Scolari de Iulie - August 2004 * 85
Raspunsuri - Pagina 13
kim222 spune:
Monicule poate la vara le facem cunostinta vorbaretilor..ce interesant ar fi!
Liliana felicitari pentru rezultate!!!!! Suna interesant acel mod de invatare ..
Noi ieri seara ne-a delectat cu mancare indiana (a gatit Rox ),l-am serbat pe tati de Pat!..si acum sunt nauca ca ne-am culcat la 3 ..si nici macar nu am baut ca am fost sofer
polux spune:
La multi ani tati de Pat. Roxi sa-ti traiasca sotiorul.
Olivia da e interesant acest mod de invatare, si are partile lui bune...dar pentru mine crescuta in strictetea comunista e un pic frustrant ca nu am control asupra ceea ce invata copilul.
De exemplu acum invata despre parasuta, si de rezistenta aerului. Au facut cate o parasuta dint-un servetel prins la colturi cu sfoara si unite toate patru sforile cu o agrafa de birou...si da functioneaza, cand arunci de sus , merge usor ca parasuta. Si apoi au facut postere pe care le pun pe pereti cu ceea ce au invatat. Pentru recapitulare au avut un joc gen Jeopardy. Si le repeta des, dar nu ca papagalul, deci copilul retine prin repetitie dar nu toceala.
Un weekend placut tuturor.
g_ioana spune:
Buna seara
La multi ani tati de Pat...Roxi sa-ti traiasca sotulvreau si eu retete de mancare indiana
Liliana desi apele sunt tulburi rau,eu zic ca s-au schimbat multe lucruri si in invatamantul romanesc in bine,nu se mai toceste ca pe vremea noastra....uite de exemplu fac comparatie intre examenele noastre din facultate si cele de acum....noi dadeam multa teorie...acum se dau doar aplicatii...
Am pus niste pozici cu scrisorile catre mosi:
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/expozitia%20de%20toamna/
hai pupicei
ina32 spune:
Super faine scrisorile si foarte la obiect.Mi-a placut mesajul de incheiere..."cu dragoste enorma"
roxanaz spune:
neata
mama ce am ras de dimineata cu scrisorile Mariei!! super. nu prea cere putin ("supermensii" m-au dat pe spate )
merci frumos de urari! Kim tu ca nici macar n-ai baut... sarbatoritu a dormit si s-a vaitat toata ziua las ca mai repetam, si veniti cu taxiul
Ioana, iti dau link-uri cu retete, dar trebuie sa cauti putin niste mirodenii (eu am pachete aduse din singapore, dar se pot face si acasa cu ceva mai multa munca).
noi de dimineata numaram saptamanile pana la vacanta... zau ca o fac si eu
o saptamana usoara va doresc!
mitzura spune:
Neata,
Si ai mei ma intrebau de dimineata cat mai e pana la vacanta, dar am evitat sa le spun ca ar fi cazut in depresie cred.... ei vroiau sa vina vacanta maine.
L-am trimis pe Tudor cu inima indoita, pentru ca aseara, foarte brusc a inceput sa se planga de durere de cap, apoi de senzatie de voma. Cu vreo ora inainte sa adoarma. I-am dat un paracetamol si apoi a dormit fara probleme. De dimineata s-a trezit vesel, febra nu are, asa ca l-am dus. Dar nu stiu totusi ce a fost chestia aia, ori un inceput de viroza, ori ceva digestiv.
Ioana, e tare draguta Maria cu scrisorile! Noi nu i-am scris inca Mosului, trebuie sa o facem....
Rox, la multi ani sotului tau (cu intarziere)!
cristalina spune:
Tare Maria cu dragostea enorma...
Ale mele nu asteapta vacanta asta...o asteapta pe aia de Paste!
"Mami, cat mai e pana la primavara?"
Mitzu, sanatate lui Tudor!
Roxi, sa traiasca si sa fie sanatos!
Olivia, cred ca trebuie sa formam "clubul vorbaretilor", poate se mai inscrie cineva...:))) Facem intalniri bilunare, la Mamaia!
Liliana, ce de chestii invata Adela la scoala. Frumos!!!
Maria fost super incantata de excursia la circ...:))) Acum povesteste Oana cum e la circ de parca ar fi fost acolo.
Sa avem o saptamana minunata!
g_ioana spune:
Neatza...ehehe mai este o luna,nu pana la vacanta...chiar cand iau scolarii vacanta ca nici nu stiu...
Mitzutinem pumnii sa fi fost ceva de moment la Tudor
Noi vineri seara eram loviti fiecare de cate un alt virusmandra stranuta non stop si avea muci,pe mana ma durea ingrozitor o amigdala si o ureche iar tati tusea...asa ca singura noastra grija in week-end a fost sa nu ne amestecam virusii..cu aromaterapie, ceai si miere cu lamaie ne-am pus rapid pe picioare astfel incat azi eram fresh cu totii!
Meii si mie mi s-au parut amuzante scrisorile...nu stiu de unde le scoate mai ales aia cu dragoste enorma...da' cand am cetit mai atent si m-am uitat si ce preturi au,mi-a cam pierit zambetul...mandra face colectie de reviste publicitare de la carrefour si alte supermarketuri asa ca cere fix la obiect...consola portabila musai sa fie mov....aaa si scrisorile au fost scrise sambata si de atunci au mai fost updatate de vreo 3 ori
hai pupicei,sa avem o saptamana excelenta
szivarvany spune:
mneatza.
ce se poate da la cupil` la raceala, prafuri de`alea de se fac ceaiuri si au gust oribil, deci sa nu fie pastile
asta pen`ca giulik muceste, am mai avut supozitor cu paracetamol deci s-a scos
Ioana, dementiala Maria
Mitzu, sanatati la voi si sa nu fie niciun alt bai
Am fost si eu la scoala de dimineata, totul ok
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
ina32 spune:
Si R e la curent cu noutatile, iar eu ii urasc sincer si nemarginit pe astia cu reclamele lor. Era programata si la noi redactarea scrisorilor dar am amanat pentru ca stiu din anii trecuti ca, la fel ca si in cazul Mariei, ceea ce-si doreste astazi neaparat, maine devine amintire