Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***362***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

PISICIIGRI, i-am remaract mintea pe forum si, desi i-am admirat inteligenta, nu m-am simtit ATUNCI aproape de ea.
Cind insa i-am descuperit blogul, cu semnul de carte aici http://pisigri.blogspot.com/2010/09/dragoste-vs-sex-2.html, nu-mi venea sa cred: imi parea ca ma plagiaza , ca-mi fura MIE gindurile si simtirile ca sa le astearna, hoteste, in rindurile EI.
Nu afirm ca pe DC nu ar fi ea insasi, insa cred si simt cu tarie ca pe blog e mai...EA, cea adevarata.

Pisigri cred eu ca seamana cu mine cea care NU SINT pe DC, fara ca, la fel ca si ea, sa "ma dau" aici, alta decit eu, o fata simpla din Budac
Nu intru in detalii pentru ca, nu-i asa, pentru autoportert, mai am de asteptat.

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ada evident ca nu doarme inca !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ada evident ca nu doarme inca !!

Ufa, oare cu cine o semana Duracell, ca nu-mi vine nimeni in minte???
Sa aveti distractie faina diseara!

Sa stii ca si mie imi par incomplete caracterizarile mele dar, mie imi place sa scriu si as risca sa nu termin veci (ceea ce nu m-ar deranja) dar si sa va plictisesc la max. pe voi. De aia, io nua stept partea finala a acestui demers pentru ca despre mine as putea scrie, nu o carte, ci...o biblioteca!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novus multumesc ca mi-ai impartasit informatia legata de olita. Se lipeste sau nu de fund? Este mai mare, mai stabila?

E ok, Ada nu se rastoarna cu ea , si ea isi admira operele de arta
Distractie placuta la shopping !! clateste-ti ochii si pt mine !!

Multu david are si fundul mai mare El inca are sub fund un rand de pliuri ca la bebelusi Incep insa se duca, nu mai este grasun.

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

Olga mie mi se pare mai fain ca ati "split"-uit si ati lasat o particica de distractie si pe miine.
Daca faci atitea poze, nu ne pui si noua citeva?
Io n-am zis nimic de olitze pentru ca, desi avem 3, nu le-am folosit niciodata in scopul pentru care au fost create si, deci, nu mi se parea relevant ca avem un model sau altul.
Multumesc pentru urari.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Pisigri, nu sint Monn si nici Bianca dar eu fac humusul cu naut natur in conserva. Ingredientele sint cele enumerate de Bianca + usturoi. Iese A, io-l fac cu seminte de susan pentru ca nu gasesc tahina in "Bistris"

Tot cu conserva de naut fac "pasta de naut" in care, pe linga boabele ce-i dau numele, pun ce am prin casa: philadelphia sau almette sau iaurt natur + ardei rosu+ ceapa rosie/verde SAU usturoi + verdeturi.

Tot "pasta" fac din conserva de linte dar cu ceapa si ce mai ai prin frigider.

Si, daca tot sint la capitolul "Gina Gospodina" , azi am facut prima data snitele din piept de pui FARA faina deloc; am pus in ou sare, piper, iaurt natur si usturoi (la mine, orice e cu usturoi e dezmat pentru papilele gustative).

PS. Stiu ca am zis ca nu gatesc azi, dar sint intr-o dispozitie de zile mari; avem pentru azi nu una ci 3 invitatii la zile de nastere; nu onoram decit una dar ma binedispune sa stiu ca INCA...pot sa aleg.

PPS. La ziua sora' mii mergem. Face 34 de ani. Iar Mark, cu o zi inaintea ei, face 4 ani!!!!!!! Va doresc la toate sa aveti parte de "neamuri" ca ale mele.

Mama lui Ian.

la multi ani!
Si iarta-ma ca te-am uitat, nu tineam minte ca si tu faci humus. Iertaciune !
Io nu vreau naut din conserva, ca mi-e ca are E-uri :))). Am zis ca il fierb eu, chiar daca dureaza o saptamina !

M-am hotarit sa tin postul Craciunului, asa ca sunt in cautare de retete simple si gustoase. Astia ai mei o sa manince de ne-post, da' ma gindesc sa nu facem CONTINUU cite 2 feluri de mincare...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

abia acum a adormit mutzu de pranz. am fost la piata,am cumparat fructe si niste hainute ca ne prinsese iarna fara costume groase, ne-am lungit prin parc, l-am adus lesinat de somn pe umar... si in casa s-a energizat brusc... si pa somnic. l-am lasat si eu in pace pana a cerut singur sa mergem in pat
eu sunt agitata, nu am somn, ma tot bantuie o gramada de treaba pe care o mai am la servici... chiar m-am gandit serios sa ma duc azi si maine sa mai fac din ea... dar am abandonat ideea.
vai asa-mi place sa mai citesc din caracterizari din urma... tot imi vine sa zic: a, asta da, am uitat sa o spun... cam la fiecare 2 randuri. abia astept sa-mi vina randul. Eu am mai trecut prin mini-caracterizari din astea la cursurile pe care le-am urmat, si uneori ramaneam socata de ce vedeau oamenii in mine. si nu numai parti bune, alea erau la final... ci partile negative, cum ma percepeau altii, si cum ii vedeam eu pe ei...; partea haioasa a fost ca noi scriam ce vedeam la altii, nestiind ca dupa aceea trebuia sa si spunem; sigur, nu te obliga nimeni daca nu voiai, dar cum am ales sa fim sinceri si deschisi pana in panzele albe, a iesit un suuuuper exercitiu care ne-a apropiat enorm

Mergi la inceput

O mai am pe Gaza de tocat dar mi se pare asa de greu!
Merg la tigara si revin.

PS. Anamariame, cu tine tre' sa mai am un "toc" de vorba dar, pina atunci, fii happy la munte, da?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Salut!

Fetele, Olga si Anca sper sa nu va suparati pe mine, dar am hotarat sa raman la Monn peste noapte, tinand cont si de faptul ca ne cunoastem si copii se cunosc. Va multumesc din suflet si poate totusi am sa am ocazia sa va cunosc si pe voi in scurtul timp pe care am sa-l petrec in Buc. si mersi mult de tot!!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...

Mergi la inceput

Pisigri, iar "ma bag" unde nu-mi fierbe oala: daca fierbi, fierbe intr-un oloi ( = oala mare); il portionezi si-l bagi la congelator.

PS. Paranteza explicativa se datoreaza urmatoarei amintiri din copilarie:

- Du-te-n gabanash si ada-mi oloiu'!
Copila, cu chiu, cu vai, impleticit, se intoarse cu oala mare de facut zacusca. Bunica ceruse...uleiul!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput