Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(102)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetele, la Auchan e targ de jucarii. Au o gramada de chestii. Au multe jucarii de tzanci ca ai nostri, cu butoane, muzicute, lumini, preturi super ok. Aveau si ceva gen 'pomul cu bile', numai ca lipsea pomul. Adica era numai pista pe care coborau bilele, fara prea multe briz-brizuri ornamentale si costa 35 lei. Sunt marca Auchan si calitatea e ok pentru preturile pe care le au. Zumzu sunt gen cele aduse de sora ta din Bulgaria.
Am pus ochii pe o masinuta, are scaunel pe care se aseaza si in fatza are volan plin de butoane, manete, chestii care se trag, se apasa, lumineaza, claxoneaza, canta. Costa 85 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Lori votat, sper din tot sufletul sa castigi premiul cel mare In primul rand pt ca poza ta merita mult mai mult decat ce-a de pe locul unu si doi , si in al doilea rand mie nu prea imi place faza asta cu mersul din usa in usa si...

Mergi la inceput

Stai linistita ca aveai locul asigurat

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

am intrat la limita. O zi nu verific si eu din 5 in 5 minute si era sa ratez bebeluseala. azi am zacut, ma doare spatele sau criza de rinichi ,cine stie

Mirela, canon 50D cu obiectiv 24-105/4L

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

Mergi la inceput

Chiar asa, pozele care conduc nu sunt cine stie ce. Cel putin aia cu tunul nu imi zice nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Are careva sarmale?
Of, tre sa ma duc la odiseea mea, ca vad ca n-are nici una pofta de mancare pe-aici; mai mult, sporturi, auzi aqua gym,gabi! distractie placuta!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Tunde primit aviz abia azi. Ieri a ajuns coletul in posta.

Maimutzica papa tot ce poftesti.

Vream si noi un vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=16" target="_blank">aici pt pozele ly1.jpg si ly2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MAIMU, stai linistita ca si eu mananc non stop...dar eu sunt mai mult cu dulciurile sunt muuult mai pofticioasa decat in timpul sarcinii...si io sigur nu-s gravi (ca-s si protejata si testata)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

MADA, cat o tine treaba asta cu jucariile la Auchan? Noi abia sapt viitoare luam leafa...acu suntem cam pe zero

_

Roxana

Mergi la inceput

Ce emotii...auzi ”ma duc la odiseea mea” - si pe noi cui ne lasi MAIMUTICO??? Chiar ma gandeam la noua ta odisee - iti dai seama, o sa fii sefa experimentata, de-abia trecuta prin toate, guru odiseii

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Nu dezertez, draga mea. Tot de aici am de invatat!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput