Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***362***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

inapreda -
spui repede (ca urmeaza sa zbor acasa)ce faci de mancare in wk? (ca mereu m-ai inspirat

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

inapreda -
spui repede (ca urmeaza sa zbor acasa)ce faci de mancare in wk? (ca mereu m-ai inspirat

In week-end, nu gatesc
Stiu ca fac taman pe dos dar asta e! Asta e felul meu de a-mi lua liber de la "servici"
Simbata mincam ce mai ramine/gasim in frigider sau MAXIM fac o omleta sau un gratar. Duminica pizza congelata. Daca io-s "la cura" din 2 conserve "natur" imi incropesc ceva comestibil.

DACA duminica seara sint zen, fac ceva "bun", gen tarta, clatite, gris cu lapte

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

V-am zis ca am reusit si io sa racesc? Mandru weekend ma asteapta Dar sa-i dau inainte cu tema
GAZA
Intro: la inceput pentru mine era o masa destul de amorfa de nick-nam-uri la odisee; incet incet am inceput sa diferentiez cate o tufata si dupa postari si dupa chip si sa mi le tot var la inimioara.
Imi amintesc perfect momentul cand m-am indragostit de Gaza: postase niste poze cu ea pe albumul ala comun de picasa, stiti voi. Si ce-mi vazura ochii: una dintre cele mai ingenue si dragalashe mutritze vazuta vreodata, o prospetime de scolaritza de 16 ani Asta era Gaza, nu mi-a venit sa cred cand a zis cati ani are, ma gandeam ca arata de 16 si o fi avand vreo 20-21.
Bine-nteles ca si eu am prejudecati si mi-am spus ca un chip atat de frumos nu are cum sa aiba si o minte prea stralucita. Dar am zis ca o voi indragi oricum, iac-asa!!
Daaar, in scurt timp, am avut revelatia ca Gaza, vorba americanului, "nu e doar un chip frumos"! Cu uimire si placere am descoperit o persoana volubila, profunda, inteligenta, care abordeaza cu usurintza orice subiect si tema de discutie, o persoana lucida si romantica in acelasi timp. Stiu ca am fost foarte uimita de asemenea cand au aparut primele pareri ale tufetelor ca de fapt Gaza ascunde sub chipul ingenuu o mare fermitate/ca e militaroasa/autoritara/ tine fraiele si alte chestii de genul.
Dar va spun drept ca eu si pe forum si in realitate am vazut-o si am simtit-o la fel: o persoana binevoitoare, calda, atenta, gingasa. O fi avand ea si gheara, nu ma indoiesc (e clar ca stie sa puna punctul pe "i", stie sa "rupa pisica-n 2" samd) dar pentru mine este un fel de "suflet-de-mama pereche", ca doar am nascut in aceeasi zi

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

DODO
Dodo este in primul rand mama. Este puternica, curajoasa si are multa, multa energie fizica, dar si psihica. Desi viata a fost nu o data nemiloasa cu ea, ea nu s-a lasat niciodata batuta si de multe ori simt ca dus aceste batalii de una singura caci Dodo nu este genul de om care sa-si deschida sufletul si sa arate ca sufera, de teama sa nu deranjeze. Si aceasta nu stiu daca este neaparat o calitate.

Am avut placerea sa o cunosc pe Dodo si sincer va spun ca nu este deloc asa cum ma asteptam sa fie din postari. Este o femeie foarte sigura pe ea si sociabila

O admir foarte mult ca se implica si in alte cazuri umanitare

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

ANCA - uffff greu tare.

Mi-e teama ca n-o sa-mi ajunga toate cuvintele ca s-o descriu pe Anca.
Anca este prima persoana pe care o remarci cand intri intr-o incapere Ea este intr-o continua miscare si am senzatia ca nu oboseste niciodata (eu una nu am vazut-o niciodata epuizata sau lipsita de idei). Este genul de om care nu poate ramane singur, are nevoie de cei din jur pentru a se desfasura.

Anca este dependenta de iubire. Cred ca se hraneste cu iubire. Ii place sa iubeasca, dar in primul rand are nevoie sa daruiasca iubire. Relatia de inceput trebuie sa fie neaparat cu scantei, daca nu totul se destrama. Si am senzatia ca Anca este genul acela de om caruia ii place sa si sufere un pic (un oic mai mult) cand iubeste. Viseaza neincetat la marea dragoste din povesti si ii doresc sa-si gaseasca sufletul pereche pe care il cauta. Anca adora sa fie curtata de barbati inteligenti si spirituali. Aceste mici flirturi de care ne tot povesteste ea ii dau un aer adolescentin si cred ca asta ii mentine spiritul tanar si liber.

Este plina de initiative, trece imediat la actiune, iar cateodata poate fi chiar agresiva, dar isi urmeaza propriul drum.

Imi place foarte mult flexibilitatea Ancai. Ma refer aici la faptul ca ii place foarte mult sa ajute oamenii si isi doreste sa fie utila.

O admir ca isi creste singura cei trei copilasi

Mergi la inceput

Aaaa si inca ceva la Anca...desi ii place sa ajute si sa dea sfaturi ea accepta foarte greu sa i se dea ei sfaturi caci are impresia ca o judeci sau te iei de ea. Nu o sa uit niciodata intamplarea de la mare cand il adormise pe bebe3 la pranz pe o saltea in mare, ca sa poata sa faca si ea baie, iar eu si cu Novus, cu bune intentii, am dorit sa il pazim la umbra caci si-asa stateam pe sezlong. S-a suparat atat de tare (caci ea nu a vazut in asta un ajutor ci a crezut ac o criticam ca tine copilul la soare - si chiar era soare) ca a iesit din apa nervoasa trezindu-l si pe bebe. M-am simtit chiar foarte prost atunci si de-atunci mi-am zis ca eu nu ma mai bag la sfaturi si ajutor.

