Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***362***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Animatie si in we asta.
Am de treaba luni cand revin la centralizare.

Am luat rezultatele de la exudatul lui Rares. Acu are stafilocolul auriu in nas (la exudatul din primava in avea in gat).
INTREBARE pt cunoscatoare si patzite: Cat de periculos este aces crocobaur? Ce daune poate produce organismului? Are si el vreo responsabilitate?
Intreb ca sa stiu daca ma ambalez sau stau linistita?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Alexandra, ma bucur ca veniti la munte!

Floric, la crocozauri de care zici tu nu ma pricep ( din fericire!).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Si eu am luat ceva de mos. De la Lego masina de gunoi. Am luat-o cu el de fata, dar am reusit s-o ascund. Sa vad cat ma tine ascunsul asta

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Ioi, si eu am probleme cu ascunsul asta...nu stiu daca o sa rezist pana la Mos cu datul cadoului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Foric, eu stiu ca stafilococul auriu este periculos, insa poate exista pareri mai avizate.

Tufetelor, am intrat sa-mi iau ramas bun, maine decolez in Germania. Voi mai veni la Bcuresti la sfarsitul lunii si inainte de Craciun. De la servici nu cred sa apuc sa intru pe forum, insa vreau sa va spun ca deja mie dor de voi toate

M-a sunat Novus zilele trecute si mi-a adus aminte de atmosfera aia de "acasa" de Craciun alaturi de cei dragi...

Kiss you all

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78
Tufetelor, am intrat sa-mi iau ramas bun, maine decolez in Germania. Voi mai veni la Bcuresti la sfarsitul lunii si inainte de Craciun. De la servici nu cred sa apuc sa intru pe forum, insa vreau sa va spun ca deja mie dor de voi toate

Kiss you all
Elena, mami lui Ianis Cezar (04.04.2009)

Ela, drum bun! Sa fie totul cum iti doresti( si chiar mai bine)!Asteptam vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am revenit si noi de la cumparaturi. Nu am gasit dupa ce am plecat de fapt, dar am luat alte chestii pentru David si bebe Nu mi-am gasit blugi de gravida Aveau la Kiabi, dar nu m-a incantat decat un model care ma strangea ingrozitor la burta de ma apucase si contractiile, iar jos erau maroci. Foarte naspa croiti. Continuam maine cautarile, dar fara copii

Ela sa ajungi cu bine si sper sa fie bine acolo si sa vina cat mai repede momentul cand o sa fiti cu totii impreuna. Ar fi fain sa ai acces macar seara la net. Mai vorbesti cu ai tai, ii vezi pe skype, mai vorbesti cu noi, iti mai alini dorul de casa

Si David a avut mai multe perioade cand nu a pus gura pe carne, cam 3 luni dura perioada, dar apoi isi revenea. Zici ca facea cure de detoxifiere a organismului Acum mananca iarasi. Ii plac foarte mult pulpele de pui din supa (am gasit ceva la carre4 care cica nu au hormoni si alte prostii, dar nu stiu ce sa cred , oricum gaina cunoscuta nu avem), ii plac perisoarele din ciorba (acestea le fac din carne tocata de curcan). Greu ma mobilizez sa-i fac peste si ma enervez pe mine, caci am congelatorul plin, ca doar barbata-miu este mare pescar si ultima oara cand a fost in Delta mi-a umplut congelatorul, dar uit eu sa-l gatesc (de fapt sa-l dau la gatit).
Si sa ma spovedesc si eu: i-am dat lui David parizer Mi-a aratat Cristi intr-o seara o poza de pe Facebook cu niste prieteni de-ai lui care mancau intr-o parcare ca si muncitorii si atunci m-a izbit pofta de parizer (desi habar nu am ce mancau ei acolo, dar mi se pare mie ca parizerul este mancare de muncitori ). Noi in casa nu avem deloc mezeluri, dar va zic asa o pofta mi s-a facut de parizer cu paine f proaspata, ca l-am trimis pe Cristi (si era deja vreo 10 seara) dupa parizer si paine proaspata. Am mancat ceva felii, dar mi s-a facut un rau apoi Bineinteles ca au vrut si David si Chiti si bineinteles ca le-am dat, caci doar nu eram sa mananc eu cu atata pofta si lor sa le zic ca nu este voie ca nu este bun Mama, mama cu cata pofta au mancat. Cam asta a fost experienta noastra cu parizerul.

