Strugurasi de sept-oct 2011 **04**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Inutsa.. nu am fost inca la derma, urmeaza.. Poate nu e dermatita e iritatie, oricum vom merge la medic sa vedem ce si cum, si ce putem face.. Multumim de sfaturile cu alergenii..

Hellena.. bravo pt un crestin atat de cuminte....

Oana si eu m-am gandit la numaratul kg in minus.. insa daca la pus kg in sarcina nu e o rusine, parca la dat jos kg cu viteza melcului turbat m-ar rusina..

Lena.. probabil e acneea bebelusului, am avut-o si noi si trece de la sine
Cu masa dupa regurgitat, eu ii dau cand cere.. dar la noi e exclus sa pot sa o aman cand cere pt ca face un circcc....
Eu vibrocilul il folosesc o data pe zi.. am obs ca daca il folosesc des mucisorii se amplifica..
Cu masajul ati reusit cumva?

Mikka... bravo Mariucai, e fata mare acum..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Noi de craciun o sa plecam la munte.Asa ca azi am comandat protectia aia ptr. wrap .Aveti idee e buna? Eu m-am gandit ca imi va fi mult mai comod sa ma deplasez asa cu ea decat cu caruciorul.

http://www.hiphip.ro/products/protectie-de-iarna-pentru-copiii-purtati-in-wrap-sling-mei-tai-etc

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lena, eu am termometru cu higrometru adus de tata. mi l-a facut cadou dar stiu ca se gasesc peste tot...de la 50 ron in sus. in carre
four sunt unele super...din lemn ...dar sunt 3 mil...

eu la dermatolog am fost la branisteanu la clinica. foarte buna! dermalux pe petru rares. v-a-v de moulin rouge e o straduta. mai mergi 200 m si pe dreapta e. 150 ron consultatia

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumesc pentru raspuns fetelor.

Sei, cu masajul nici ziua nu prea merge, k eu am incercat sa ii fac dupa ce o schimb, dar atunci e criza mare ca vrem lapte.

Intr-o seara a stat ca mielul la masaj. Am incercat si inainte de baita si tot cam concert. O sa o las cateva zile si apoi mai incerc.

Mi-a venit azi colacelul, abia astept sa il incerc. O sa pun poze. Poate sambata.
Eu cu mucii astia mie si frica sa o scot afara :(((

Oana mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Da Sei, am crescut , sa speram ca isi va pastra bunele obiceiuri si dupa botez si vaccin, am vazut ca voi mai toate ati spus ca micutii si-au schimbat putin programul dupa aceste evenimente...

Eu am un higrometru-termometru de la Primii Pasi, a costat 30 ron, e super ok.
Lena,neaparat sa pui poze cu colacul:) Vreau sa iau si eu unul, as vrea sa comand de pe site-ul tipei care isi facea reclama pe aici pe forum, costa 50 ron. Tu ce dezinfectant fol pt cada si de unde l-ai luat? Cat costa?

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Salutare dupa o lungaaaa absenta. Nu am avut stare sa intru pe forum, am avut vesti f proaste si nu am fost in stare de nimic.
Despre noi ... toate bune, cate de cat. Theo e crestinat, il tot laudam ce cumintel e, dar de ieri s-a sucit, plange cum il las jos, nu pot sa fac mai nimic. Suge un pic, adoarme, iar cand dau sa il pun in patut, hopa ochii mari si incepe scanceala.

loredana ce spui tu despre dermatita etc etc... se aseamana cu [,] cazul fetitei mele. Nu detaliez prea mult, dar ca idee, daca ati constatat ca ar putea avea alergie la laptele de vaca, cel mai bine e sa il eviti. Fetitei mele i-au facut f mult rau lactatele consumate de mine in timp ce o alaptam, dar am ajuns la concluzia cu alergia la l.de vaca prea tarziu, cand raul era deja facut. Acum la bb2 eu nu consum pic de lactate de vaca, pt a evita o posibila alergie ca la sora-sa. La ce pediatru mergi? Eu am mare incredere in Aurica Rugina, pediatra, alergo-imunolog. De cand merg cu fetita la ea, am dat de capat problemei si fetita e muuult mai bine

lena Bia a avut derm.atopica dar bubitele nu erau purulente. Avea zone cu piele aspra, un pic in relief, inrosita
Am si eu sling, dar inca nu i-am dat de capat cum sa il folosesc corect, am impresia ca sta incomod Theo in el

de si

inutsa eu merg la Siminiceanu insa raspunsul ei vizavi de alergia/dermatita fetei ce o fi ea de n-o fi de amandoua pe care vi l-am si zis nu ma prea ma multumeste. poate cand ai timp imi dai un numar de telefon al doctoritei tale sa merg si la ea sa cer o parere. sincer am neglijat aspectul asta dar acum parca sunt tot mai ingrijorata. eu am renuntat la lactate de vreo 2-3 saptamani nici nu mai stiu dar s-a vazut doar o ameliorare nicidecum sa dispara iritatia. cel mai mult ma ingrijoreaza faptul ca alergiile si dermatitele atopice sunt mana in mana si sunt din cate am citit genetic mostenite si eu in primii ani de viata am cam tras-o urat din cauza asta. sper sa nu fie la fel si Mara.

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lore... nici la asemanarea asta dintre fetele noastre nu scapam.. voi ati fost la dermatolog? o speli cu ceva?

Inutza voi cum ati scapat de dermatita.. asa zic si eu uneori rosii , in reloef, alteori nu sunt f rosii insa f uscata pielea.. si se extind repede

interesant nu? :)) elena mai are si la sprancenute bubite? mara inca se mai scarpina in somn la sprancene . nu stiu ce sa mai fac si cu asta....
eu pe zonele uscate de pe obrajori o dau cu crema emolienta Avene Trixera+. noi am cumparat-o pe vremea cand se exfolia natural pielea Marei dupa nastere, dar am gasit pe net mame carora le-a fost prescrisa crema asta exact pt dermatita atopica..

revin, plange. :))

Mergi la inceput

Camady.. Elana nu vrea in wrap mai nou .. trebuie ea sa se miste sa vada pe unde e, ce se intampla... Din cate am citit parerile altor mamici, protectia e buna..
Unde la munte? vreau si eu...

Lena.. nu ii fa masajul cand ii e foame... Maia nu are veghe? in perioada de veghe dupa 1 h de la masa fa..Oricum Elena sta la masaj si flamanda.. ea cum e in fundul gol uita de toate..

Lore.. nu mai are bubite la sprancene , insa am vazut ca este iar rosie, Elena nu se scarpina,, sau nu inteleg eu ce face..mai misca capul alert dintr-o parte in alta insa teoretic nu are cum sa se scarpine asa..Noi azi la 15 mergem la dermatolog, si am niste emotii ca ar fi prima data cand conduc masina si sunt singura cu ea in masina..

Mikka.. Doamne ajuta sa fie tot asa, stii cat ma laudam ca doarme de la 22 la 6? eiiii s-a dus baba cu colacii, acum ne trezin la 2-3 si la 5-6 . dar asta e .. o sa crestem noi mari..

Fetelor voi ati mutat copii in camerele lor? de pe la ce varsta intentionati sa ii mutati? sotu ma tot invita inapoi in patul matrimonial, ca fata are aproape 3 luni, insa eu ma tot fufilesc, nu vreau sa o las singura inca

Mergi la inceput

IONELA BUJO, ANYBODY..
Toata lumea imi zice sa o las mai mult de 5 zile pe Elena sa faca caca singura si sa renunt la supozitoare, insa daca dupa cele 5 zile, caca pe care il face e verzui si miroase urat ,ar trebui sa o mai las mai mult? eu ma gandeam sa nu o las nici atat in situatia data..dupa 2-3 zile fara caca face parturi puturoase..

Daca eu slabesc si mananc mai putin caloric, insa lapte am , e posibil ca laptele sa fie slab si fetita sa scada/mentina in greutate? intr-o saptamana a pus mai putin de 100 gr..

Super pozele cu bebelusi..

IRINUSH.. da da ati gasit seful.. noi ii zicem general..

Hellena ff faine pozele de la botez...

MAy cum stati cu kk?

Mergi la inceput

sei eu cand am mancat putin si prost pt ca intr-o vreme le-am facut pe amandoua mi-a scazut cantitatea de lapte si (poate nu am dreptate) a avut legatura si cu puseul de diaree al Marei. e posibil sa fi fost o combinatie intre un puseu de crestere si alimentatia mea aiurea. atunci am slabit 2 kg dar decat sa pierd laptele mai bine le pun la loc. eu inca sunt XXXXXXL si e naspa din multe puncte de vedere dar se pare ca o cura de slabire nu e bine venita momentan.

Mergi la inceput

am sunat si eu la pediatra. mergem vineri la 12 sa vedem ce e cu fatuca fetei...
astept sa vad ce ti-a zis si tie sei medicul.

Mergi la inceput