Scolari de Iulie - August 2004 * 85

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Cum meii Mitzu ieri a fost ziua Marutzei si tu n-ai zis nik... La multi ani cu fericire sanatate si noroc frumoasa Mara..Mitzu sa-ti traiasca copii
Bunny...mare dreptate ai...eu practic la gros chestia cu laudatul si incurajatul cupilului din dotare...acum mai in gluma mai in serios de vreo 4 ani cele mai multe ore la am la anul I,pentru ca stiu sa incurajez si sa laud studentii ajutandu-i astfel sa treaca mai usor peste prima sesiune
Ieri mandra cand s-a trezit mi-a zis clar ca ea dupa ce mananca ceva iese afara si pe urma isi face temele(avea de facut shoping pentru scoala, o minge de burete si un pic nou)i-am zis bine este treaba ta cum te descurci...dupa ce a venit de afara si-a facut singura temele si ghiozdanul in jumatate de ora!
Alice ce frumos a iesit Gizmo....si mandra mi-a zis ca atunci cand au facut pozele pentru carnet le-a facut si pentru tablou..cred ca ne zice doamna la sedinta..
Robicum naiba sa-i pui sa-si refaca caietele?? ...ai grija de tine
Andries miniconcediu placut cu multa odihna si relaxare iti doresc!
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Andries-concediu placut si fara stres de la munci. Eu nu-l stresez deloc pe R cu scrisul... e suficient daca scrie corect. Si nici dna inv am vazut ca nu insista la capitolul caligrafie.
Cat despre Busteni....R ma intreaba de fiecare data cand mergem spre Bucuresti daca nu ne oprim in Busteni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, sa ti traiasca Mara
Andries, concediu si odihna placute
Ideea e dementiala, dar eu una nu as avea cu ce buget sa vin sau sa trimit mandra, desi ar fi bestial, noi n am fost niciodata nicaieri iarna.
Bunny,

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Mitzu, La multi ani Marei!

Azi e ziua puiului meu, e Sf.Matei , asa ca l-am trimis cu bomboane la scoala si la after-school, emotionat tot :)

Azi mi-a venit un pic inima la loc, cred ca deja m-am obisnuit cu nivelul de stres...In plus, mi s-au aprobat 4 zile de concediu in decembrie, deci voi sta acasa de pe 20 decembrie pana pe 3 ianuarie. ramane de vazut ce fac cu Matei in vacanta dupa 3 ian...

Mi-ar placea si mie la sanius dar nici eu nu am buget. Si la noi acasa e cam ca la munte, deci pastram banii pentru un concediu la soare la vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, mara! mitzu, sa-ti traiasca
vazut gizmou`, frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

La multi ani Mara, Mitzule, sa-ti traiasca copiii!!
Vazut si pe Gizmo, tare e fotogenic!!

Pupici la toata lumea!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

La multi ani pentru Marutza cea dulce, , sa creasca mare si sanatoasa !!
Si pentru Matei multi pupici si petrecere frumoasa astazi !!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

La multi ani Mara si Matei!

Si Matei al meu a fost tare fericit azi dimineata ca a dus bomboane la copii, acum cred ca asteapta si un cadou .

Inca nu-mi vine sa cred ca avem copii la scoala! Eu sunt tare mandra de Stefi, vad ca s-a adaptat foarte bine la scoala, ii place, invata, doamna nu are plangeri "majore", asa ca eu spun ca e bine. Si incerc sa o laud tot timpul. Bun, mai avem si noi momente, intr-o seara, pe la 8:30 m-am uitat pe caietul ei de matematica, era la cifra 8 si scrisese sub orice critica. Nu neaparat urat, cat foarte, foarte dezordinat. Randuri incepute si neterminate, randuri incepute de la mijlocul randului, porcusori. Doamna, cred ca a fost si ea foarte surprinsa ca nu avea nici un calificativ ci numai "?!". Am vazut rosu in fata ochiilor si am trimis-o sa faca 5 randuri de 8, dar frumos. Nu prea i-a convenit, dar le-a facut si nici nu a comentat. Scrie urat, asta este, dar vreau sa vad ca se straduieste si ca e ordonata. Eu recunosc, mi-a ajutat in viata ca scriu frumos si ordonat.

Roberta, felicitari, sunt sigura ca te vei descurca cu noile atributii. Si pe mine ma da un pic peste cap vacanta de iarna asa de lunga, sper sa reziste soacra mea cu amandoi.
Alice, tare dragut este Andrei!
Roxana multa sanatate, ai grija sa nu o pasezi si copiilor!
Ioana, Maria ta este super.
Bunny, mare dreptate ai!
Gabi, cum mai e Tudor? A reinceput gradinita?
Daria, cum mai e Gulia? Oare de la oboseala are probleme cu burtica?

Andries/Ina, noi in perioada 27 dec - 4 ian vom fi la Poiana Tapului, poate ne vedem, ne-ar face mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Andreea, si pentru Matei cel mic !! Sa fie sanatos si cuminte ! Pai daca stie copilul ca e ziua lui, atunci e rost si de cadouri, nu ??
Si tin minte ca mai aveam un Matei in trupa, cel al Andreei_s, oare ce mai fac ???

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ooo nu stiam ca e sfantul Matei azi, scuze!
la multi ani Matei!! Andreea, Robi, sa va traiasca baietii!!
ia sa vedeti ce fac cei doi vorbareti la ceramica

Mergi la inceput