Mergi la inceput

GAZA

Pe Gaza nu ai cum sa nu o adori si cum zicea si Pisigri, nu-ti este teama de ea, nu te intimideaza caci este foarte prietenoasa, zambareata, vesela , sociabila, relaxata. Nu ai cum sa nu-ti doresti o astfel de persoana in jurul tau Are mereu subiecte bune de discutie si nu te plictisesti niciodata in preajma ei.

Desi pare o persoana foarte gingasa (si chiar este), Gaza are o personalitate puternica si reuseste mereu cu usurinta sa-i faca pe cei din jur sa adere la ideile ei. Si ea este o foarte buna organizatoare.

Admir foarte mult la ea (si la Gazu, caci ei sunt la pachet) ca este romantica, devotata si pasionala. Ii admir de fiecare data cand danseaza impreuna si par la fel de indragostiti ca in prima zi. Mai rar asa ceva Oamenii acestia doi cand sunt impreuna chiar emana ff multa dragoste.

Este o prietena buna, te asculta cu atentie, analizeaza problema cu meticulozitate ca apoi sa-ti dea un sfat

Cred ca ii place sa fie admirata si pune mare accent pe impresia ce o lasa celor din jur. Este mereu foarte ingrijita, atenta la detalii.

Imi pare tare rau ca aplecat asa de departe si nu o sa ne mai vedem asa de des. Dar o astept cat o fi nevoie

Mergi la inceput

GIANINA

Gianina este prajiturica acestui forum. Este amabila, intelegatoare, lipicioasa, oricand disponibila pentru a ajuta si niciodata nu judeca. Nu o sa uit niciodata ca m-a sunat de-atatea ori cand aveam nevoie sa-mi dea un sfat (ea m-a sunat din propria initiativa) si ii multumesc din suflet pentru asta

Este genul de om pe care nu ai de ce sa te superi vreodata. Si cred ca toata lumea si-ar dori asa o sefa

O apreciez foarte mult pentru ca este organizata si disciplinata. Mereu o admir cum isi imparte timpul si are timp de toate (pana si de gatit si de activitati frumoase cu Micsu).

Nici ea nu este genul de om care sa se planga sau sa spuna ce are pe suflet cu adevarat si mi-a fost tare draga cand si-a deschis sufletul si ne-a spus povestea ei si asta ca s-o cunoastem noi mai bine

Cu ploaia de pupicuri imprastie bunatate peste acest grup.

Mergi la inceput

PISIGRI

Pe pisigri am indragit-o foarte mult inca de la inceput si ca si in cazul celorlalte fete am fost foarte dezamagita atunci cand a sosit momentul sa o cunosc (moment mult asteptat ) caci nu ne-a lasat. Apoi am inteles ca se ascunde sub masca timiditatii, dar ei ii convine aceasta masca si se face "remarcata" doar de cine vrea si cand vrea. Asa ca mai astept o ocazie sa o cunosc pe Pisigri, caci pentru mine inca este o enigma, deoarece imaginea de pe forum nu s-a potrivit deloc cu cea din realitate.

Admir foarte mult la Pisigri diplomatia, hotararea, dorinta.

Am impresia cateodata ca are un aer de oboseala si deprimare, un aer gri, de matzagri. Dar am impresia ca acesta este cauzat de un dor interior...dor de alte vremuri, dor de sine (si mie mi se intampla de foarte multe ori sa-mi fie dor de mine, de cum eram candva ).

Uneori Pisigri este rezervata, alteori este agresiva (nu in sensul rau, adica mai infipta), dar de cate ori apare aduce un aer diferit si atinge subiectele doar cu adevarat interesante pentru ea.

Imi place foarte mult relatia stransa pe care o are cu familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

pisigriul - incep cu declaratia ca:mi-e tare drag
am tot vorbit la telefon si-am ajuns sa o simt mai bine decat doar din forumit(nu ca as fi ajuns la o alta concluzie in privinta ei)
am sentimentul ca daca e sa-si doreasca ceva mult, sa se organizeze, sa se planifice, daca e sa se intample ceva naspa, ei i se intampla
ca eu cred ca nu ar avut altcineva "norocul" cu ploaia/furtuna/tornada (ce-o fi fost aia)
e directa si corecta- ce are de spus, spune, fie ca-i de bine, fie ca-i de rau
e oarecum "fricoasa" si neincrezatoare vis-a-vis de persoana ei iar statutul ei de "femeie" e nitel sifonat si prafuit
pe cat e de transanta vis-a-vis de ceilalti, cand vine vorba despre ea, o cam scalda
mie-mi plac framantarile si zbaterile asa ca-i de-a mea
mi-ar place sa facem dulceata impreuna, sa miroase toata casa
si mai simt ca are paharelul cu alint uscat tot asa ca eu recomand ploaia de pupicuri (de fapt, cred ca o rupere de nori)

Tare m-ai nimerit Noi te asteptam pe la Iasi, sa stii. Va asteptam, de fapt. Numai sa ai tu curaj sa Micsuno-pisiciti la mine (doo bucati mitze, da? ciinele e in concediu deocamdata :)). Si facem dulceata (mai am niste gutui si-mi tot fac curaj....si pt tura 2) si vedem noi ce mai bucatarim.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput