Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ally , ti-am comentat la poze si am uitat sa ma semnez la pozele 33,34 si 35 eu sunt autoarea

Miki da am incercat la bibe data trecuta cand tot asa refuza legumele, inainte de prima tura cand i-am lasat pauza de cateva zile ... cand a vazut bibe era happy ca na se gandea fata ca e lapte bun bun, cand a tras de vreo 2 ori si a vazut ca e altceva decat lapte , cahhhh... l-a scuipat si s-a trambat ca toate cele Putin din calmul tau imi dai si mie, ca eu imediat ma aprind , vorba ai, fire vulcanica, ma aprind repede , dar la fel de repede imi si trece Daca as gasi undeva de cumparat niste rabdare as cumpara vreo cateva kile , sau mai bine un sac

Ma duc sa incerc sa o culc un pic ca e toata maraita si smiorcaita , nu ii mai place nimic, nici o jucarie

Va pup ma trec eu pe aici mai tarziu

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Mandreeac felicitari pt.cantecel si pt.ta-ta,sint asa scumpi cand fac si spun pt.primaoara ceva

a mea cand e suparici spune un m sau ma ,e asa scumpa .Cea mare de ceva vreme vine ma ia in brate si ami spune te iubesc,ma topesc toata.Sint minunate
Strumph ,linistita poti sa o iei de la inceput cu diversificarea.Oricum sint copii care mananca din prima si altii pe parcurs ,asa eram si eu disperata la inceput cu Time ,ea f.tarziu a acceptat mancarea si nu manca orice ,acum e la fel dar nu are nimic incet incet incepe sa pape si unele mancaruri care poate pana acum 1 luna nu manca,ideea e sa ai rabdare.Uite de ex pana nu de mult nici nu vroia sa vada papricasul din pui ,de cate ori faceam ai spuneam sa guste,uneori gusta si spunea ca nu-i bun alteori nici nu se apropia sa ia o lingurita.Ei acum 2s am fcaut din nou si am chemat-o sa vada sa guste daca vrea si ce crezi a zis ?'vai ce bune,vreau si eu',nu-mi venea sa cred fata mea a mancat tot ce i-am scos in farfurie,deci rabdare.Acum vad ca si Andra e cam pe acelasi model,deschide gurita gusta de 2-3 ori si numai vrea .Azi am facut spanac si vreau sa-i pun un pic in pireul de cartof ,sa vad ce succes am cu el la ea ca Timeea nu vrea sa-l vada.
Merci pt.strigare dar nu am fost pe faza,daca vedeam cu siguranta veneam
daca doreste cineva sa-mi trimita din nou contul si parola ca sa pot pune cateva poze mai noi si sa va vad ,le-am pierdut din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

hai ca m-a lasat sa pun cateva poze noi pe picasa, si-a gasit de treaba cu suzeta, roade la ea, o bate cu manutele, mai o suge, mai o lasa, si-a scos o soseata si o linge... de astea asa ... de ieri parca sunt pozele, sau de acum 2 zile, oricum sunt fresh... de cand se aburca sa vada pe geam am sa micsorez pozele dupa ce o pun pe mandra la somn , ca acum nu am destul timp si oricum am 17 poze cu 30 MB, cam mult, dar promit ca le micsorez dupa ce o pun la nani pe donsoara

millie ti-am trimis PM, trec eu mai tarziu pe aici

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Millie, Strumphy multumim.

Yasmi super, super pozele, e un nazdravan Lucas.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

si afara ploua plouaa si eu nu am oo
si afara ploua ploua si enelul mi-a luat curentul de la 9 pan la doua
asa ca avem si eu 4 oua sa fac cartofi frantuzesti...curent nu era sa-i bag la cuptor ..copila mi-a venit infomenata de la scoala si a mai venit si cu prietena ei asa ca cele 4 oua pretioase le-am transformat in omleta..acum am curent si nu pot baga cartofii la cuptor..plus ca fimea a venit si mi-a zis ca maine trebuie sa duca o prajitura de casa la scoala..desi iar oo

asa...am citit cap trecut....astea 4 pag nu....dar toata dimineata amm stat cu gandul sa intru sa-i urez si eu lui David
La multi ani!!!!!!Sa cresti mare si sa le aduci numai lacrimi de bucurie parintilor!!!

ma duc sa imi sun sotul sa vina mai repede cu oualele acasa...dar nu doar cu cele din dotare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

si afara ploua plouaa si eu nu am oo
si afara ploua ploua si enelul mi-a luat curentul de la 9 pan la doua
asa ca avem si eu 4 oua sa fac cartofi frantuzesti...curent nu era sa-i bag la cuptor ..copila mi-a venit infomenata de la scoala si a mai venit si cu prietena ei asa ca cele 4 oua pretioase le-am transformat in omleta..acum am curent si nu pot baga cartofii la cuptor..plus ca fimea a venit si mi-a zis ca maine trebuie sa duca o prajitura de casa la scoala..desi iar oo

asa...am citit cap trecut....astea 4 pag nu....dar toata dimineata amm stat cu gandul sa intru sa-i urez si eu lui David
La multi ani!!!!!!Sa cresti mare si sa le aduci numai lacrimi de bucurie parintilor!!!

ma duc sa imi sun sotul sa vina mai repede cu oualele acasa...dar nu doar cu cele din dotare

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

Eu sunt in asentimentul tau, ca eu nu am apa calda si caldura de la 10-20. Imi vine sa ii omor pe astia si asta si azi si maine. Sa ii ia Gaia.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Lavinia,le-am micsorat pe toate 41 .

Deea, esti super haioasa cand povestesti. Ce prajitura faci pana la urma?
Andreea,imi place poza de ta de aici..suuuper.

Strumpitz,este super dulce piscotica mica. Tare as pupacio putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Ati modificat putin scrisul de pe prima pagina,sus in stanga...Acum este scris cu un albastru(Fluturasi 2011, sau ceva de genu) foarte frumos...suuuuper! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele

scuze de lipsa da nu am avut timp deloc
ieri a trebuit sa merg si la o inmormantare
sa ma si bucur ca a fost sf. nectarie - ocrotitorul bolnavilor de cancer
si sa ma si sarbatoresc cu familia ca am facut 8 ani de casatorieeeeeeee
deci fac cinste azi cu de toateeeeeeee
mai ales cu dulciuri care mie imi plac f multtttt

azi am mai profitat cde faptul ca e frumos afara si am stat prin curte
ca acum deja e negru cerul si urat

yasmi ce e cu rinoneft?
ai gasitr ceva urat despre el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

am vazut poze, am lasat comentarii!
roxy, pizza aia sigur nu ingrasa!
strumph , ce misto arata patul langa geam, pun si eu o intrebare romaneasca... nu o trage frigul?
ally, ce tare e !
yasmy, iti face de lucru lucas, nu?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput