BrumN-D97- Bv denisa! Hai Bea, Oana, Paula!
Raspunsuri - Pagina 18
cristi07 spune:
FELICITARI DEUTZICA!BUN VENIT PE LUME IUSTIN!
FELICITARI DENISAMIRON!BUN VENIT PE LUME MAIA!
Petro, sunteti acasa????
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (36 saptamani)
tia_Mia spune:
anita multumim de cafeluta
asteptam vesti de la tine si mai bine scoatem motatele Nastere usoara
Andreea 36+ Maya Maria
MINUNEA MEA
aris26 spune:
iti pune niste senzori pe burta cu o centura si masoara intensitatea contractiilor si ritmul cardiac al copilului. o sa fie misto, distractie placuta...mai ales ca parca nu ai mai facut eco la ultimul control. sus pe maternitate nu poti sa intri daca nu esti echipata corespunzator
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid Rodica, pai asta ma si interesa, sa vad daca s-a deschis colul, cat a mai crescut, etc.Plus ca mi-a zis sa imi iau niste papuci si un halat sa ma bae un pic si la monitorizare (prob.a contractiilor), nu stiu in ce consta ca nu am mai facut niciodata. Emma 36 saptamani + 1 zi |
mama de mic +s36+ AMR 3sapt.
aris26 spune:
multumesc mult fetelor, sper sa ma descurc cu contractiile astea pana le 22-23. dar cred ca dupa ce mai umbla un pic si pe la col sa scoata firul chiar ca nu cred ca il mai tzin mult la caldura. si copilul asta habar nu are ce ger e afara....brrrr...ce se grabeste asa?
mama de mic +s36+ AMR 3sapt.
Wildorchid spune:
Rezisti fara probleme daca stai cumintica in pat si atat, ceea ce sper sa si fai.Sunt ok bebelusii si acum, dar e de preferat sa prinda zile in burtica cat mai multe.
Pana la urma, Rodica, nu mai e asa mult, doar o saptamana si un pic, merita, realizezi cat de putin mai e??
Emma 36 saptamani + 1 zi
bpaula spune:
Felicitari deutzica!
Felicitari denisa!!!!
Sa va refaci repede si sa va bucurati de bebeii vostri.
A mai ramas o zi si la mine, maine la ora asta sunt la spital, sper sa fie bebe ok.
Ieri am muncit toata ziua sa mai pun din lucruri la punct, am mutat si pat, patut sa aiba bebe unde dormi, am mai spalat din lucruri pentru el si pentru mine. Astazi a ramas sa imi fac geanta si saptamana viitoare cand o sa fiu in spital o sa se ocupe sotul si mama sa faca si curat mai detaliat. Eu n-am mai putut ieri, tot am crezut ca pana joi am timp, acum daca m-a programat pe luni s-a scurtat. N-am apucat sa stau si eu macar o saptamana acasa fara sa merg la munci.
Nasteri usoare fetelor ce urmeaza saptamana asta!!!!! Eu nu o sa am acces la net, laptopul e prea subred sa il iau dupa mine. Sper sa ne auzim numai cu vesti bune week-endul urmator.
Wildorchid spune:
Nastere usoara, Paula si bebe sanatos sa ai![majoreta]
Lasa si tu un numar de telefon sau ia-l pe al cuiva sa ne dai un semn dupa ce ai nascut sa stim de tine!
Emma 36 saptamani + 1 zi
bpaula spune:
Mersi Wild
Am numarul de la anna_mama, colega mea si de la odiseea trecuta si de la asta.
cristi07 spune:
Paula nastere usoara si recuperare rapida! Bebe sanatos!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (37 saptamani)
dianalaura spune:
Neata! merci de cafea si tratatie fetelor!
Rodi si Emma, stati cumintele in pat, ca nu mai e mult! Rodi, stiu cum e cu gradi...si eu l-am avut pe Stefan saptamana asta acasa, acum nu mai tuseste, mai are ceva mucisori, asa ca de maine iar la gradi. Sper sa reziste macar o saptamana, ca tot asa se plictiseste tare acasa....
Paula, si tu nasti maine? Hai ca te trec in titlu!!!! Nastere usoara si neaparat sa ne anunti!
Corina, Lia e acasa, zicea ca bb Matei e un cuminte si un mancacios, dar ca nu are timp sa mai intre pe net (asa o sa fim si noi toate la inceput, ni se va da tot programul peste cap, oricat de organizate vom fi). Plus ca na, in primele saptamani iti vin o gramada de musafiri...
De mine ce sa zic..nu cred sa am contractii, ca nu mi se intareste toata burta, doar in partea unde se impinge juniorul. Si am experimentat si eu o durere de aia intensa, zici ca m-a injunghiat...mi-a dat un picior(cred) de am tipat (si de durere, cat mai ales de surpriza). Dar pe total e ok, se tot joaca, se pare ca are de lucru cu margelele (sper sa isi dea cordonul jos de la gat, ca barbatu-miu s-a albit la ecograf cand a zis doctorita ca are cordonul in jurul gatului).
A..si am uitat sa va zic, miercuri cand am mers la Cluj cu Stefan la analize am avut parte de prima remarca de gelozie din partea lui. I-a spus lui taica-sau ca mai bine nu il avea mami in burtica pe Calin, ca sa il pot tine in brate cand ii ia sange. . De obicei cand mergem la analize, doctori etc, tot eu intru cu Stefan, ca barbatu-meu e mai rau ca un copil cand vine vorba de luat sange...dar acum nu am avut ce face, am intrat amandoi in laborator si l-am pus sa il tina el pe Stefan in brate pana ii recolteaza sange.Dar am rezolvat si cu Stefan, i-am explicat ca acum e mare, are 20 de kg, si nu il mai pot lua in brate, ca e tare greu, si daca nu il aveam pe bebe tot asa greu era...si ca intr-un an-doi o sa ma poata tine el pe mine in brate, asa mare e...si i-a trecut supararea si a revenit la sentimente mai bune. Acum vrea sa vina bebele si el sa fie un tatic bun pentru Calin
diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze