pentru fetele "hamericance" :-)
Saluti la toata lumea,
Am gasit in oraselul nostru la un magazin pentru copii numit, sugestic, "Americanu'" un set de trenulete cu masa la un pret fara concurenta
"Magaoaia" este "First Learning" si v-as ruga, daca stiti, sa-mi spuneti daca este compatibila cu trenuletele Brio si Thomas. (1)
(2) E un brand de calitate?
Va multumesc frumos.
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Raspunsuri
inapreda spune:
Chiar nimeni nu a auzit de "First Learning" ashtia????
Nu ma mir, nici io nu auzisem pina ieri
OF, OF, ce ma fac?
I-am promis vinzatoarei ca sun miine sa spun daca-l iau sau nu si nu l-as lua fara sa fiu sigura ca-l mai pot "accesoriza" in timp cu chestii pe care le gasesc in Romania.
So, help me!!!
Mama lui Ian.
Tanti Zavaidoc spune:
Te-as ajuta in ce priveste Brio. Daca e tren magnetic, exista sanse sa se potriveasca.
Sinele de la Brio nu prea merg la Thomas, decat daca insisti (sunt putin mai late si nu aluneca trenul bine). Dar ca idee, se pot combina.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Te-as ajuta in ce priveste Brio. Daca e tren magnetic, exista sanse sa se potriveasca. Sinele de la Brio nu prea merg la Thomas, decat daca insisti (sunt putin mai late si nu aluneca trenul bine). Dar ca idee, se pot combina. Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Trenuletele au, da, un "punct magnetic" unde se imbina.
Daca nu ma insel, asta e:
http://www.sears.ca/product/first-learning-5-in-1-wooden-train-set-and-games-centre/606-000569673-13317T
Mama lui Ian.
Tanti Zavaidoc spune:
Nu vad nimic din link, dar daca sunt magnetice si sunt si ok ca pret, eu zic sa le cumperi. Mai vezi tu dupa aia (sau copilul) daca mai combina cumva, ce si in ce ordine.
Combinatii ai destule la Brio si Thomas, asa ca nu ramane sina necombinata Chiar daca nu sina asta, in particular.
Inca ceva: daca se dovedeste ca e trenul mai lat, poti lua la pret bun niste sine de lemn de la Ikea. Alea sunt mai late decat Brio si Thomas. Ti-am zis ca nu ramane necombinat! Noroc ca mi-am amintit.
inapreda spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Nu vad nimic din link, dar daca sunt magnetice si sunt si ok ca pret, eu zic sa le cumperi. Mai vezi tu dupa aia (sau copilul) daca mai combina cumva, ce si in ce ordine. Combinatii ai destule la Brio si Thomas, asa ca nu ramane sina necombinata Chiar daca nu sina asta, in particular. Inca ceva: daca se dovedeste ca e trenul mai lat, poti lua la pret bun niste sine de lemn de la Ikea. Alea sunt mai late decat Brio si Thomas. Ti-am zis ca nu ramane necombinat! Noroc ca mi-am amintit. Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Multumesc frumos, asa am sa fac!
Pretul e foarte bune, da; cre' ca Americanu' l-a cumparat de ceva vreme (s-a scapat fiica lui care se juca pe acolo)* si nu s-a vindut pentru ca Bistrita nu prea "duce" astfel de jucarii si, acum, s-a gindit sa lase din pret!
*Am intrebat vinzatoarea:
-Credeti ca se vinde in 2 zile?
Vinzatoarea:
-Sa speram ca nu.
La care fetita, care se juca pe covor:
-Nu cred tanti, ca-l avem de mult si nu trece nicicum!
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Am vazut ca Roxanaz a postat la 9.37 dar eu nu vad nicaieri postarea ei; oare de ce?
Mama lui Ian.
BraveGirl spune:
citat din mesajul lui inapreda Am vazut ca Roxanaz a postat la 9.37 dar eu nu vad nicaieri postarea ei; oare de ce? Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Nu a postat, ti-a moderat tie mesajul cu link-ul.
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BraveGirl
Merci. Omul cit traieste invata si n-am mai fost "moderata" niciodata; stau cu ochii pe subiect pentru ca inca nu stiu daca sa sun ca iau "jucaria" au ba. Nu a postat, ti-a moderat tie mesajul cu link-ul. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Mama lui Ian.
inapreda spune:
citat din mesajul lui ana_a Salut. L-ai cumparat pana la urma? |
Inca nu; urmeaza; vreau miine sa dau avans si sa-i rog sa mi-l tina acolo pentru ca nu am unde sa-l depozitez (1) si, in plus, sigur nu ma abtin si stric surpriza Mosului (2)
L-ai vazut si tu? Stii despre ce e vorba?
Mama lui Ian.