BrumN-D97- Bv denisa! Hai Bea, Oana, Paula!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Cristi, esti o draguta ca de obicei , multumesc de intrebare. Suntem bine, am trecut printr'o spaima ca am fost cu Zoe la dr (cam horcaie cind mananca si dimineata, mi'era teama de muci) si mi'a spus ca are nustu ce suflu la inima (o gaura) ca trebuie sa vedem cum e daca se inchide spontan au ba, dar sa merg la eco sa vad sigur. Noroc ca ne'a trimis la eco in aceeasi zi si i'a vazut inimioara si dovlecelul si e ok, n'are nimic. Ne'am speriat rau doar. In rest muci n'are cica de la circulatia coloanei de aer prin laringele prea cartilaginos (stridor sau asa ceva) si ne'a dat calciu, in rest a fost multumita de pisoi, ca a crescut frumos, ca e lacoma si daia sughite, in general e bien merci.

A mare tot cuminte e, tot o pupa si'o iubeste, din cind in cind ma intreaba daca nu pot s'o dau sa iau un baiat Tudor, ca ea ar fi vrut un baietel. Dar o place, e cert. I'am comandat si eu pe amazon un leganus fix, fara vibratii si alte alea a ajuns super repede in 5 zile desi trebuia sa vina dupa 18 si a fost si doar 160 ron, am pus'o in el si pare ca'i place.

Cristi, tu cum mai esti, nume la bebe?

Dia, cam asa pare sa se manifeste al mai mare cind simte ca vine al mai mic. La noi nemincatul soficai pare ca a fost reactia, ca daca nu mananca ea capata mai mult asa ca profita din plin, dar cu blandete si dragoste aratata, trece si asta. Dar de ce stai asa mult in spital?

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La multi ani Bea! Sa fi sanatoasa, voioasa si devreme acasa! ce frumos cadou primesti si tu de ziua ta!
Multumesc de tratatie, tare bun e totul..
Dia, eu cred ca o sa zic sa mi-l aduca pe Stefan la spital, dar na, el deja e mare, are ani jumate. Si o sa mi-l aduca undeva pe miercuri, dupa-amiaa cand iese de la camin, asta daca nasc luni dimineata. Asa voi putea iesi eu pe hol acolo unde se primesc vizitatori (la noi nu lasa in salon), sa pot sta si eu in picioare, ca nu vreau sa ma vada pe pat si sa se sperie. Si in rest vorbim la telefon.
La noi la cezariana se sta zile in spital, ooka tu cat ai stat?

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

neatza tuturor....

La multi ani Bea si un bebe voinic si cuminte!

Ooka, de dat la schimb nu se poate, dar poate aranjati de un proiect pe viitor, un Tudorel , daca tot aveti cerere de la fetita.

Nina, 35s+,
AMR minim 24 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

La multi ani Bea, multa sanatate si fericire,un bebe sanatos si mancacios!

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 37 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

LA MULTI ANI BEA!
sanatate si tot ce-ti doresti!

Emma - felicitari pt. saptamana! Acum ai intrat in 37. Usor-usor ajungi la termenul minim pe care ti-l doreai

Si eu am avut o noapte cam agitata. Parea ca fata mea tot incearca sa se intoarca. Nu cred ca a reusit pt ca loviturile de picioare le simt tot prin zona buricului.
Si cred ca am vizitat de vreo 30 de ori buda.

Apoi m-am trezit de pe la 7, nu ca as putea spune ca am dormit azi-noapte si ma simt foarte ametita, slabita, imi e cam greata, asa... habar n-am ce-o mai fi si asta. Tensiunea e OK. Mi-e teama de anemie. Acum vreo luna-doua hemoglobina mea era 10.7, in schimb, fierul bun...Habar n-am. A, si inca o chestie, pe langa rinita asta de sarcina, nesuferita ma mai buseste uneori un epitaxis.
Mda... sunt varza.

Gata, mi-am expus si eu cazul.

O zi buna sa avem!

33+ Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

multumesc mult fetelor!!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 38+ cu Adam Eduard

In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Diana eu am stat de joi dimineata pana sambata la 2 cind am plecat; plecam mai devreme dar asteptam rezultate de la analize.

Nada, nu mai fac alt bebe ca nu am unde sa'l culc si nici cu ce sa'l cresc dar, nu se stie niciodata

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Bea, la multi ani sa fii sanatoasa si fericita! Sa ai nastere usoara si bebic sanatos si mancacios!

Brandusa, mie mi'a spus doftoroaia ca poti sa ai fierul ok, pentru ca e ok pentru cantitatea de hemoglobina da' nu pentru tot organismul tau in ansamblul lui (sau ce'o insemna asta), si eu am avut hem putina fier in limite si totusi mi'a fost rau, de cind iau fier si vitamine mi'e bine, bine de cind mananc si carne. Insa mi'a spus ca fata ar fi la limita anemiei ca eu am fost anemica, chiar daca fierul meu era in limite.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La Multi Ani Bea!!!!!!!!!Sa ai parte de o nastere usoara si un bb sanatos !!!

Eu aseara la 10 dormeam tun nu stiu ce a fost cu minem-am trezit doar de 2 ori sa ma duc la wc.Si jr face tumbe in burtica eu sincer nu stiu cand doarme el e tot timpu activ.Daca o fi asa si cand so naste am puso

Fimea desi e mare are aproape 8 ani a inceput de cateva zile sa ma sufoce si sa-mi puna 1000 de intrebari legat de venirea jr si cum tip putin la ea imi spune ca nu o mai iubesc ca vine bb si ca pe ea nu o so mai iubesc
Mai nou mi-a facut niste crize aseara ca ea vrea sa ramana cu mine la clinica cand nasc , ca ea nu sta fara minepana la urma a vb sormea cea mica cu ea si ia spus ca vine ea la noi cand o sa nasc si sa linistit.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Merci pt sfat, ooka!
interesant ce spune doftoroaia ta...
Vitamine bag, carne (rosie) so&so...

Oricum, peste 3 saptamani voi reface si eu analizele, da' mi-e ca pana atunci lesin naibii pe strada... Si, vorba ta, eu ca eu, da' sa nu ma trezesc ca-mi anemiez fata.

Tu ce fel de fier ai luat? Ca parca as lua si eu un supliment asa, din 2-n 3 macar.

Citat:
citat din mesajul lui ooka
Brandusa, mie mi'a spus doftoroaia ca poti sa ai fierul ok, pentru ca e ok pentru cantitatea de hemoglobina da' nu pentru tot organismul tau in ansamblul lui (sau ce'o insemna asta), si eu am avut hem putina fier in limite si totusi mi'a fost rau, de cind iau fier si vitamine mi'e bine, bine de cind mananc si carne. Insa mi'a spus ca fata ar fi la limita anemiei ca eu am fost anemica, chiar daca fierul meu era in limite.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

33+ Anastasia

Mergi la inceput