alaptat + fumat

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilimara
...cred ca mai corect este spus ca sunt doctori care recomanda a se renunta la incercarile de a te lasa de fumat daca acestea te supun unui stres si nervozitati care pot face mai mult rau sarcinii decat fumatul a 5 tigari pe zi.

Offf...saraca printesa nevrozata de incercarile de-a se lasa de fumat . Astea sunt justificari si incercari te-a te convinge pe tine ca e mai bine ca ai fumat decat sa faci rau copilului lasandu-te de fumat . Realizezi cat de ridicol este argumentul asta?? Probabil ca da, dar e greu sa accepti ca ai pus comfortul tau inaintea sanatatii si binelui copilului.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
citat din mesajul lui lilimara
...cred ca mai corect este spus ca sunt doctori care recomanda a se renunta la incercarile de a te lasa de fumat daca acestea te supun unui stres si nervozitati care pot face mai mult rau sarcinii decat fumatul a 5 tigari pe zi.

Offf...saraca printesa nevrozata de incercarile de-a se lasa de fumat . Astea sunt justificari si incercari te-a te convinge pe tine ca e mai bine ca ai fumat decat sa faci rau copilului lasandu-te de fumat . Realizezi cat de ridicol este argumentul asta?? Probabil ca da, dar e greu sa accepti ca ai pus comfortul tau inaintea sanatatii si binelui copilului.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Nu stiu unde in ceea ce ai citat ai citit ca e vorba ca mie personal mi-a fost recomandat de un medic asa ceva si nici daca eu am fost linistita si impacata cu faptul ca am fumat in timpul sarcinii.
La fel nu stiu unde ai citit ca incerc sa ma las de fumat astfel ca tu sa te simti datoare sa ma faci "printesa nevrozata".
Deci din toate astea eu inteleg ca tu de fapt nu prea sti sa citesti.

Ceea ce am spus legat de doctor am spus deoarece o alta fata s-a exprimat legat de treaba asta ca si cum ar fi doctori care recomanda fumatul si punct.

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna.Parerea mea este ca un doctor poate recomanda sa se incerce renuntarea la fumat progresiv, adica scazi azi jumatate de tigara (fumezi putin si o arunci)din cate fumezi de obicei, apoi maine renunti la toata tigara aia , diminuind astfel numarul lor per zi...pana ajungi sa nu ma fumezi si nici sa nu dai de pamant cu toti pe motiv de nervi ...

Iar in legatura cu alaptat si fumat versus lapte praf, eu voi fi contra tuturor , da imi asum riscul, si spun ca parerea mea este ca un lapte praf este mult mai sigur de dat unui copil mic decat unul ce provine de la o mama ce s-a delectat in prealabil cu o tigara.
Probabil la fel de nenociv vi s-ar parea si alaptatul facut de o mama ce se drogheza ca doar isi face datoria fata de copil si-l alapteza .Sau o mama betiva...

Eu am doi copii, primul s-a nascut prematur si mic de greutate, am fost obligata de sistemul din tara sa renunt la alptat si sa trec direct la praf fara drept de apel, pe principiul ca bebe e prea mic si nu are voie sa se oboseasca si trebuie sa manance constant, sa stiu mereu cat a mancat sa recupereze rapid greutatea mica de la nastere.Asa ca laptele meu s-a dus rapid in cateva zile ca am stat 3 saptamani in spital si apoi a fost prea tarziu sa-l mai readuc .

La al doilea nascut normal dezvoltat , greutate ok si am alaptat din prima clipa de viata ...pana la 2 ani jumate.Deci nu vorbesc de pe pozitia unei femei contra alaptatului, dar nici nu pot sa ii dau copilului un lapte cu componente rezultate in urma fumatului.L-a fel am intrerupt alaptatul si cand din cauza unei infectii puternice la o masea am luat antibiotice...dar nu am alaptat.
Posibil sa nu fie acelasi lucru cu fumatul, nu fumez deci nu stiu, dar baza e aceeasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Ilinca,nu folosesc nicio figura de stil,e purul adevar....
Iar frate meu e mai ceva ca ea,si culmea,mai suntem si gemeni!
In ochii lor eu sunt aia dusa cu pluta,care stresez copiii si sunt exagerata....culmea e ca si mama le imparataseste opiniile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

Ilinca,nu folosesc nicio figura de stil,e purul adevar....
Iar frate meu e mai ceva ca ea,si culmea,mai suntem si gemeni!
In ochii lor eu sunt aia dusa cu pluta,care stresez copiii si sunt exagerata....culmea e ca si mama le imparataseste opiniile....

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Atunci felicitari ca n-ai fost atinsa de "gena" asta!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput