epilare definitiva SPL

epilare definitiva SPL | Autor: eli05

Link direct la acest mesaj

M-am hotarat sa-mi fac epilare definitiva cu SPL pe picioare!Am facut prima sedinta,a fost ok.Am inteles ca se fac in jur de 6 sedinte.A mai facut cineva?Multumite?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu am facut, dar si eu sunt interesata de rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca30 spune:

salutare! eu mi-am facut o asemenea epilare, se fac mai multe sedinte, intr-adevar, costa cam piperat, dar merita. Eu am avut ceva neplaceri la piele, am facut si tratamente, iar apoi, epilarea.
Merita sa-i spun numele unui doctor bun,care m-a tratat la o clinica din Cluj.Dl. dr. Balbek Mihai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Am facut prima sedinta acum 3 sapt si e ok,s-a dus cam 60% din par,care sper sa nu mai apara.Peste vreo 2 sapt voi merge pt a doaua sedinta.

Mergi la inceput

Bianca,tu ai terminat?Cate dedinte ai facut?
Dupa prima sedinta o parte din par a cazut si altul nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca30 spune:

Buna, Eli! Eu am facut vreo 6-7 sedinte. Da, dupa prima sedinta o parte din par a cazut si altul nu, dar rezultatele se vad mai pe la final. Eu am o piele destul de sensibila si am avut si alte neplaceri la piele.La final, am fost multumita de tot tratamentul. Un domn doctor foarte profesionist, dr. Mihai Balbek care m-a ajutat enorm.
Mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Eu sunt la a 4-a sedinta SPL mustata si axila si sunt foarte multumita.Mai am 2 sedinte.In alte zone nu am incercat,am zis sa vad rezultatele pe zone mai mici ( si mai ieftine).

Mergi la inceput

din experienta ta ,dupa 4 sedinte,acolo unde a cazut parul nu mai exista nici o sansa sa reapara,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Tecky, la mustata cum ai procedat intre sedinte? Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

eli05, unde in Bucuresti ai facut ? E dureros, apar iritatii ? Eu am piele cam sensibila,insa m-ar tenta si pe mine un epilat inghinal..

Multam

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

cam de cate sedinte e nevoie pentru un epilat inghinal sau axila?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput