Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***362***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Novus, stiu ca e peste termen dar vrem si noi la munte!!! Se mai poate?

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Seara buna fete dragi!
Olga chia razi am dat peste hainele de gravida, si m-a trecut un fior, ca in per asta incepusem sa hobosesc(asta pt ca am mai scos niste pulovere din naftalina, vb vine, c anu pra pun, adika deloc).
Azi facui shmotru prin toata casa si doar os simpla tocana de cartofi, d-asta virtuala, va las pe voi..
Cu nautul si alte ingrediente, mi-ati lasat gura apa, habar n-am cum e...poate ma risc si eu..dc gasesc prin urmele astea de supermarket-uri, cika.
hai ca am mai scapat de Alba-ca-Zapada si am trecut la Frumoasa Adormita, e progres da?
cu carnea, Ariana mananca, spune clar ca vrea cu sos..e fan, insa o gusta cand are chef, nu mereu, iar cu ficateti de pui o pacalesc o data, a doua oara nu-mi mai iese, la fel cu oul, doar omleta, oki.
Snitel gatim ff rar, ca e soacra-mea fan, si atunci stiu ca sigur ii da, asta dc n-are mancare, imediat se mobilizeaza si invarte 15 snitele de zici ca e robot
Azi Ariana a luat cartea cu Frumoasa Adormita si o intreba pe aclc, Moasa adomita, tu esti aici in cate?
La olitza face numai acasa, cu toane, ca la bunici face numai pe reductor la wc, deci ne tromboneste bine bine.
Pentru noi exista mamaie NIna si mamaie MIli(eu zic si Vanili, ca na ma mananca limba), stie si de bunica, insa nu mi se pare grav mamaie, insa mor dc aud mamaica, asta mi se opreste in gat.
Pisigri cu retetele sunt de Post o gramada pe piata...timp si bani sa ai, ca ca-i drept mai scumpa mi se pare mancarea de post, pt vegetarieni, decat iei carne si faci 3 feluri de mancare.
lasa ca te descurci tu...avem si noi niste prieteni vegetarieni, si cand vad cate sortimente si cumparaturi fac...mia-r mai treb 2 salarii, insa totul e delicios, jos palaria, aici iatao bila alba
va las, noapte buna.
Ah: am ales si eu poza de avatar...am vrut sa pun una cu fi-mea, apoi una cu eu si fi-mea, apoi n-am in calc asta nimik recent, insa de anul trecut de la sf ghe, am gasit asta nuda, goala, nisip si atat, niste urme, tot sa reflectezi neikaaaaaaaaa

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Ahh, si ne mai place Tic Tac-ul ala cu fructe, mereu fura cate o cutiuta de la casa de prin supermarketuri

Amalia

Mergi la inceput

Azi am facut si eu pe Mosul, i-am luat papusa Maria, Cenusareasa si printul, ca asta-si dorea la ultima strigare, dar ea se schimba in fiecare zi. I-am mai luat un joc magnetic "Sa imbracam papusa" dar asta i l-am dac acum, ca n-am mai rezistat si e f incantata, se joaca cu el de cand am ajuns acasa.
Noi sunem in perioada printeselor, ii place tot ce e cu printese, le stie pe toate, ma pune s-o intreb detalii din povesti ca sa-mi raspunda, e o intreaga nebunie

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

Lucian a sarit azi somnul de pranz, am fost pe la cumparaturi, eu si Luc ne-am incaltat de iarna si in rest de mancare, trebuie sa le las pentru cateva zile meniu, ca nu stiu cat o sa stau pe la Bucuresti.

Si pentru Pisigri, ca inspiratie pentru saptamana viitoare eu m-am gandit la: supa de legume cu taitei, salata de vinete, salata orientala, supa de fasole si fasole batuta.

Si eu ii dau snitele si chiftelute, cam de 2-3 ori pe luna, ai mei copii sunt mari fani carne, ca doar au cu cine semana

Ca tot vorbeau fetele de Craciulul la Olga, mie mi-a ramas in amintire si Revelionul la ei de anul trecut, tare mi-a placut

Ma duc sa spal copilul si sa-l bag la culcare, cere singur.

noapte buna!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Si eu am luat ceva de mos. De la Lego masina de gunoi. Am luat-o cu el de fata, dar am reusit s-o ascund. Sa vad cat ma tine ascunsul asta

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Al meu e intr-o perioada carnivora. Si, fiindca sunt o mama buna si empatica si eu.

