Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***362***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Unde sunteti gagici? Ce activitati aveti pe astazi, maine? Noi nu facem nimic special. O sa culc acus copiii si apoi o sa iesim in oras la cumparaturi. Nu mai avem geci de iarna. Ne-au ramas mici, mie si lui David

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Hai ca tocmai "mi-a intrat" si mie o activitate in program M-a sunat barbata-miu si mi-a zis ca ma scoate la film cat dorm copiii. Sa nu credeti ca ii las singura, mai sunt niste prieteni pe-acasa, dar copiii oricum dorm.

Revin diseara, caci mai am 2 caracterizari de facut.

Va si week-end fain.

Cred ca vb singura

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Noi am avut progeam de curatenie de dimineata, apoi am iesit afara si bine am facut pt ca a fost o vreme superba, din casa parea asa friggg dar nu a fost chiar asa, am fost la locul de joaca si Ada a alergat de numa' asa ca acum sper sa doarma rapid de pranz
Diseara avem vizite in program ca de obicei iar maine sper sa ne vedem cu Anaan & Co !!

Va doresc un wkd placut !!!!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Salutare!Noi suntem la munte cu o gasca super, insa mie imi e tare somn, asa ca m-am retras in camera. Eva a ramas acasa cu ai mei, asa ca e cam plictiseala...Aseara mi-a spus ca nu ii place negru-ul ca e "muldal"

Mergi la inceput

Novus, ca tot vad ca esti prin preajma, poate organizez o mini vacanta in Bucovina, e superb si foarte aproape de noi

Mergi la inceput

Referitor la olite, noi avem una simpla de la Chicco si suntem multumiti de ea, chiar daca Ada o viziteaza mai rar si doar daca ii spunem noi, in rest ea nu apuca sa ne spuna pt ca : vine cu putere kk si nu apuc sa te strig, mama ! no, ce sa-i mai zic ?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Novus, ca tot vad ca esti prin preajma, poate organizez o mini vacanta in Bucovina, e superb si foarte aproape de noi

E in desfasuratorul de anul viiotr , dar o sa fie de minim 4 zile si de preferat cand e mai cald pe afara

Ce fain ca sunteti la munte !!
distractie placuta !!!!

Mergi la inceput

Prea tare Ada! Va cam lasa fara replica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Prea tare Ada! Va cam lasa fara replica!

Da, ne cam inchide gura !

Cum e Eva ? i-a trecut viroza?

Mergi la inceput

E binisor, mai are putin nasucul infundat, iar dimineata se simt ceva secretii in gat. Oricum, pana acum sunt multumita, speram sa scapam doar cu atat!Eu fac lista de cadouri de Craciun pentru Eva. Ce parere aveti de papusa Maria?

Mergi la inceput