Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***362***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Monnvas,E singura pe care am cunoscut-o ceva mai bine live. Asta daca poti cunoaste un om dupa ce stai o ora de vorba cu el.Imi place la nebunie tenul ei, culoarea, textura, tot. Imi place dedicatia ei pentru Cristi, eu nu as fi rezistat sa o car pe Eva atata in spate. De altfel, dintr-un egoism usor de inteles (sau poate nu), eu am invatat-o pe Eva sa mearga foarte mult pe jos, si cere foarte rar chiar si in brate.Dar cand vezi o fiinta atat de plapanda cu cata forta isi poarta puiul pe umeri, nu poti decat sa fii uimit!Are rost sa mai zic ca e frumoasa (desi si tu ai barbat sa ti-o spuna!) si desteapta? De fapt desteapta e un understatement, ea are acea sclipire a unui om intelept. Cat am stat impreuna, am vorbit non stop, iar la despartire (eram in tramvai), cand am ajuns la statia in care trebuia sa coboare, Monn s-a ridicat dintr-o data cu Cristi in brate si mi-a spus rapid "Pa". Si am ramas cam dezamagita...pai mie-mi venea sa o pup macar, daca nu sa o imbratisez, ca sa nu mai spun c-as mai fi stat ore cu ei si cu Eva. Dar m-am consolat cu gandul ca moldovenii is mai pupaciosi din fire (desi pe pisigri n-o vad deloc asa, de exemplu ).Si, in ciuda spuselor ei, mie mi se pare ca e destul de indrazneata in modul de a combina hainele, si o face cu un rezultat cumva exotic de fapt mai degraba frantuzesc decat exotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Anaan e un om bland, o femeie delicata, calda, plina de iubire. Nu pot numi un alt om din odiseea noastra care sa judece mai putin (bine, a judeca e un cuvant greu, dar nu-i gasesc acum inlocuitor). De fapt ar concura cu Gianina pe acest post.Pe ea imi doresc si mai tare sa o cunosc dupa ce am citit descrierile celorlalte fete in urma intalnirilor ce au avut loc. A zis cineva ceva de rau pana acum de ea? Ca eu pe cuvant daca gasesc ce sa spun. Eu am avut si am un respect extraordinar pentru profesori, ma imaginez in liceu cu Anaan diriginta, si tare bine e. Si cred ca ar cam fi singura de aici fata de care mi-ar veni sa vorbesc cu dumneavoastra , tocmai din acest respect mai sus mentionat.Asa ca, Anaan, sa nu fii surprinsa daca o sa o fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Novus, am inceput centralizarea.

Of, atat m-am necajit cu trebuirle astea la serviciu. Ma tot gandesc DE CE ne mai trebuie Strategii de incluziune, reintegrare si alte cuvinte pompoase si de neinteles pt marea majoritate a comunitatii. Ah...aici, faza cu comunitatea nu o s-o inteleg veci ever de ce trebuie preluat DOAR modelul vestic si daruirea si implicarea acelora NU.
Aici, atat m-a uns pe suflet ce spunea Novus ieri, pe cand era ea voluntara si ajuta alaturi de nemti pe romanasii nostri. Si pt ei conta mai mult Cum era asezat tricolorul la gat (esarfa primarului), freza sa dea bine in poza...astea is preocuparile insitutiilor publice (hai sa zic a majoritatii reprezentatilor din institutiile de servicii sociale, ca sa fiu mai exacta).

Is atat de necajita. Caci colega mea reusise sa il motiveze pe un tanar (om al strazi in fapt, cescut in centre de la 2 ani si acum are 33) sa se angajeze. A mers cu el, la dus pe colo, pe colo, l-a angajat la matura. Dar......atat am avut inima carlig caci NU va face fata, nu din cauza muncii ci a faptului ca omul asta trebuie cumva pregatiti, indrumat de cineva, o persoana cu abilitati caritabile, umane din cadrul institutiei.

Ei, bine...presimtirea s-a adeverit. Dupa o sapt de munca, i s-a inchis contractul de munca, pe motiv de ”neintegrare”

Mi se pune pe suflet, credeti-ma. ...Is atat de nervoasa si de neputincioasa pt ca doamna de la firma de curatenie mi-a trantit o vorba dureroasa rau ”Luati-i acasa, doamna”....Cata mizerie si lipsa de respect...fata de tot (oameni in general, colaboratori, etc). De aici si multe alte spune si tanti asta...m-au revoltat. Si...totusi se scriu proiecte si cel putin in Braila toate proiectele sociale sunt pe integrare si consiliere pt munca. Aiurea....bani consumati. Daca nu se intervine asupra comunitatii efectiv.
Asa mi-a venit sa ii spun lu tanti aia sa se lase de meserie si sa treaca la invelit napolitane daca nu se pricepe sa lucreze cu oameni cu probleme.

Hai ca va umplu cu treburile mele ...dar is car de nervi si mai ales nervi de neputinta. (ca nu pot face nimic in rezolvarea cazului asta, ca tot ne falim cu proiecte pe bani europeni doar ca sa mai facem si noiu ceva dar amaratii tot amarati de meserie raman)

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Victorash Pitonash! Sa cresti mare, frumos si sa fii victorios prin numele pe care il porti!

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Sa ma destrez ascult tangoul din PArfum de femeie...Radioul nu mai ma satisface

http://www.youtube.com/watch?v=ZgcqijaUxdg
Va invit la dans.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Multumesc ca v-ati gandit la mine, a fost cu folos, a decurs bine controlul, luni la ora 13 sunt programata pentru interventia la ochi. Ma bucur ca am facut pasul asta, am constatat ca aveam dioptrii si mai mari, sper sa scap cu bine.

ma grabesc sa plec spre casa, ca destul o sa stau saptamana viitoare fara baietii mei.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Simona multa bafta si recuperare rapida.

Monnvas te-ai organizat cu fetele din bacau pt actiunea umanitara? Mai ai nevoie de oameni?

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Monnvas,
E singura pe care am cunoscut-o ceva mai bine live. Asta daca poti cunoaste un om dupa ce stai o ora de vorba cu el.
Imi place la nebunie tenul ei, culoarea, textura, tot. Imi place dedicatia ei pentru Cristi, eu nu as fi rezistat sa o car pe Eva atata in spate. De altfel, dintr-un egoism usor de inteles (sau poate nu), eu am invatat-o pe Eva sa mearga foarte mult pe jos, si cere foarte rar chiar si in brate.
Dar cand vezi o fiinta atat de plapanda cu cata forta isi poarta puiul pe umeri, nu poti decat sa fii uimit!
Are rost sa mai zic ca e frumoasa (desi si tu ai barbat sa ti-o spuna!) si desteapta? De fapt desteapta e un understatement, ea are acea sclipire a unui om intelept. Cat am stat impreuna, am vorbit non stop, iar la despartire (eram in tramvai), cand am ajuns la statia in care trebuia sa coboare, Monn s-a ridicat dintr-o data cu Cristi in brate si mi-a spus rapid "Pa". Si am ramas cam dezamagita...pai mie-mi venea sa o pup macar, daca nu sa o imbratisez, ca sa nu mai spun c-as mai fi stat ore cu ei si cu Eva. Dar m-am consolat cu gandul ca moldovenii is mai pupaciosi din fire (desi pe pisigri n-o vad deloc asa, de exemplu ).
Si, in ciuda spuselor ei, mie mi se pare ca e destul de indrazneata in modul de a combina hainele, si o face cu un rezultat cumva exotic de fapt mai degraba frantuzesc decat exotic.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Lamuriti-ma si pe mine cu cartile astea, acum m-am uitat mai atenta pesite, personalizarea consta doar in scrierea numelui copilului si a catorva prieteni ? eu credeam ca se pun poze cu ''subiectul'' ; ca asa sincer pot sa-i citesc eu in orice carte de Craciun si sa o fac erou principal, cred ca ar avea farmec mai mult cand stiu ei sa citeasca , mai studiez

Cea pe care i-am facut-o eu Adelei, era numai cu numele ei si al Anei si parca si cu alte "cuvinte keie", gen Toto Ia sa o iau eu sa i-o citesc intr-o seara la "povestea de nani".

Adela inca nu a declarat ce vrea de la Mosh, desi eu tot deskid discutia... Eu de fapt voiam sa o obisnuiesc cu ideea ca Moshu o sa aiba pretentie la ceva poezie/cantecel. Eu: "ce ii spunem noi Moshului cand vine?" Adela: "CADOURI!!!".

Trebuie sa o provoc sa ii scriem o scrisoare Moshului... poate scot ceva de la ea... Desi, eu niste planuri mi-am facut... dar e bine de stiut si ce isi doreste clientul, nu?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna dragelor,

Am intrat repede cat sa nu ma dati disparuta si sa va mituiesc cu ceva cafea
sunt tare pe fuga, aglomerata pana peste cap, dar sa nu credeti ca ma dau la fund
cat de repede ma apuc de facut temele

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput