epilare definitiva SPL

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Eu am facut la un salon langa Camera de Comert,nu stiu daca am voie sa spun numele.Nu e foarte luxos,nu sunt medici acolo,insa mie imi convine pretul.Au adus aparatul de putin timp si am obtinut o reducere destul de mare.Se fac tot felul de tratatmente acolo,de slabit,celulita,microdermoabraziune,etc.
Nu am avut nici o problema dupa,de genul iritatii,etc.Nici macar nu m-am durut,cum se spune.Cred ca si pt inghinal e nevoie de 6-7 sedinte.
Saptamana viitoare ma duc pt a doua sedinta.
Eu am avut par mult si imi crestea sun piele.Toata vara nu puteam sa port scurt mai mult de o sapt,picioarele se iritau foarte tare dupa epilat si eram plina de bubite.
Cineva mi-a spus epilatul acesta definitiv nu ar tine decat un an.Eu sper sa nu fie asa,probabil ca mai apar ceva fire,dar nu ca la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca30 spune:

Draga ELI, acest tip de epilare tine mult mai mult de un an. Eu mi-am facut acum cativa ani si inca ma tine, sa stii. Si eu am avut multe iritatii, imi crestea sub piele, plus alte probleme cu pielea, m-a costat mult, dar sunt de parere ca merita.
Ar fi bine sa se faca de un medic, dar e ok si cum a zis aici cineva.
Daca erai din Cluj, te-as fi indrumat catre acel Dr. Balbek care mie mi-a fost de ajutor.

succes si sa ne spui cum a fost pana la final!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Vineri voi merge pt a doua sedinta.Dupa cum am spus,nu am avut absolut nici o problema dupa prima sedinta.Sunt foarte curioasa in ce proportie mai ramane par dupa a doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Epilarea definitiva este cea cu laser. mai exista o metoda de epilare cu efect de lunga durata care foloseste pulse light, dar nu este definitiva. interesati-va ce metoda se aplica la salonul unde mergeti, aparatele arata aproximativ la fel mai ales pt cineva care nu se pricepe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Revin dupa a 5-a sedinta SPL axila si mustata.Rezultatele sunt pe masura asteptarilor,acum sa vad cat o sa ma tina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui corianai

Epilarea definitiva este cea cu laser. mai exista o metoda de epilare cu efect de lunga durata care foloseste pulse light, dar nu este definitiva. interesati-va ce metoda se aplica la salonul unde mergeti, aparatele arata aproximativ la fel mai ales pt cineva care nu se pricepe

Am gasit un aparat de IPL cam la 1100 RON, asta pe cand mi se stricase epilatorul. O fi bun de ceva?

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:

Cooompleeet off topic!!
M-a luat sughitul cand am vazut avatarul tau (ca nu imi vina sa zic poza). Supertare!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Mersi draguta... incearca cu o tzara de apa daca nu are cine sa te sperie sa-ti treaca
apropos de offtopic, o fi in imaginatia ta, eu incercam sa va deschid capu ca la minunatele "saloane" romanesti de la parterul fiecarui bloc respectabil se cam vand cai verzi pe pereti... square pulse light e o noua varianta a lui IPL despre care unii care inventeaza masinile astea spun ca nu e definitiva... sorry daca iti ranesc sentimentele da e extrem de "ontopic"
Pa

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:

Cooompleeet off topic!!
M-a luat sughitul cand am vazut avatarul tau (ca nu imi vina sa zic poza). Supertare!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput