Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***362***
Raspunsuri - Pagina 12
Ilinca_M. spune:
Haaaahaaa, da' acum vad si eu cu ochii mei carpitzi de somn ca inca n-a dat nimeni cafea! N-am vazut ora postarilor anterioare...caci fara cafea nu prea vad:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Io am renuntat ca imi iesea uscat. CUmpar de la arabul meu:D Dar cica trebuie s ail tii in apa vreo multe ori, apoi fierbi la el ca pe fasole pana fierbe bine-bine. Si apoi il mixezi cu ulei de masline, sare, zeama de lamaie, tahina (pasta de susan- gasesti si in supermarket dar mai scumpa decat la arabi). Stiu ca Monn ii pune si usturoi, dar mie nu im place cu usturoi ca aduce cu fasolea batuta, iar humus-ul imi place humus. Parca asa se facea, nu cred ca mai erau si alte ingrediente cheie. Tahina ii da o aroma aparte. Nasser (ala de la care iau eu) pune peste el boia, ulei de masline si parca chimen macinat |
Merci. Renunt. Tahini ala are un pret in supermarket, de iti vine sa pleci pe dealuri. Si din cite am citit in retete pe net, se pune ...destul. La 400 g naut fiert (250g naut uscat) cam 200-250g tahini. Acu' sa vad ce fac cu nautul...:))
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Novus, ne-am dori sa venim, dar in ultima vreme banii chiar sunt o problema. O sa vedem...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
Nuuu, 2-3 linguri la juma de kil de naut! Iese amar daca pui prea mult.
Cand nu gaseam tahini bagam in blender susan cu apa Mno, io nu-s prea pretentioasa, mi se parea ca iese bine si asa.
Citat: | ||||
citat din mesajul lui pisigri
Merci. Renunt. Tahini ala are un pret in supermarket, de iti vine sa pleci pe dealuri. Si din cite am citit in retete pe net, se pune ...destul. La 400 g naut fiert (250g naut uscat) cam 200-250g tahini. Acu' sa vad ce fac cu nautul...:)) http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Pana nu ma mai capaceste Injinerul, mai dau niste replici, mi-e ca daca astept pana la "stop joc" uit.
ANAAN - da, ai simtit bine, zona mea de vulnerabilitate e soata. Disputele se leaga de cresterea copilului si da, stiu ca unul fara altul nu am fi la fel. Poate si fiindca noi ne-am "lipit" la varsta (mea) la care se "definitiveaza" personalitatea, la varsta de maxima criza existentiala, deci ce sunt eu amu e in mare parte si rezultatul amorului.
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Am uitat sa-i raspund lui CHATO din capitolul trecut. Io abia de cand is mama am constientizat valoarea unei... mame si de atunci vb la tel zilnic si ne si bedem la 3-4 zile, daca trece saptamana deja depasesc limita de minute incluse in abonament Deci DA, chiar si cu familia si mai extinsa simt ca s-a strans legatura.
CRISTIAN (7.03.2009)
olishka spune:
Salutare!!!
Legat de Ipad...cred ca este cea mai buna investitie pt David (legat de jucarii). A invatat foarte multe de-acolo, chiar are multe jocuri logice. Nu mai zic ce bun este la drum lung. Fara el nu mai plecam din casa. Sa nu va imaginati ca sta chiar toatat ziua pe Ipad....se mai joaca si cu plastilina, cuburile, trenuletele si alte jucarii, dat tot Ipadul este jucaria No 1 si il are de vreun an si tot nu s-a plictisit de el
Eu am o mica problemuta...ce olite folositi? David a inceput sa faca la oala, dar continutul ajunge f des pe covor caci se ridica foarte entuziasmat sa vada ce a facut, i se lipeste oala de fund si apoi se rastoarna. Ieri de 2 ori am patit asa.Am tot zis ca-l pun pe parchet, dar uit. Oricum nu aceasta este solutia. Clar ne trebuie o alta oala. Dar ce oala? El face in una simpla de la primii pasi, cumparata de tat-su cu 10 lei. Mai are una de fite de la Fisher Price, dar nu este buna de nimic, caci ii iese puta afara, desi are aparatoare. In fine...Probleme mari am in aceasta zi
Apropos...David sta pe oala numai cu Ipadul in brate. Este tare haios. Cum se aseaza pe oala, cere si Ipadul. De fapt si mie imi convine, caci daca nu ii dau Ipadul se joaca cu puta. I-am facut si poze, este tare haios.
Olga, mamica lui David iepurasul si 25+
olishka spune:
Sa-mi termin si eu temele
MONNVAS
O alta fata iubibila
Ma repet si eu va spun ca este foarte desteapta si isteata. Si asta ne-a demonstrat-o de n ori la celebrul nostru joc Activity Brici ii merge mintea si nu de putine ori ne-a lasat masca pe toti. Nu mai zic ca si la Psiholog i-a trebuit putin timp sa se prinda ce si cum. Nu ne-a lasat sa ne plictisim. Isteata, isteata
Cu toate acestea eu o vad pe Monn o persoana fragila. Cred ca face tot ce-i sta in putinta ca sa-si gaseasca implinirea emotionala si este in stare sa faca sacrificii pentru ai vedea pe cei din jur fericiti (ma refer la cei apropiati in primul rand). Si aici si eu vad o asemanare cu mine. Si eu trebuie sa depun eforturi ca sa-i apropii si sa-i impac pe barbatii din viata mea (cel mic si cel mare). Si imi pare de multe ori rau ca tatal nu se implica mai mult in cresterea copilului si trebuie sa fac eforturi in acest sens si nu vine totul de la sine ca in alte cazuri. Ei aici chiar ne asemanam mult. (si BIanca a precizat acest lucru, dar la ea chiar nu mi-am dat seama ca se intampla acest lucru. Mereu am avut senzatia ca Robert si Vladimir au o super relatie).
Cu toate ca Monn este o persoana inteligenta (prea inteligenta ), cred ca nu are destula incredere in fortele proprii. Cateodata am impresia ca este intimidata de ceva. La acest capitol ar trebui sa mai lucreze
O admir foarte mult pentru calmul sau, rabdarea, intelegereade care da dovada Si are un suflet foaaaarteeee mare aceasta mamica. Nu de putine ori am vazut-o implicata in cazuri umanitare Si de foarte multe ori ne-a ajutat pe multe dintre noi cu sfaturi minunate si vorbe bune
Ma fascineaza de cate ori ma intalnesc cu ea trasaturile sale misterioase. Privirea ei este asa de calda si de prietenoasa, dar cu toate acestea parca ascunde un secret bine inchis.
Imi place cum se imbraca, vesel, colorat, tineresc, exact cum este ea si sufletul ei. Si cine nu a vazut-o pe Monn, va spun eu ca este frumoasa, frumoasa.
Si frumoasa, si desteapta, si cuminte...o adevarat comoara Mai rar asa ceva
olishka spune:
Fetelor sper ca n-am scris prea multe prostii in descrierile mele, caci nu am mai apucat sa recitesc Ma iertati, da?