Buburuze de 2009 in actiune **25**
Raspunsuri - Pagina 6

Simina1980 spune:
Virginia-eu nu stiu cum sa te sfatuiesc sa faci ca sa scapati de pampers ptr ca nici eu nu l-am dezobisnuit inca pe Andu.Bine,nici nu am fost fortata inca ptr ca la gradi mi l-au primit asa.Mai incearca sotul seara sa-l puna pe olita(eu nu reusesc ptr ca il ia repede pe "nu leau" in brate).Sa faci poze cu Mos Niculae sa ne arati si noua-dar de ce asa devreme?ca mai e pana pe 5 decembrie.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

anna-mama spune:
Buna,
Si noi prin preajma, ma tine in priza Vladut toata ziua
Ema, ma bucur ca sunteti mai bine si ati scapat de intravenos, hai ca azi scapati si de intramuscular. Imi imaginez ca e stresat Darius, mitittelul, si inca e prea cumintel!
Simina, petrecere cu vin, zici? Si v-ati distrat, poze sa te vedem? Andutu e mai bine? Ma bucur ca e cumintel tare la gradinita si ca-i place, asta e cel mai important! Nu, nu am apucat sa-mi cumpar bomboane, ca nici ieri nu am avut bani cash, asa ca am mai balosit o data pe langa ele cand i-am cumaprat lui Vladut lapte, dar azi promit ca mananc
Cris, nu te lasa de loc astia de la munca sa respiri, nu? offf, eu tot iti zic ca esti norocoasa ca Miru e intelegatoare, pe mine Vladut abia abia ma lasa sa fac cate ceva si cand e vorba de serviciu incerc sa rezolv cand doarme el. Deci tu prognozezi ca nasc undeva pe la Mos Nicolae? Sa vedem, eu nu stiu ce sa zic, sper sa ma prinda macar 39 saptamani.
Alynta, pai, ce v-a apucat sa va certati? Ia sa te linisteti si sa te odihnesti, eu cred ca te-a cam prins oboseala la multi ani, Mateiutului!
Ninia, sincer, mi-a fost usor sa nu cumpar nimic pt ca nici nu prea am intrat prin magazine de bebei si in plus nici nu am zarit cand am fost nimic sa ma dea pe spate... Asa e, lucururi ieftine se strica destul de repede, eu nu prea i-am luat lui Vladut decat hainite bune (nu de fitze, din clasa medie sa zic), drept urmare sunt impecabile si la al doilea copil, le-am spalat la 60 de grade amestecate colorate cu albe si nu m s-a decolorat nimic... Zic ca acum isi scot banii ca o parte le mai poarta inca unul Ninia, nu stiu ce sa te sfatuiesc cu olita, eu o iau razna la capitolul asta, si al meu e mare si tot nu vrea si pace, am incercat toate metodele, nu-i pasa de nimic, orice i-as zice si face
Sper sa intru mai tarziu, ma duc sa papam. Va pup pe toate de steluta norocoasa Luca-Vlad si
35+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

madyrizi spune:
buna dragelor!
am recuperat azi ce ati scris saptamana asta.
am foarte mult de lucru la serviciu si nu am reusit sa ajung cu noutatile la zi (la serviciu). la iau din mers si sefa se asteapta sa fiu speedy gonzales, asa cum eram acum 2 ani si le stiam pe toate. cred ca va trebui sa-i amintesc ca timp de 2 ani si 4 luni n-am mai avut tangente cu serviciul deloc. ma descurc, dar am de recuperat in baza de date ce nu s-a scris timp de 2 ani, asa ca nu mai am timp sa-i fac si sefei lucrarile. asta nu prea ii convine . om vedea ce iese...
alex are maine prima etapa la arhimede. doamna zice ca e pregatit, sper sa ia macar 30 de puncte din 40. eu il vad inca tare aiurit. am fost cu el azi la spital pt. evaluarea de 1 an in urma monitorizarii de catre un endocrinolog (pt. inaltimea mica). mai vrea sa ne interneze miercuri si joi pt. analize complexe si apoi sa ne dea bilantul. ea cica e multumita de cresterea lui (7 cm intr-un an), dar vrea sa vada mai multe analize datorita pubertatii precoce.
mihaita e foarte alintat, sta bine mersi si cu socrela fara sa caraie... mai ales ca ii face, saraca, toate poftele si se joaca amandoi ca doi copii . un chilimotz in varful capului daca ii face, e ok, accepta
.
renovarea la a doua camera merge f. repede si cred ca peste maxim 3 saptamani ne putem extinde in toate 4 camerele.
v-am scris multe ca sa aveti noutatile noastre pt. o saptamana ca nu cred ca mai pot intra pana vinerea viitoare.
sper sa nu ne uitati. pe toate si o saptamana mai usoara va doresc.
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

