Scolari de Iulie - August 2004 * 85

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oau, ce faine lucrari, sa inteleg ca este vorba de operele lui Patrick si Luca, nu ??

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
ia sa vedeti ce fac cei doi vorbareti la ceramica

wow, extraordinar de frumoase felicitari baietilor, sunt fff talentati !!!

Mateilor

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

La multit ani MAREI si lui MATEI, imi pare rau ca nu am mai consultat calendarul ortodox saptamana asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Maruta!!! Sa cresti mareeeee...
La multi ani celor doi Mateiasi de la Iesi!!!!!

Nici eu nu am stiu ca-i sf Matei...eu am uitat si de sf . Luca care a fost pe 18 octombrie

Bine ai revenit Mani!!!! Ma bucur ca sunteti ok!
Alice f frumos personajul!!!
Andries, nu mai vorbi de concediu la munte!!! Bine??..hai distractie placuta!

am sa fac si eu poze la lucrarile de la ceramica..nu mi-a trecut prin cap..din motive de stres Avem posibilitatea sa le cumparam..dupa ce unele sunt inramate de catre prof.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Kim ...eu le-as 'imprumuta' ptr citeva zile si le-as arata la invatoare, sa-i aprecieze si sa-i si laude,nu numai sa-i besteleasca in fiecare zi in fata clasei - ca saraci copii isi pierd si increderea in sine dupa atita timp de negativism
Bravo Pat!!!
Bravo Luca !!!
Mie una mi-au placut la nebunie si cred ca ptr virsta lor e fantastic!

La Multi Ani Maria si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

editat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Mai ..voi ma faceti sa scanez 'capodoperele' lui fi-miu din clasa 1-a... invatoarea punea postere la margine sa intelegem ce scriu ei . Ideea era sa scrie, nu conteaza cum ( stiu ca in Ro altele sunt cerintele) dar si asa , cum poti sa incurajez un copil in felul asta... e clar ca 'ceva' a deranjat-o de d-na voastra. Poate ati insist prea sus si prea mult ca Luca sa ajunga la ea si acum va plateste . Dar ce vina are copilul?
Personal...atita timp cit lui Luca nu-i pasa e ok- dar numai ca voi trebuie sa-l incurajati acasa si ptr scoala.

Sa nu va spun ca ieri dupa ce i-am arata caietele scolarilor din Ro ( foarte ordonate, curate..etc) a trebuit sa scrie o scrisoare. Mai, s-a straduit - si sunt sigura ca a avut in cap 'lasa ca ii arat eu lui mami ca daca vreau pot sa produc si eu la fel) si a scris aproape direct pe curat scrisoarea, l-am ajutat putin la continut (ca sa nu bata cimpii cu detalii ) si a iesit o lucrare buna. O sa o pun miine sa o vedeti .

Gata cu lauda ...

O zi buna miine si sa mai puneti lucrari va rog sa mai ambitionez si eu copilul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Salutare si din departare.
Am fost si noi sa luam report cardul astazi. Are Adelutza numai A (singura din clasa) si a laudat-o doamna ca e atenta, ca asculta tot ce le spune, ca citeste ca pentru clasa a 4-a, dar intelegerea textului e de nivel de a treia. Oricum tot peste medie, deci nu ma plang, desi stiu ca are obiceiul sa citeasca repede...si retine doar ce-i convine , nu si detalii.
Dar stiu eu ce am la casa omului, asa ca nu ma las inselata de ce spune doamna. mai avem de lucru la atentie, si la graba...se grabeste cand crede ca ceva e usor si greseste uneori cele mai simple lucruri.
Kim (cam ciudat sa-ti spus asa, dar respect dorinta) ma inteba-i de ce sunt suparata pe scoala americana...pai de exemplu pentru ca au materii (grele din punctul meu de vedere) dar la care pregatirea se face exclusiv in clasa, de exemplu science and social science. Eu m-am albit cand am vazut testul de la science...punct de echilibru stabil, instabil...etc. Da, Adela a facut foarte bine la test...dar ce fac cei care au nevoie de mai multa munca...De ex l;a social science au trecut initial doar 4 copii din 26, pana la urma le-a mai dat doamna un proiect de facut in clasa si au trecut mai multi, dar cu C. Nu mi se pare normal...ar trebui sa aiba carti, sau teme acasa...dar ei au teme acasa doar la writing, gramatica si mate, si tema aceea de maxim 15 minute.
Da azi doamna mi-a laudat-o ca e departe cea mai rapida la matematica...si ca ii ambitioneaza si pe ceilalti sa fie la fel...dar numai eu stiu cat a muncit acasa copilul acesta (noroc ca-i place, si face singura - avem culegeri inclusiv din Romania)
Deci da copilul meu e un copil de A...dar si pentru ca munceste. Nu-i neg inteligenta, ma uimeste si pe mine, dar fara munca acasa nu ar face nimic.
Okay,m-am intins ca o placinta...dar un tare mandra de copilul ei.
A...si Andries, nu fi geloasa pe Adelutza, ca am realizat semestrul acesta ca sportul nu e punctul ei forte...asa ca avem si noi bubele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Kim, foarte foarte frumos scrie Luca ! De altfel am mai spus, - Luca este un copil foarte inteligent, problema este categoric la profesoara lui !! Nu iti mai face ginduri rele, vorba lui Mani, cita vreme copilul este ok, restul este neesential !
Mani, felicitari pentru scrisorica ! Eu am aceeasi parere - cita vreme copiii scriu corect, nu ma intereseaza caligrafismele, mi se pare o idee de bun simt, ca doar nu sint roboti sa scrie toti la fel !?
Liliana, congrats pentru Adelutza ! Este un copil deosebit , are cu cine semana !! Science ? Punct de echilibru stabil ?? Oau, ce-i aia ?? Banuiesc ca e vorba de niste notiuni, nu ?? Asa, sa isi faca o idee despre ce este vorba ... ca altfel mi se pare cam complicat pentru copiii de 7 ani !
Hai sa avem o zi buna si linistita, mai e putin si vine uichendu !![

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
imi pare bine ca v-au placut operele, mai am un dinozaur mic acasa. sa stiti ca-s pictate de profesori pentru ca ei inca nu stiu asta, dar vor invata incet incet. dar formele, trasaturile, de ei sunt facute. si eu am cazut in admiratie vazandu-le, recunosc.
Kim, spun cu mana pe inima ca dictarea e perfecta si Patrick ar fi luat fb cu steluta la ea. io nu va arat nici ingrosarile nici porcii nici nimic, ca zau ca n-are rost. cum scrie scrie.
Liliana, felicitari Adelei, bravo!
o zi frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput