Scolari de Iulie - August 2004 * 85
Raspunsuri - Pagina 7
roxanaz spune:
neata
felicitari pentru scrisul frumos lui Luca.
Daria, sper sa fiti cat mai bine in curand.
Gabi, asa-i . e fantastic de nasol cu preturile.
va pup, sa aveti o zi buna.
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Scriu rapid.. ca de obicei in ultimul timp...
Sunt foarte suparata pentru ca m-am trezit cu o poza de-a mea cu Petro, facuta in urma cu 6 ani, inclusa intr-un pps facut nu stiu de cine, si care circula pe net. Noi l-am primit de la vecinul nostru, d-nul doctor, care a ramas masca atunci cand ne-a vazut.
Poza era pe webshots, contul parolat, deci cineva fura poze cand dam link-ul
Mai vorbim...
corianai spune:
Neata,
hop si io p'acilea. v-am tot citit dar nu m-am bagat in discutiuni de calificative si teme ca la noi nada si nu-i rau deloc. Voi vorbiti serios de 2 ore de lectii pe zi?? my god! eu de abia daca apuc sa o ajut pe Mara o ora pe saptamana, in cel mai fericit caz... si e in clasa a opta, primul an cu calificative...
Io revin la chestiunea cu cadourile de craciun... tot nu am nici o idee pt eva. noroc ca noi pe mos nicolae l-am scos din schema dupa primul an cand ne-am mutat aici
Nu mai ziceti de preturi ca si la noi e tot asa, mancarea se scumpeste continuu, de celelalte cheltuieli ale casei nu mai zic... noroc ca si salariile se actualizea za de doua ori pe an, asa ca iei pe mere dai pe pere. Si acum se anunta o noua criza care cica va dura mai mult decat precedenta, ca sa ne tihneasca :((
va pupez, o zi frumoasa
g_ioana spune:
Cori adik fetele tale nu au nici o tema pentru acasa?...la mine doua ore insemna sa-si faca temele...de exemplu ieri a avut o pagina de cifra 10 plus vreo 5 exercitii la mate si o pagina de n-uri si alte combinatii..impreuna facem verificarea lor,ne uitam ce litera urmeaza ca lectie noua si facem ghiozdanul...
In legatura cu preturile si salariilemacar la voi se actualizeaza de doua ori pe an...la mine personal in ultimul an au scazut de doua ori....de Craciun mama m-a anuntat ca-i cumpara telefon "cu deget"asa ca poate sa-i aduca orice mos craciun
Robi...nu stiu ce sa zic,urata situatie...
Alice sa stii ca eu ma uit des pe site-ul de la care am luat si reteta pentru tarte...si ma inspir chiar si la felurile principale nu numai la deserturi...cand gasesc ceva simplu si gustos iti spun si tie
Daria cum se mai simte Giulik?
Leeloo felicitari pentru Stefan..Tudorica cum se mai simte?
carmenp spune:
olivia, is p`aci, va citesc mereu dar nu mai apuc sa scriu...
mitzu, aceeasi problema o am si eu cu ilinca am scris cateva pagini in spate, probleme legate de ritm... S a luat si ea la dictarile alea din hieroglife si bastonate;)) si B pe capete;)) ce sa zic, am zis ca mai am rabdare cu ea semestrul asta... deci nu sunteti singurii in ipostaza asta ma intereseaza in mod deosebit ce-ai sa faci, sa scrii
gabi, felicitari lui stefan
edit, gabi, urata chestie... poze compromitatoare? si n`ai idee cine ar putea fi ?
szivarvany spune:
salutare si de la noi.
Leeloo, felicitari lui Stefan
Roberta, ce aiurea :( imi pare rau de asa situatie, asta e riscul la care ne expunem cand expunem fotografiile personale pe net :( urat si sigur ti a stricat ziua :(((
Ioana, mult mai lucrati e harnica foc Maria !
Noi teme avem cateva randuri de scris si la mate idem, cateva randuri.
Giulik a scris prima ei pagina de 5-uri acu` cateva zile, a zis ca au mers repede, d`aia si nu si a dat seama
Carmen, bine ca mai dai un semn de viata
Corina, cred ca se simte si la voi criza asta generala-mondiala. Aici deja doare de`a dreptul, eu ultima marire am avut o in 2007 Am mare noroc cu tatal meu care ne plateste intretinerea ca eu una nu mai pot
In alta ordine de idei, am cam terminat cu cadourile de MN si MC si sunt asa happy si usurata si astept sa treaca stresul mai tre` sa iau dulciuri si chestii mici.
Roxana, sanatati la tine
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
roberta04 spune:
Nu sunt poze compromitatoare, e o poza cu noi doi inhamati la un car, o gluma undeva la munte, si este pusa in antiteza cu poze cu oameni necajiti cu atelajul respectiv pe drum...nici nu imi mai vine sa utilizez expresii care pot fi usor gasite pe net, offff....
cristalina spune:
Neata!
Roberta, ce urata faza cu pozele!
Leeloo, felicitari lui Stefan! Sper ca Tudor este mai bine!
Olivia, felicitari lui Luca pentru scrisul frumos!
Daria, voi sunteti campioane cu cititul!
Mitzu, tinem pumnii sa intrati in ritm cat mai repede.
Ioana, bravo!
Mama, dar faceti lectii nu gluma!
La noi tema e de doua randuri. Atat!
Numai ca o pun eu sa mai faca pe caietul de acasa ca sa nu iasa porceli prea mari pe curat...
Ieri la "a" a fost circ, mai aveam putin si ne paruiam
Scrie destul de uratel . Romana e varza dar la matematica nu are probleme decat cu scrisul :)
Doamna a zis ca merge bine, numai cu vorbitul avem probleme (a mutat-o cu un baietel in banca si pe el nu a avut interes "sa-l patreze" asa ca a inceput iar sa vorbeasca )
Eu am facut listele de Craciun. Vor primi fiecare cate un hamster zhu zhu pets si cate o casuta sau ceva. Animaluztele le vor primi de la Mosul de la servici iar acasa o sa aduca acele casute, bucatele de oras zhu zhu. Si vreau sa le mai iau cate un webkinz. Asa ca vor primi ceea ce au cerut.
Iar de mos Nicolae au invatzat ca primesc dulciuri (sau "ciomag", dupa cum zice Ioana, daca nu sunt cuminti )
Am mai citit dar uitai, ma duc la masuratori...O zi frumoasa sa avem!
corianai spune:
Mie mi se pare ca 2 ore de lectii la 7 ani e foarte mult... eva are o carticica de citit in fiecare saptamana si raspuns la vreo 5 intrebari din textul respectiv (gen cum ti s-a parut personajul x? de ce nu avea prieteni? cine l-a ajutat sa faca cutare chestie, etc) Restul fac la scoala, in timpul lor de lectii care e de la 8.20 la 13.30 cu fro trei pauze, din care cea de pranz de vreo ora. Ma rog de ea de doua luni sa imi aduca acasa cartea de mate sa o vad si eu... uita
Mara are lectii serioase, si se caineaza tot timpul ca are si ea o viata pe care nu vrea sa o petreaca la birou... ofof si avem si o problema existentiala mai nou, ea INCA nu stie ce meserie o sa isi aleaga, si asta face imposibila alegerea profilului la liceu... noroc ca la noi si a noua e la scoala, apoi urmeaza alegerea, deci mai avem un an jumate
Roberta cam asa se intampla cu pozele pe net din pacate, nu da importanta