Pisigri sa-ti dau si eu cateva idei de post(cate o idee de la fiecare si uite asa ti-ai facut meniul pe o luna ) Poti sa faci salata aceea de iarna la care v-am dat eu reteta la un moment dat. Stiu ca au incercat-o mai multe fete si le-a placut. Este doar din legume si este ff buna. Tine bine si de foame si este delicioasa chiar si a doua zi (este si mai buna atunci. Pui in cantitati egale cartofi, sfecla rosie, morcov, mazare sau fasole rosie boabe (mie imi place mai mult cu mazare de la conserva), castraveti (aici poti sa pui mai putini sau depinde cum iti place si ceapa (tot dupa gust). mai pui ulei de floarea soarelui si sare (sa tot gusti cand sarezi caci daca nu are destula sare nu eise destul de buna). Si copiilor mei le place foarte mult.
Mai poti sa faci hrisca fiarta (care este si f sanatoasa) si sa calesti fasii de legume cu bulion si sa pui ca si garnitura. Mie imi place f mult, dar stiu ca in Ro nu prea se mananca hrisca. Incearca, poate iti place. Se face ff simplu si daca adaugi si cateva foi de dafin iese buna de tot.
Vine mama si o mai intreb pe ea ce mananca caci ea tine toate posturile de peste an si in fiecare miercuri si vineri. Am senzatia ca tine post tot anul

Si tot legat de ce povesteau Ilinca si Pisigri: david a avut carenta de Fe de la 2 luni si era chiar culmea sa-i incep diversificarea atunci. A primit supliment, dar pediatrul mi-a recomandat sa-l alaptez exclusiv pana la 6 luni. Acum ati vazut si voi cati doctori, atatea pareri. I-am facut acum cateva zile analize lui David si are anemie, desi mananca destul de des carne, adr si eu am anemie si mama mea la fel asa ca tind sa cred ca este ceva ereditar. O sa0i dau si eu in cateva zile suplimentul de Fe, dar dupa ce termin cu tratamentul de deparazitare.

Bebe e frumos avatarul tau, ne mai incalzeste caci frig atre s-a facut afara.

Simona, intr-adevar a fost un revelion tare frumos , dar noi de obicei nu prea facem nimic de Rev caci Cristi munceste. Anul acesta inca nu stiu ce facem, sa vedem cum se organizeaza, dar cred ca stam cumintei acasa.

Ma iertati ca am scris atat

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am sosit si noi acasa si am ras cat pt doua zile , au fost tot felul de faze hazlii, una la sosirea acasa cand ne-am intersectat cu vecinul nostru care a plecat o data cu noi in oras (are 25 de ani) si s-a intors tot cu noi, data viitoare am zis ca i-o dam si pe Ada in oras !!

Alexandra asa te vreau !!! este o veste super !! abia astept sa te cunoastem , mie deja imi place de tine oricum

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Trebuie sa vin cu niste comentarii, ca nu ma mai pot abtine pana la autocaracterizare: cu Monnvas nu m-am vazut decat o data live, n-am stat doar noi doua la taclale, fata in fata, niciodata, la telefon ne-am conversat de cateva ori, dar nu foarte des si totusi o consider una dintre cele mai bune prietene ale mele, nu doar de pe forum, ci si extra-forum. Nici nu stiu cum sa explic, intre noi nu au existat dezvaluiri tulburatoare, gesturi iesite din comun care sa ne apropie una de cealalta, dar apropierea asta exista si m-am bucurat tare mult sa o "aud" pe Monn marturisind ca a constatat-o si ea.

Fata asta are lipici ca si mie mi-a intrat la suflet !!

Si tu plus inca alte cateva tufete dragi de aici ati ajuns sa-mi deveniti prietene foarte bune ceea ce ma bucura enorm si nu pot sa ma simt decat foarte bine !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

asa-i, si eu simt la fel, desi nu pot cita un eveniment anume.

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Trebuie sa vin cu niste comentarii, ca nu ma mai pot abtine pana la autocaracterizare: cu Monnvas nu m-am vazut decat o data live, n-am stat doar noi doua la taclale, fata in fata, niciodata, la telefon ne-am conversat de cateva ori, dar nu foarte des si totusi o consider una dintre cele mai bune prietene ale mele, nu doar de pe forum, ci si extra-forum. Nici nu stiu cum sa explic, intre noi nu au existat dezvaluiri tulburatoare, gesturi iesite din comun care sa ne apropie una de cealalta, dar apropierea asta exista si m-am bucurat tare mult sa o "aud" pe Monn marturisind ca a constatat-o si ea.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ALEXANDRA pentru copilasii din Bacau vad ca s-a mutat actiunea la Mos Nicolae. Am impresia ca deja s-a oferit o fata sa se ocupe de distributie, bineinteles ca orice ajutor e binevenit.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&nm=Mos-Nicolae

si multumim!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput