Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (75)
Raspunsuri - Pagina 11

ailed_dota spune:
pofta buna!
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

bb_yasmi spune:
fetele dar nu apare nimeni sa imi spuna direct ca mai bine imi statea blonda?????
delia multu. am papilit pe fuga deja!!
mamica implinita cu 2 comori !!

strumphitza spune:
Morning de la Londra incetosata...buhhh ce urat e
Cafeluta mai este si pentru mine ? daca nu tre` sa dau comanda pe o asa vreme de kko merge super o cafeluta cu gura sobei, ehh eu am dat drumul la centrala sa ma bronzez langa calorifer
Sa va mai spun cat ne-a venit factura la gaz ieri ?
au scumpit si gazul si electricitatea in sept si la lumina platim lunar de acum 60 lire si gazul 110
si asta cred ca inca nu e actualizat si a fost luna nu prea rece, adica am tinut putin centarla seara cateva ore si dusul si apa calda, la iarna cand o sa o tinem mai non stop, o sa dam toti banii numa pe facturi , mama lor , cresc preturile da salariile le-au inghetat , cel putin la bugetari ca Nick lucreaza in sistemul de stat
Mai coafatelor, ce va veni sa va tundeti si vopsiti acum, nu mai asteptati pana la Craciun? sau va vopsiti si atunci ? eu ma duc sapt viitoare sa ma tund, scurt scurt
imi cade asa de rau, nu stiu de ce
da rau de tot, numa trec mana prin el si scot un pumn.. sa nu mai spun cat cade la dus si cand il pieptan, de vreo 3-4 ori scot cate un pumn din perie pana perii tot capul
ma mir ca mai am par in cap, sincer!!!
Yasmi ioi ce slaba esti mama, pune mana si mananca ...ti se vad oasele si venele de pe gat eu zic ca mai bien cu blond un pic, o culoare mai deschisa ca la cat de slaba esti mai bagi si culoare inchisa in par te slabeste si mai tare
hai sa nu vii cu batzu dupa mine, da ?
sigur slanina aia avea multe E uri de aia e asa gustoasa
, ca aproape orice mancam zilele astea
l-am admirat pe Lucas mester iscusit, ce de treaba are el baiatu
Madutza, pai si poze nu ne arati cu noul look?? hai ca trebuie sa vedem, sa ma inspir si eu cat de scurt sa il tai pe al meu
am uitat sa iti spun deunazi, ti-am admirat fomistii
ce draguti, Cristi pare tare concentrat pe bucatica lui si se uita cu coada ochiului la sora sa sa nu atenteze la prajitura lui
Ailed offf sper ca sunt mai bine fetele frumoasele azi si tu mami baga un nani La multi ani lui tati a tau , sa traiasca si sa fie sanatos
Ioana multumim lui gogo a ta ii iese vreun dintoc?
Persi, bravooooo ce fel de homeopate ii dai pentru somn? La cat mai multe nopti dormite si fara multe treziri
Roxy, vezi, de aia [pun eu centruile la piscoata , sa nu se apuce si a mea de gimnastica sa o culeg de pe jos scumpa mai e, se vede pe fata ei ca e pusa pe ghidusii
Milli,e da ce papusele ai tu acolo dade ce le tii ascunse?
numa cand intreaba omu atunci le scoti la interval
sa iti fie de bine cu carnetu si sa iti aduca mosu o masinuta asa cum iti doresti
Iony, gata esti iertata cu asa bombonica scumpa te cred ca nu ai timp de forum, toata ziua stai sa o motezi
Nu mai stiu ce si cum voiam sa scriu, asta am scris-o din amintiri, trebuie sa imi beau cafeluta ca sa pot sa ma mai adun sa mai scriu si parte a 2 a romanului
Va pupm, o zi buna si frumoasa cu soare daca se poate, si daca se poate trimiteti si la mine o raza ca aici nu cred ca il vad azi la ce ceata este acum deasupra LOndrei
Azi imi vine o noua menajera, romanca, acusi la 9 trebuie sa imi apara, sa vedem ce treaba face, daca nu face bine, trebuie sa imi gasesc alta... am conecdiat-o pe bulgaroaica, nu mi-a mai placut de ea, mai bine spus nu mi-a placut de la inceput dar am suportat-o ...deh, nevoia
Am plecat si mai trec eu pe aici curand, dupa ce beau cafeluta si mananc cerealele cu iaurt... nu stiu daca acum se gaseste si la voi, dar aici au un iaurt la sticla de hartie de aia cartonata , Activia pouring, de vanilie si capsuni, il pun peste cereale si e dementialllll
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

bb_yasmi spune:
strumf si o
pt tine ca esti sincera!!! cum sa ma supar?? chiar vreau sa imi spuna fiecare parerea sincera.
hai ca, uite caut o poza cum eram eu cand iasmi avea 9 luni sa vezi daca iti placea asa

bb_yasmi spune:
am gasit un filmulet cu fii'mea ce manca ea la porumb fiert la 9 luni direct de pe cotorul acela...

roxy_s spune:
bb_yasmi off, eu n-am vazut pozele, am fost la masa. le mai pui o data?
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

bb_yasmi spune:
roxy sunt tot acolo. acum urma sa le sterg .primul album.
strumf mai esti pe receptie???

strumphitza spune:
aici sunt, ascult pe youtube Mos Craciun cu plete dalbe la asa vreme si muzica pe masura
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

bb_yasmi spune:
wowww ce poza frumoasa cu sophia manechina ti-ai pus la nume !!! superr!!! hai ca pun repede-repede apoi o sterg poza cand avea iasmi 9 luni sa vezi cum eram este in albumul lui lucas :)

viss spune:
-lavi-mie imi place si asa,dar vb strumphitei-un pic mai deschis.blondul intinereste,asta e si parerea mea,si da, te facea mult mai sexi.asa esti frumoasa,dar blondul e culoarea care transforma o femeie in ceva sexy rau,chiar si pe cele tunse scurt-dc pui blond pe par lung,iese ceva si mai si-asta e parerea mea-nu aruncati cu rosii.
culoarea capucino-e preferata mea.
-lalely-eram datoare cu un raspuns-da, am fost la eco-dar,nu s-a schimbat nimic-ca dilatatie de la 18-era 16,dar e acelasi lucru, ca depinde cum pui cursorul de la ecograf.2 mm sunt vax.bine ca sunt in minus,nu aveam chef de operatie acum. m-am setat mental ca ramane pe martie-aprilie,si dc s-ar schimba ceva mi-as da peste cap calmul pe care incerc sa-l mentin referitor la aceasta problema
- spunea cineva ca spera s anu ajungem la operatie-ei bine, nu scapam de operatie.din pacate.si cred ca nu va fi doar una.una de incercare de remedire, apoi una de reincercare, apoi dc rinichiul nu va functiona deloc-deja aveam functionare de 30% la 3 luni,acum poate maia vem de 10% ..
vezi,ailed- cum fac eu gastrita de stres
va trebui scos de tot.
-cand ma gandesc ca vom participa la 2-3 operatii,risc anetezic, ca voi ajunge sa ma rog sa-mi scoata copilul viu din sala- sa nu moara pe masa in timpul operatiei-ce, n-au fost cazuri? iar ma doare stomaculoff..viata asta e o sulfa uneori.nu am cu cine sa ma cert,si sunt frustata pe tema asta.asa ca,incerc sa uit,si sa las problema ptr atunci-n-avem decat solutia sa trecem prin problema,ca alta varianta nu ni s-a oferit
gata, de azi iar uit de asta-nu de alta ca iar o zice Sergiu-ca ploua din tavan, si picura pe el