SoriLea spune:
Salutari si urari de sanatate si de la noi.
Noi suntem bn si am trecut in viteza ca sa vad ce mai faceti ca tare dor imi e de voi, dar nu pot de nazdravanul meu care nu-mi da voie la calc.
Nb si weekend placut si multi de la noi
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue
Azi am zi lunga si u "chef" sa nu va spun...m-am saturat pana peste cap de program de 2 bani si critici si ..intelegeti voi restul..
sori/b] ma bucur ca ai intrat sa ne spui de tine si nazdravan.Te asteptam sa ne povesteti cum creste puiul de cate ori ai ocazia sa prinzi pc-ul
simina foarte frumos din partea firmei ca a organizat asa ceva.
alina nu va mai ciondaniti din nimicuri..ele apar in fiecare zi.David ce face?Mariuca?
ninia pai nu tot pe 6 decembrie vine Mosul la voi?sau e mai devreme?.
Copiii sunt unici..nu e o linie la 2 anisori de care zici ca treci si gata..din acel moment poti sa-i scoti pampersul,sa vorbesca in propozitii sau mai stiu eu ce..
Ce sa zic cu mancarea? ca si noi suntem la fel..ar manca nos stop.Sigur la fetele noastre dragostea va trece prin stomac
ana nu ca nu as vrea sa mai stea beblina la caldurica la mami,dar la ce dureri spui ntu ca ai,nu te vad sa nasti pe 24 decembrie cum ti-a facut socoteala al tau sot
[b]mady vad ca ai de treaba nu gluma..lasa ca le pui tu in ordine pe toate.tin pumnii lui Alex la test si sa ne spui si noua ce a facu.iar la mezin un
ca e mic si pana laq scoala mai e destul,nu-l stresam de pe acum
Am de facut un mail,revin mai tarziu dupa ce intrati si va beti cafeluta
Mirunel terorista
BAZAR

anna-mama spune:
Buna,
Pun pe mail-ul comun link cu filmulete cu Vladut lucrand la calculator, sunt 3 filmulete. Filmuletul nu e cel de pe tel, am incercat eu sa-l filmez numai ca era cam adormit si amortit, si nu e la capacitatea lui maxima...dar o idee va faceti voi
Cris, si azi job? Offf, plus cele casnice, cred ca nu mai poti
Mady, bafta multa lui Alex la concurs, ne gandim la el sa fie atent si sa se concentreze
Sorina, va pupam si noi cu drag! de steluta norocoasa Luca-Vlad si
35+ cu
Eva minunea mea roz

cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaa
haideti la calda,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue
Azi sunt liberaaaaaaaaaaaaaaaaaa,dar e soata pe teren
..mirific,nu?
ana m-am descurcat ieri..mai cu nervi,mai cu calm..dar per ansamblu am reusit sa ajund la finele programului cu capul sus.Totusi,nu vad filmuletele
..
Mirunel terorista
BAZAR

anna-mama spune:
Neata,
Am pus pe mail acum filmuletele, ca ieri am uitat
Noi ieri nu am iesit din casa, nu am facut mai nimic, nu stiu cum a trecut ziua....
Cris, azi ai grija de tine si mai odihneste-te. Mirunica ce mai face? de steluta norocoasa Luca-Vlad si
35+ cu
Eva minunea mea roz

cris_82 spune:
daaaa,uite ce odihna am,ca sa termine mai repede sotul ca sa iesim la plimbare in oras si in parc(care e alb
cu un strat consistent de gheata),bag tare cu el si apoi nu mai intereseaza restul zilei.Cand o sa ne reintoarcem din oras o chem pe sora-mea la mine si pe al ei ca sa o punem de-un rummy si pop-corn.
Nu stiu daca va spusei..dar cam de o saptamana ii e rau de nu mai poate,i-a intarziat CM si ii e un somn la pranz de ar dormi si pe tractor.A fost la dr. si cica ar fi o sarcina,dar e prea mica si la eco nu e chiar 100% sigur.Vineri se duce din nou ca sa vada daca chiar e un bebe mic
.A facut test de sarcina dar i-a iesit negativ..bine ca nu ma mira ca mai stiu pe ineva care a acut o gramada de testre de sarcina si toate ii ieseau negative,si pana nu a ajuns la medic sa-i confirme nu o credea nimeni ca-i e rau si e obosita mai tot timpul
.
Crede-ma ca am ramas masca ,nu mi-a venit sa cred cate stie sa faca pe PC
.E super,stie ordinea,si a asociat bine culoarea rosie ci funciile de inchidere
Mirunel terorista
BAZAR