La ooo noi cred ca sarim de 3/saptamana, in fiecare dimineata cand se trezeste ma intreaba: "ai ou?". Ca deja ii zic de cu seara ca nu mai am oua, ca sa-l pregatesc pentru refuzul de a 2a zi.

Nu v-am zis ce mi-a facut azi. Se trezeste la 5.30: "vreau pipi". Ok, dupa pipi dau sa-l duc la somn, "nuuu, la bucatarie". De ce? "vreau cereale cu ciocolata" (adica d-alea cu roscove, da' stiti cum e, reclama face toti banii ). La 5.30??? A rontait un pic in bucatarie, apoi l-am convins sa mancam in pat. Era asa caraghios, statea cu ochii inchisi si crantanea... Cred ca a mancat juma' de castron in cam juma' de ora. Dupa ce a adormit la loc, am dat si eu sa ma culc, dar am auzit una bucata soatza dand la rate in baie. Buun, vad eu care e situatia, ii fac un ceai, il mai consolez... se face 8, se scoala piticul. Deci eu is treaza de la 5.30 si mai trebe sa fiu tocata cel putin de 2 persoane, de ILINCA si cred ca de GAZA.

PS. A trebuit sa trimit piticul in exil fiindca avem de pregatit un material urgent. Adica e pe numele lu' sotz, dar muncim impreuna, ca doar si cheltuim impreuna el oricum e prea lesinat ca sa shada in fund la calc. Si-s asa de trista ca a trecut saptamana si eu n-am petrecut o zi intreaga cu piticul...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Vad ca azi a fost ziua haladuielilor: ne-am inscris si noi in trend. Am fost la Sibiu sa luam o piesa pentru centrala termica a lui socru-meu, iar eu, cat au avut baietii treaba, am profitat de ocazia si am cautat cadouri pentru Andrei, de cei doi Mosi: mare lucru n-am rezolvat, doar un "Thomas Load On", ca e mare fan al meu fiu, dar mai perseverez ( restul cred ca le iau de pe la magazinele online).

Tufete, citind caracterizarile pe care mi le-ati facut ajung sa ma cred Zana Zanelor, dar o s-o vedeti voi pe Baba-Cloanta, cand oi face autocaracterizarea.

Ilincule, ti-am scris un PM de trei zile, dar nu pot sa-l expediez, imi apare eroare, nu stiu ce prostii am facut pe-acolo, dar ti-l rezum aici: ti-am inteles punctul de vedere si, oricum, eu nu ma pot supara pe tine, si gata!

Trebuie sa vin cu niste comentarii, ca nu ma mai pot abtine pana la autocaracterizare: cu Monnvas nu m-am vazut decat o data live, n-am stat doar noi doua la taclale, fata in fata, niciodata, la telefon ne-am conversat de cateva ori, dar nu foarte des si totusi o consider una dintre cele mai bune prietene ale mele, nu doar de pe forum, ci si extra-forum. Nici nu stiu cum sa explic, intre noi nu au existat dezvaluiri tulburatoare, gesturi iesite din comun care sa ne apropie una de cealalta, dar apropierea asta exista si m-am bucurat tare mult sa o "aud" pe Monn marturisind ca a constatat-o si ea.

Ina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Daca tot e momentul spovedaniilor, ma eliberez si eu: i-am dat crenvursti- da, alimentul ala diavolesc, masca tuturor slaninilor si E-urilor- am cumparat pentru mine, ca nu mai stiam ce carneturi sa mananc, m-a vazut, mi-a cerut si...i-am dat...si l-a mancat cu o pofta de zile mari si, de atunci, cand il intreb ce vrea sa manance zice: "Chenvusti!" Astept pedeapsa!( adaug: din cand in cand mai mananca si snitel)

Edit: ca am scris "slaninnilor" si internationalizarea era nemeritatata!( leza specificul national)

Mergi la inceput

Anaan, eu crenvursti nu i-am dat niciodata, dar era in meniul de la gradi intr-o dimineata, asa ca rezultatul este acelasi....Oricat incercam noi sa-i protejam , oricum vor incerca inevitabil de toate (sau aproape de toate speram noi ), macar tu ai luat din aia mai rasariti, eu nici nu stiu e care le-o fi dat la gradi. Cert e ca dupa am vorbit cu directoarea si de atunci, sa tot fie vreo luna, nu le-a mai dat, sa vedem cat tine minunea ...

Amalia

Mergi la inceput