Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ia sa vad daca tin minte:

- iuria se spala pe dinti fara pasta , doar cu periutza pe care mai mult o molfaie. nu vreau sa-i dau inca pasta pt ca sigur are chimicale

- gradinitza se plateste si la noi anticipat dar daca lipseste mai mult de 5 zile si anunti din timp se scade si taxa de gradi si taxa de masa. daca lipsesti mai putin de 5 zile si anunti cu o zi inainte iti scade doar masa. si se calculeaza acont pentru luna urmatoare.

- BF, la noi nu e obligatoriu sa cumperi nici o masa. Stiu o fetta care desi nu are mic dejun , fetele oricum ii dau si ei sa pape

- cuptorul cu microunde: NU hotarat. cand il folosesc din an in pasti o duc pe bobitza cat mai departe de el! o scot din bucatarie! so, alicredo...mai bine nu!

- programul la gradi: il aduci cand ai chef, ca oricum platesti!

- program de somn: bobitza se culca la 10 seara indiferent la ce ora se trezeste la pranz. daca n-are somn inchid televizorul, lumina, se face intuneric, toata lumea se preface ca doarme si adoarme si ea in cele din urma. de regula adoarme in 5 min dupa ce inchid tv.
dimineatza ar dormi mai mult dar pt ca o mai duce tati la gradi si el nu are timp sa astepte, o trezesc pe la 8 usor, ii dau laptele, o imbrac si pa la revedere!

Mire, :))) ce tare-i Maruta! Ati incurcat-o cu ea! :)))
Lege si ordine! :)))
Nu trebuie sa te justifici cu programul Marei.Cand nu mergea la gradi si bobi avea program liber ales, doar seara nu prea acceptam sa depaseasca 10 jum ca adormeam eu inaintea ei

Lariel, sorry ca tragi cu gradinitza dar gandeste-te ca nu va dura mult pana la urma se vor acomoda! Pacat ca s-a imbolnavit deja!
Bobitza nu s-a imbolnavit insa are muci in continuu de cand merge la gradi!

Bea
LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita cu baietii tai pana la adanci batraneti , pentru ca meriti, pentru ca esti o mama si o sotie extraordinara! Esti minunata! Sper sa primesti de la Univers rasplata pe masura!
Nastere usoara, recuperare rapida, lapte destul si bebe sanatos si papcios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Seara buna!Ne mai tineti minte?

Am tot citit,dar nu am scris,ca parca nu am avut dorinta...Acum insa doream sa o felicit pe Bea si mai ales sa ii urez nastere usoara!
Deci,Bea,la multi ani si sa iti dea Dumnezeu o nastere usoara,sa fiti amandoi sanatosi,sa te pui pe picioare repede repejor si bebe Adam sa manance si sa doarma bine!Sa ne auzim cat mai repede sa ne povestesti cum a fost intalnirea!Te pup,bafta si sanatate!

O sa revin cu ceva povesti cand mai prind o pauza...Va pup pe toate si pe toti!

Imi amintesc doar de microunde,ca a raspuns Lorex chiar aici pe paginaCineva care lucreaza in cercetare,are de a face si cu alimentatia,cumva,a avut de facut un test legat de ceea ce se spunea despre microunde...A testat un numar de cuptoare,concluzia ei a fost ca sunt toate legende...Nu a descoperit nimic suspect,nici o radiatie,nimic...De atunci nu mai am nici eu nici o retinere...E drept ca il folosesc doar pentru incalzit,nu altceva,dar pentru incalzit este imbatabil,din punctul meu de vedere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Seara buna!Ne mai tineti minte?

Am tot citit,dar nu am scris,ca parca nu am avut dorinta...Acum insa doream sa o felicit pe Bea si mai ales sa ii urez nastere usoara!
Deci,Bea,la multi ani si sa iti dea Dumnezeu o nastere usoara,sa fiti amandoi sanatosi,sa te pui pe picioare repede repejor si bebe Adam sa manance si sa doarma bine!Sa ne auzim cat mai repede sa ne povestesti cum a fost intalnirea!Te pup,bafta si sanatate!

O sa revin cu ceva povesti cand mai prind o pauza...Va pup pe toate si pe toti!

Imi amintesc doar de microunde,ca a raspuns Lorex chiar aici pe paginaCineva care lucreaza in cercetare,are de a face si cu alimentatia,cumva,a avut de facut un test legat de ceea ce se spunea despre microunde...A testat un numar de cuptoare,concluzia ei a fost ca sunt toate legende...Nu a descoperit nimic suspect,nici o radiatie,nimic...De atunci nu mai am nici eu nici o retinere...E drept ca il folosesc doar pentru incalzit,nu altceva,dar pentru incalzit este imbatabil,din punctul meu de vedere...