lavinia.p spune:
Buna dragele mele, ce faceti?
Noi suntem binisor...Rares e umpic racit, are mucisori, ieri a avut si febra dar azi nu mai are si starea lui e mult mai ok ca si ieri, sper sa nu fie nimic rau.Maine merg cu el la dr dupa masa. Eu cu sotul in aceeasi stare suntem, nu ne vorbim decat strictul necesar si in rest nimic, am vb totusi si dupa sarbatori vom vedea ce vom face....masina e pe butuci pana la urma se pare ca e cutia de viteze care si aceea una noua costa 1000 euro, dar sper sa gasim una second si sper sa ne dea cineva bani imprumut sa o putem face sa se apuce sotul de lucru, va altfel nu stiu ce o sa ne facem
Picky off ce zici tu acolo cat de neatenti sunt cu Stefi, nu-mi vine sa cred, pana nici in Romania nu se intampla asa...eu sunt multumita in mare de cresa unde merge Rares si sunt linistita fiindca stiu ca-i place...imi pare rau ca se comporta asa cu Sefi ...cred ca sunt niste scumpe amandoua
...pe mine nu ma plicti cu povestitul ba chiar mai vreau
Ema biata de tine, ce bine te inteleg, asa am fost si eu cu Rares cat am stat in spital, a fost groaznic stiu prin ce treci, putere multa si sanatate...totusi ce a contactat? ce diagnostic v-a dat?...a acum am citit laringita subglotica...n-am mai auzit pana acuma..off puiu mic..nici eu n-am vrut sa ma internez atunci cu Rares dar 2 medici ne-au spus ca e necesar si n-am avut incotro..si eu am buba asta cu spitalul, ma deprima pur si simplu dar atunci pe ei...sanatate multa. va
Anna ce tare e Vladut cum iti cere tine roboti si la Mosu lucruri mai usoare, poi vezi tu Mosu e batran si nu mai poate duce atatea tu esti mai tanara si poti...ce frumos ar fi sa vina bebelina de Craciun...si eu am o prietena care a nascut anul trecut in 24 dec, noi vroiam sa mergem la ei la Valea lui Mihai cand ne suna sotul ca e la maternitate ca naste Carmen, ce frumos
mai ales ca au asteptat mult dupa bebe, a fost cel mai frumos cadou pt ei
lali multam de complimente...m-ati facut sa ma umflu in pene ca m-ati complimentat si pe mine
, nu m-a mai complimentat nimeni demult, multumesc...Rareselul e mereu complimentat si eu il vad cel mai frumos
normal cioara isi vede puii cei mai cei
...eu sper sa sa se termine odata perioada asta de crize ca nu mai rezist, parca sunt mai nervoasa tot timpul...ce scump e Paul, bine ca nu e gelos pe surioara lui, si ce tare cum ii da el cioco
Simina am vb cu un client de la noi de la banca sa ne faca masina la el la atelier si sa luam de la el piesele...ideea e ca nu e volanta si ambreajul cum credeam ci cutia de viteze ca a desfacut-o si a vazut asta...iar el nu are decat piese noi iar o cutie de viteze e 1000 de euro iar una second undeva la 500...deci problema ramane sa vedem de unde facem rost de bani sa luam o cutie second sa putem face masina ...Andutu mai ia antibiotice? ma bucur ca e mai bine.va
Ema ma bucur ca sunteti mai bine
Siminama bucur ca te-ai simtit bine la petrecere, pacat ca n-ai putut sta mai mult...rares e marait dupa mine dar nu asa tare, mai pot lipsi, mai ales daca-l las cu mami atunci pot pleca linistita
Ninia nici Rares nu face la olita...la cresa sta pe olita acas nici nu vrea sa auda...acum pe timpul iernii il mai las dar din primavara si eu trebuie sa ma ocup intensiv de faza asta ca nici la noi nu-i primeste la gradi cu pampers si din septembrie si el merge la gradi...grea problema asta cu pampersii si pe mine ma depasteste...
Mady sper sa iasa bine evaluarea si analizele, tin pumnii...ai sa recuperezi cu serviciu si eu o saptamana am fost depresiva ca nu mai stiam nimic, dar incetul cu incetul iti intri in ritm. va si mai pune-ne niste poze cu voi cand ai timp ca mi dor sa va vad
Cris vine bebe la sis? o sa fii matusica? Superr sa aiba o sarcina usoara si sper adica sa vii cu vesti bune despre sis
Anna l-am vazut si pe Vladut la calculatir ce scump e, si ce stie el sa lucreze la calculator, m-a impresionat, abia astept sa-l vad si eu pe Rares asa
dulce
V-am pupat fetelor si se bubu, il iau pe Rares si mergem la mami pana diseara caci acasa nu avem ce face ca nu ne baga nimeni in seama...va doresc o duminica placuta
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!