Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***362***
Raspunsuri - Pagina 10
dyana27 spune:
TEMA RAPID... CA NU STIU CUM REUSITI VOI... DAR LA MINE SE PARE CA SE COMPRIMA TIMPUL NENE!!!
Anaan: pentru mine e o "lady". Mi se pare eleganta si uneori " ma bate la fund" cu cate stie ea. Eu te admir sincer, pentru felul cum esti, pentru cum te lupti sa ajungi exact unde-ti doresti, pentru umorul fin... si pentru blandetea din spatele vorbelor tale. A, si admir MAAAAAXIM sinceritatea ta. Abia astept sa te cunosc si sa ma bucur de tine "live". Negativ... da, am si acolo: nu ai incredere in tine, in instinctele tale!!! Daca ai zis ceva din suflet, pai sa fie bine-primit nene, ca vine din adevar, din inima, din omul care esti tu!!
Gaza: e o dulceata de fata; si ea si familia ei. Are acea "candoare" pe care generatiile care ne urmeaza au uitat-o, si mai mult, incearca sa o ascunda. Gaza straluceste si imbracata in izmene!!! Si vai mama cata hotarare se ascunde dupa gropitele ei din obraji..!!! Imi place cat e de dedicata, imi place cum isi apara convingerile ei cu eleganta si rafinament... ce sa mai, oricand o placere sa o vad. Negative n-am acum, dar promit ca daca-mi vine ceva o sa completez
Floric: e maaare sufletista!!! Habar nu am ce sa mai zic... ca pe bune ca am zis totul. Ea e tot un suflet in orice face, in orice parere pe care si-o exprima... mari norocosi sunt cei din preajma ei. Tine-o tot asa, sunt atat de rari oamenii care se implica cu totul in ceea ce cred si-n ceea ce fac... si-n plansul copilului din vecini...
Pisigri: mare bucata de vreme n-am avut idee ce e cu ea. Nu reuseam sa o percep nicicum, avea niste postari pe blog care ma dadeau pe spate... si nu era nici de bine nici de rau... dar cu siguranta imi provocau niste reactii extreme. Cand i se pune pata pe ceva... fereasca Sfantul ce e la gura ei. Dar argumentat intotdeauna. chiar daca doar de parerea ei, niciodata nu am vazut-o aruncand vorbe.... neexplicate. Poate prea vehementa uneori??? Habar n-am, dar eu una mi-as dori ca postarile mele sa aiba efect, de oricare ar fi el, decat sa treaca neobservate si ignorate. Tot respectul pentru cateva "idei/ convingeri" cu care n-am fost de acord... dar ai reusit sa ma faci sa ma mai uit o data si sa accept ca sunt 2 jumatati ale paharului.
Anca: ......... as chema-o oricand, si as fi sigura ca vine, si la 3 noaptea!!! Pana maine sa tot scriu de ea...!!! Ideea e ca are curaj, are un curaj pe care eu nu l-as avea nicicand. Si sigur, stilul ei de viata e ... chiar nu gasesc cuvant, dar cu siguranta este "ALTFEL"!!. Pare de telenovela??? nu! Chiar e de telenovela!!! Dar mie-mi place asa cum e, si poate o fi parerea mea, dar s-a lipit undeva de unde n-am cum sa o scot, si am simtit o legatura mai "paranormala" uneori, asa ca de la suflet la suflet ( ia zi Ancuta, e asa sau m-am pacalit?)!! Sigur ca de multe ori zic : Doamne, nebuna si inconstienta mai e!!!!.., dar asa e ea. Exuberanta, galagioasa, in miscare continua (si stie foarte bine ca oricum n-avem cum sa tinem pasul cu ea), in gandire continua (mai lasa fata draga si capsorul ala sa se odihneasca)... perpetuum mobile!!! Ca ti le iei uneori... pai cum dracu vrei sa nu ti le iei daca dintr-o expresie banala si gri tu poti sa te gandesti la 70000 de scenarii multicolore???? Care noua nu ne-ar trece prin cap in veci??!?!?!? Ai asa o capacitate de adaptare, stii sa traiesti momentul mai bine ca orice om pe care-l cunosc, ia pune mana tu si savureaza prezentul si lasa scenariile, ipotezele.... mai culca maimuta din cap!!!! (pe a mea o cheama CITA-ZAPACITA... si o mai trimit la culcare cand devine galagioasa). Tu stii ca te iubesc orice ai face, dar pot sa inteleg foarte bine si "conflictele" cu ceilalti, si sa le dau dreptate de multe ori... pentru ca repet, tu esti mereu cu viteza a 5-a.... noi mai functionam si la relanti.
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka PISIGRI Pe pisigri am indragit-o foarte mult inca de la inceput si ca si in cazul celorlalte fete am fost foarte dezamagita atunci cand a sosit momentul sa o cunosc (moment mult asteptat ) caci nu ne-a lasat. Apoi am inteles ca se ascunde sub masca timiditatii, dar ei ii convine aceasta masca si se face "remarcata" doar de cine vrea si cand vrea. Asa ca mai astept o ocazie sa o cunosc pe Pisigri, caci pentru mine inca este o enigma, deoarece imaginea de pe forum nu s-a potrivit deloc cu cea din realitate. Admir foarte mult la Pisigri diplomatia, hotararea, dorinta. Am impresia cateodata ca are un aer de oboseala si deprimare, un aer gri, de matzagri. Dar am impresia ca acesta este cauzat de un dor interior...dor de alte vremuri, dor de sine (si mie mi se intampla de foarte multe ori sa-mi fie dor de mine, de cum eram candva ). Uneori Pisigri este rezervata, alteori este agresiva (nu in sensul rau, adica mai infipta), dar de cate ori apare aduce un aer diferit si atinge subiectele doar cu adevarat interesante pentru ea. Imi place foarte mult relatia stransa pe care o are cu familia Olga, mamica lui David iepurasul si 25+ |
Si io care ma gindeam ca-s io cu capul, de mi-e uneori asa de dor de mine-de-alta-data Na, macar suntem doua :))
Deci io nu pot sa cred ce ai spus tu de David. IO am uneori probleme sa ma contectez la net :)))))
IPad-ul asta pare sa fie o chestie mijto
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
dyana27 spune:
Floric ESTI TOTAALAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Fata draga am ras de era sa fac in izmene, si chiar nu e o metafora, zic la propriu!!! Cum puii mei te poti gandi la 1000 de tipuri de pliuri???? Acu' sa continui caracterizarea ta: ai un umor cum n-am mai intalnit. Le zici asa de relaxata ca uneori ma intreb daca sunt eu defecta de ma tavalesc de ras.... si poate tu ai vorbit serios!!! Sa dea naiba de' nu m-ai scos din "letargia" in care eram picata de cateva ore bune!!! Multumesc tare mult!!!
pisigri spune:
Bianca si Monn, cum faceti voi humus?
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui pisigri Bianca si Monn, cum faceti voi humus? http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Io am renuntat ca imi iesea uscat. CUmpar de la arabul meu:D
Dar cica trebuie s ail tii in apa vreo multe ori, apoi fierbi la el ca pe fasole pana fierbe bine-bine.
Si apoi il mixezi cu ulei de masline, sare, zeama de lamaie, tahina (pasta de susan- gasesti si in supermarket dar mai scumpa decat la arabi).
Stiu ca Monn ii pune si usturoi, dar mie nu im place cu usturoi ca aduce cu fasolea batuta, iar humus-ul imi place humus.
Parca asa se facea, nu cred ca mai erau si alte ingrediente cheie. Tahina ii da o aroma aparte.
Nasser (ala de la care iau eu) pune peste el boia, ulei de masline si parca chimen macinat
dyana27 spune:
mai fetelor sunt 7 fete la tocat????? sau am incurcat eu borcanele si m-am repezit aiurea???
pai am tocat 5... si le mai am pe Gianina si Monvas????
Gianina e o dulceata de fata. Pana si aspectul ei e bland si romantic. M-a impresionat cand ne-a marturisit problema ei cu mana.... si am fost in acelasi timp uimita de reactia mea care a fost de oricare dar nu de compatimire!!! Nici macar o secunda nu mi-a trecut prin cap ca e ceva in neregula cu asta, sau ca ar trebui sa am vreo alta reactie. Gianina e gianina! e sensibila si dulce, tandra, dedicata si pasionala. Si organizata cand e vorba de miscu.... ceva uimitor. Cand ne-a spus ea cate minute fierbe legumele, cum ii da toate tratamentele micsunicii.... eu m-am facut mica-mica. In viata mea adunat pana acum nu m-am organizat cat ea in 2 zile. Recunosc ca uneori m-am gandit ca exagerezi cu tratamentele... dar apoi am realizat ca micsu chiar a fost destul de bolnavicioasa si sensibila, si doar grija ta constanta a ferit-o sa nu ajunga in spital .
Ah, si ce ador cand povesteste ea de prajituri!!!! De lemn sa ajungi ca tot balesti ca un buldog!!!
dyana27 spune:
De Monn nu stiu exact ce sa zic... pentru ca mi se par prea "seci" cuvintele fata de ce vreau sa exprim. Pentru ea am o stima enorma, o mare admiratie.... habar nu am cum sa explic. Pai fata asta (care dupa ce ca e jignitor si enervant de tanara ca varsta, mai e si ca fizic, si ca suflet) n-a cedat vreodata in favoarea altora atunci cand a simtit ca face ce e bine. A vrut barbatul.... si l-a luat!!!! A vrut bursa.... a luat-o!!! A vrut sa aiba familia aproape.... i-a luat cu ea si au facut din asta o suuuuper experienta!!! Nu o sa apuc momentul cand ea sa simta ca vrea ceva cu adevarat si sa nu i se para absolut firesc sa-l aiba!!!
Am senzatia ca traieste... "lejer", frumos si adevarat. Si e sincera, atat de sincera ca niciodata nu am simtit nevoia sa citesc printre randuri in mesajele ei. Si ador "limbajul ei" Stiu ca e studiat si e "de meserie", dar chiar se exprima atat de frumos si elegant.... ca ma simt "din topor" pe langa ea.
Nu mai spun ca ador cum l-a crescut pe Chiti si i l-as lasa oricand pe mutzu in grija, dar ador cum reuseste sa aduca armonia in familia ei.
Mi-a fost alaturi cand am avut o perioada "neagra", m-a ajutat enorm atunci, poate nici nu stie, dar acum am ocazia sa-i multumesc "la scena deschisa": Monn, multumesc din inima!!! pentru fiecare mesaj de atunci, pentru fiecare incurajare si mai ales pentru sinceritatea si increderea pe care mi le-ai daruit si m-ai determinat sa ti le daruiesc!!!
novus spune:
Hello !!!
Am ajuns si noi abia acum pe acasa, doar a inceput wkd-ul, nu?! asa ca am fost la cumparaturi si apoi in vizita la prietena Adei
Faine faine caracterizarile, ma bucur ca v-ati facut temele si voi Olga si Dyanna
Eu abia astept intalneala din dec si as vrea sa vina cat mai multe tufete !!
Dyanna voi nu veniti ?
Gianina, nu crezi ca ar fi cazul sa mancam niste prajiturele impreuna ?
Monnvas, eu tot mai sper ca veniti si voi, te rooooog !!!!
Bianca, nu dati o fuga nici macar de data asta ?
Am vorbit si Saby dar nu pot veni pt ca sunt plecati
Am vorbit si cu Ela care a promis ca intra aici inainte de plecare si i-am zis ca nu poate pleca cu tema nefacuta ; la intalneala isi trimite reprezentantii
Pisigri, voi sigur nu puteti face niste jonglerii financiare si sa veniti ??
A propos, sa fiu de mai stiu cum se fac albumele pe flickr, o sa mai incerc, cand imi reamintesc, iti dau mail !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Era cu un popa degustator de vin. Si vor unii sa faca misto de el si in loc de vin ii pun pissshhh de fomeie. Popa gusta si zice: "Blonda, virgina, nu e din parohia mea".
Asa stiu io bancul, nush de ce era popa
citat din mesajul lui Floric Ina, acum am citit mesajul tau. dar de unde ai scos atatea cucoane? is de la noi din sat? (cine stie gluma sa o posteze, evident ca eu stiu doar finalul bancurilor si glumelor) Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Bai suflet pereche, aceeasi dilema o am si eu, tot de pe la 14 ani!
Culmea e ca pe mine fix dupa personajul ala ma cheama Monica.
citat din mesajul lui pisigri Io nu pot sa ma hotarasc intre Heidi si Lorelei Ups...nu trebuia sa spun, nu? Oricum, am de 15 ani (daca nu mai bine) o dilema: io vreau sa fiu Monica, sau Olguta? P.S. La Medeleni e unul dintre romanele cele mai dragi mie... chiar daca e ...siropos? http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way