philips si Remington e sa puna firul de par in adormire. Cand ai oprit utilizarea, padurea revine. Merita totusi efortul pt. ca se poate ajunge si la 4 sapt. intre epilari si asta e foarte bine, ca nu doare ca alea de smulg parul. Numai ca trebuie perseverat, exact ca la smuls.
Din cate stiu eu astea 2 nu se pot folosi pe fata.
Boots iPulse e diferit, in sensul ca are mai multe viteze. Pe treapta cea mai de sus lumina e destul de puternica sa prajeasca definitiv firul. Deci daca sunt sanse de epilare definitiva, sunt cu Boots. Beleaua e ca la intensitatea aia doare rau! Si dureaza si mult. Laserul are un sistem de racire cu jet de aer, ca sa nu simti arsura cand lumina atinge firul. IPL-urile fac racirea cu un gel care se aplica local. Gelul nu e ideal, simti arsura mai serios decat la laser si nu-ti prea vine sa faci pe suprafete mari.
Io ma gandesc serios sa-mi iau un aparat d-asta de la Boots dar sa-l utilizez pe firele care scapa de laser. Nu cred ca as fi reusit numai cu aparatul asta din prima, la ce padure aveam io.
In concluzie nus' ce sa recomand. Philips tocmai a facut reducere importanta la Lumea, de la 500 la 300 parca. Aproape era sa-mi iau, dar am vazut ca Boots a scos generatia urmatoare de la IPulse si asta mi se pare mai interesant. Oricum, recomand rabdare pentru ca aparatele astea sunt abia la inceput. Peste 2,3 ani o sa fie clar daca au vreun viitor sau nu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
Carmen felicitari lui Andu' pt reusita.
Si Anka nici noi nu ne grabim cu olita. Eu ma gamdeam sa-l pun dupa un an si mai mult in joaca. Nu prea are ore fixe cand face kk(exceptia e dimineata-si chiar nu-mi arde sa ma trezesc la 7 fara ca sa-l pun pe olita). Prietena mea l-a pus pe baietelul ei dupa 1 an juma. Pana acum a invatat sa se ceara, dar de cele mai multe ori face tot in scutec.
Vream si noi un vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=16" target="_blank">aici pt pozele ly1.jpg si ly2.jpg
missmj spune:
loutzy cum te mai simti ?
simo mai dormi mult ?
lorich si lu' andu ii este frica, il vad, lasa ca prind ei curaj !
ma duc sa citesc ca vad ca a scris anka
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Gabiscumpa , lasa lumile in pace; intre noi fie vorba...pozele alea nu au nimic de locul 1 si 2, nu ca ale mele ar avea, sunt poze superbe in concurs, da' alea is fara cap intreg, fara ... nah...
Mai, era sa castig/pierd concursul post-mortem. Eram in alergatura bucatarie-sufragerie, la calculator, sa urmaresc reteta lui Roxx cu pasta de zahar...si in viteza, am alunecat pe gresie si m-am dus in tocul usii: rezultat - o julitura pt care m-am tarat in bucaarie sa plang, sa nu ma vada copiii, 3 genunchiuri in loc de 2 si o durere la mana din palma in cot. Tati cica tre sa-mi cumpar si eu sosete antiderapante, nu doar Ana.
Sunt varza in pat...s-au dus florile mele de zahar...Robert imi tine gheatza si ma pupa pe buba rosie, uiasha.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shubulina/shubulina.jpg)
shubulina spune:
Anka,pt mine e important sa faca la olita,pentru ca pot scapa de scutece mai rapid.Nu din considerente financiare,mi se pare mai comod la olita decat in "chiloti".Sper ca pe la un an jumatate sa scap.Iar continutul il arunc,evident in WC
missmj spune:
anka da, m-ai lamurit. si pana la urma mai astept...ma bag din dou la ceara la cosmetica. am vazut si un filmulet pe youtube cum folosea una ala de la boots...trebuie sa ai rabdare neica ! multumesc ca ti-ai facut timp. cu olita ce sa iti zic...eu vreau sa il invat pentru ca sunt obsedata ... nepotelul meu a facut caca in pampers pana la 5 ani ! nu vroia olita, wc, nimic. bine , nu e valabil pt toti bebeii, stiu, dar eu vreau sa il invat de pe acum, ca sa ceara mai incolo olita !