Lara

Da, da! Chiar azi m-am gandit la voi....nu stiam daca v-ati intors.
Pupici si asteptam povestiri.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare!

Intai, Bea, , primeste te rog, si urarile mele (tarzii) de "La multi ani!"!. Si tot de iti doresti tu sa ti se indeplineasca! Nastere usoara, recuperare asemenea si un Ivanel ascultator pentru mami lui cea eroina!

Apoi vorbeati de gradi. Ma dau si eu cu parerea. In principiu, la noi poti duce copilul oricand, dar daca il duci dupa 9 (adica un 9:15), sa fi servit deja micul dejun acasa. Daca lipseste, indiferent de zile, se scade doar taxa de masa, adica platesti mai putin luna urmatoare, pt ca se plateste in avans.

Spalat pe dinti, in fiecare dimineata, fara pasta. Intai il spal eu, sta cumintel, apoi ia el peiruta si se spala singur. Nu am incercat inca, nici o pasta pt pitici.

Microunde, folosim. In general la incazit apa pt lapte (avem biberoane BPA free). Si noi, adultii, incalzim macarea, in 50% din cazuri. Nu o fi chiar ok, dar e f practic.

Program de somn...cand nu merge la gradi, cum e acum, dupa pneumonie si stat acasa in recuperari, se culca pe la 23. Si mai doarme ziua, cam dupa ora 14. Cand merge le gradi, la 22 pica lat, si acolo doarme la pranz de pe la 12:30.

Noi suntem bine, acasa, luni mergem sa ne luam ok-ul de la gradi. Dar cum eu nu mi-am gasit inca nici un job, e posibil sa nu il mai ducem la gradi. Ne-am cam saturat de 1 sapt acolo si 2 bolind pe acasa...cu antibiotic...In fine, mai vedem ce si cum. Stim ca lui ii place tare mult acolo, si nu a avut probleme de integrare. Mi vedem, dupa cum ziceam.

Va pe toate si sper la cat mai putine viroze!
NB!

Mami lu' Kiti

www.lucrumanual.tk/caciuli-crosetate/225-caciula-bumblebee.html" target="_blank">Caciulita BUMBLEBEE si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/217-set-bozo.html" target="_blank"> Set BOZO...si ...www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Va servesc cafelutza dis-de-dimineatza ... ca am trebushoare pe la calculator si m-am gandit si la voi...

Alena clar are o problema cu patul, un fix, nu-l mai suporta . La somnul de peste zi am adormit-o leganata pe picioare si am mutat-o in patul ei cu tot cu perna si nu shi-a dat seama. Dar seara n-a fost chip sa accepte patul... a adormit-o pana la urma sotzul si a culcat-o pe fotoliu baricadata de jur imprejur cu alte mobile ... A transferat-o apoi in patul ei (dupa vreo 2 ore), dar deja dormea tun...
La fel am patzit si cu comoda de infashat. La un moment dat nu a mai vrut si pace s-o schimb acolo... m-am gandit ca ii era frica de inaltzime (deshi niciodata nu a cazut sau dezechilibrat sau ceva). Acum imi pare rau ca am lasat-o sa planga atunci, mai ales daca se teme de ceva. Clar trebuie sa iau alte paturi, problema e ca bugetul si spatziul din camera nu prea permit...si visam sa mai ducem cu paturile astea 1 an.
Voi care atzi schimbat patul pufului, ce dimensiuni avetzi la salteaua noua?

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!

desi nu prea buna...

va mai amintiti ca ma plangeam de accidente frecvente pe strada mea? s-a intamplat unul proaspat azi dimineata pe la 8.45... s-au tamponat 2 masini, dintre care un taxi care s-a si rasturnat... in 5 min era pe aici intzesat de pompieri (2 echipaje), smurd (2 echipaje) si politie (3 echipaje)... i-au descarcerat cam in 15 min... am privit toata scena de la balcon, cu o vizibilitate redusa din cauza unor copaci, dar la o distanta de mai putin de 20 metri...

penultimele accidente s-au intamplat acum o luna la distanta de 2 ore si vreo 50 m fiecare...

si vesnic se sparge cate o tzeava, strada desi e asfaltata e din peticeli...

concluzie?

trebuie sa ne mutam urgent de zona!!! exista limitatoare de viteza de-o parte si de alta a intersectiei si cu toate astea... intr-un alt accident tot in aceasta intersectie o pietoana care-si plimba cainele a fost proiectata in gard ca s-au tamponat tot 2 masini... fata cica era pe trotuar... si i-au cam rupt picioarele....

de azi incep sa caut alt apart cu chirie...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Spor, Ruxita!

WB, Loredana!

Neatza fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Va servesc cafelutza dis-de-dimineatza ... ca am trebushoare pe la calculator si m-am gandit si la voi...

Alena clar are o problema cu patul, un fix, nu-l mai suporta . La somnul de peste zi am adormit-o leganata pe picioare si am mutat-o in patul ei cu tot cu perna si nu shi-a dat seama. Dar seara n-a fost chip sa accepte patul... a adormit-o pana la urma sotzul si a culcat-o pe fotoliu baricadata de jur imprejur cu alte mobile ... A transferat-o apoi in patul ei (dupa vreo 2 ore), dar deja dormea tun...
La fel am patzit si cu comoda de infashat. La un moment dat nu a mai vrut si pace s-o schimb acolo... m-am gandit ca ii era frica de inaltzime (deshi niciodata nu a cazut sau dezechilibrat sau ceva). Acum imi pare rau ca am lasat-o sa planga atunci, mai ales daca se teme de ceva. Clar trebuie sa iau alte paturi, problema e ca bugetul si spatziul din camera nu prea permit...si visam sa mai ducem cu paturile astea 1 an.
Voi care atzi schimbat patul pufului, ce dimensiuni avetzi la salteaua noua?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

Neatza si sarumana pt cofee Larisel.

Cu problemele de somn ale Alenei ... e nasol sa-si faca un fix d-asta. Tomaca parca povestea ceva asemanator, dar din cate imi amintesc eu, ei mutasera locul patutului la geam. Ma gandesc... ce ati mai putea face daca schimbati pana la urma patul si dupa cateva luni se intampla acelasi lucru? Zic si eu... poate are legatura cu gradinita (acolo tot asa a facut?) sau poate nu vrea sa se culce fara voi, sa perceapa somnul ca o despartire/separare de voi...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Neata si de la noi
in primul rand, Bea, la multi ani! Bebe sanatos si Ivanel cuminte si linistit!

Larisel, pana se vor obisnui cu gradinita, care e o experienta cu totul noua pentru ele, probabil ca o sa mai ai astfel de momente. Te inteleg, si pe mine ma apuca disperarea si imi vine sa-l las si sa plec si sa nu ma mai intorc. Iar tu ai doua....rabdacol!

Spalatul pe dinti l-am inceput in vara cu un mare sentiment de vinotie, ca cica trebuie de la primul dintisor. Eram la viena, am kuat de acolo o pasta pentru 1-6 ani si o periuta tare draguta. Incerc sa-l spal in fiecare seara, dar nu imi iese tot timpul. Ar trebui si dimineata, dar nu stiu daca dupa ce se trezeste sau dupa masa....apropo de masa de dimineata, am probleme. Lapte nu mai vrea, paine cu diverse nu vrea, a mai ramas valabil doar gris/ orez cu lapte. De fapt, nici masa de pranz nu o mai accepta....uof....

Am fost pe la doctor cu el, control de rutina. 11 kg, doar juma dde kg din iulie......in find, e sanatos. A, pentru ca merge cu labele piciorului putin orientate sore interior, am orimit trimitere pt ortopedie. Sper sa nu fie nevoie decat de eventuale exercitii si cam atat.
Pe obraz are o usoara dermatita, ca o usoara iritatie, nu-mi dau seama la ce. Mi-a spus sa-l dau cu sudocrem sa vedem ce senintampla. Am fost pitin sceptica, cu aia il dadeam la fund, dar mi-a spus ca e buna si pt asa ceva, asa ca asearaml-am dat pe obraji cu sudocrem si, surpriza, parca arata mai bine.

Ruxi, daca puteti, nu ar fi rau sa va mutati daca nu te simti bine acolo. Chiar, cam multe accidente.

Scuze de greseli si litere mancate, scriu de pe un gadget al sotului

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Nyny, si stefan suge toata pasta de dinti si ar vrea sa ma spele si pe mine cu periuta lui

Lorex, foarte tare avatarul tau

Lore, WB! Cum a fost?

Un pic de cra...recunoste A B C D E si le zice rand pe rand si oriunde le vede scrise, recunoaste cuvintele bibo (asta e motanul), si, bineinteles, ana, pisica face miau, puii pi pi, oaia be be, iar aseara mi-a spus si de cal i-ha. Pentru mine inseamna f mult, chiar daca nu mi le zice tot timpul.

Acum mi-am dat seama ca nu am mai "auzit-o" pe tomaca. Ce faceti?

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput