Scolari de Iulie - August 2004 * 85
Raspunsuri - Pagina 12
polux spune:
Uf ce nu-mi place sa merg la dentist...si uite ca nu am incotro. Trebuie caci mi-a cazut azi una din lucrarile facute rapid inainte de a veni in Romania...cica era cu ciment temporar.
Si da, incercati sa evitati facutul lectiilor sub supravegherea unei prsoane mai dure sau mai transanta...caci nu faceti decat sa faceti sa nu le placa scoala sau temele la copii. Normal ca depinde si de caracterul copilului, dar de obicei o lauda face mai mult decat 10 critici. Din proprie experienta va spun, si cum copiii nostrii sunt toti racusori sau leuti...se cam aseamana.
La noi s-a facut frig...brrr, nu-mi place. Desi e soare afara si frunze inca de toate culorile...a si flori in centru, multe, dar si lumini de craciun in pomii inca infrunziti.
alice2004 spune:
Buna dimineataaaa !!
La Bucuresti cica se incalzeste putin astazi , poate vine vara ca tare bine ar fi !!]:D]
Lilisns, succes la dentist ! Si eu ar trebui sa ajung asap la doctorul de dinti, da ma ia cu frig numa cind ma gindesc, asa ca mai amin !!
O zi faina va doresc !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
roxanaz spune:
neata
bifat sedinta aseara, adunat bani, copchil cica mai bine cu vorbitul. doamna chiar a zis ca e mai tacut in ore.... i-am si zis ca o fi efectul tocanelii la cap timp de 3 luni totusi . una peste alta is plini de FB-uri , un B nu am auzit si eu din catalogul ala
pupici, sa aveti o zi de vineri usoara si frumoasa.
g_ioana spune:
Neatza
Cuscrelo iti trmit eu un pic de iarna de la ieshica erau -5 grade dis de dimineatza!
Liliana succes la dintolog..eu trebuie sa castig la loto sau sa primesc o mostenire bazata ca sa ma duc la dentist
Roxi felicitari pentr FB-isti....mandra zicea ca doamna a pus si I in catalog si carnet,pentru nefacut tema...acu nu stiu daca este adevarat sau daca doar i-a speriat...noi avem marti sedinta....cum mai stai cu tusea?
Ieri cupilul a venit cu subiectele de la smart si eurojunior in ghiozdan,ca ei au predat doar grilele de raspunsuri...pe scurt smart-ul a fost usor,au avut 15 intrebari si din cauza oboselii sau neatentiei a gresit doar ultimul raspuns,exact ca tiganul la mal...eurojuniorul mi s-a parut un pic mai dificil au fost vreo 20 de intrebari...si tot din cauza grabei a gresit doar un raspuns...eu ma declar foarte multumita de rezultatele ei...ea se oftica ca vrea punctaj maxim ca sa obtina nu stiu ce premii....i-am zis ca mai are o sansa miercuri cand este smart-ul la romana..
Ieri si-a luat o carte cu poezii de la biblioteca clasei si a bocit la catelusul schiop si gandacelulasa ca s-a ambitionat sa o citeasca toata ca sa o duca azi si sa ia alta mai vesela sa nu-i strice week-end-ul
hai pupicei sa avem o zi scurta si calduroasa
corianai spune:
Neata,
uite ca veni si we... ce frumos! ma tine un somn de la o vreme de nu stiu ce sa ma mai fac... ma culc la 9.30 max´, dorm bustean si ma scol la 6 la fel obosita cum m-am culcat.
Rox ce zici tu acolo, adica la sedinta glasuieste doamna calificativele in fata tuturor parintilor?? shit ce naspa, imi dau seama saracutii copii care se facura cu frun I sau S ce castane capata acasa ca i-a crapat obrazul parintelui... sper ca am inteles io gresit.
Saptamana viitoare avem tot soiul de activitati, concert de flaut, serbare la dans, cantare la biserica de advent si tatal din dotare iar e cu pluta in tarile calde si io o sa ma lupt cu toate. uitasem de scintigrafia la rinichi miercuri...
Ce dulce si sensibila e Maria
va pup, we frumos va doresc
szivarvany spune:
salutare si de la noi.
e frigggg.
am fost si eu la scoala azi, prea buna doamna noastra am intrebat-o cum pisici poa sa dea fb la scrisu` de cal a lu` Giulik. a zis ca ala e fb pt ca a scris corect asa ca am tacut
a zis ca acum se ocupa de dictari, de familiarizarea cu munca mai in ritm asa si apoi le va combina cu caligrafia
cica i-a zis la Giulik sa nu scrie urat, pe Giulik a durut-o la banana era bucuroasa ca a terminat rapid ca avea de colorat in maculatorul ei
ieri a luat Giulik fb la ed.fizica, cica a sarit cel mai mult in lungime dp loc, era asa mandra
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
roxanaz spune:
Cori, nu ni s-a parut nimic iesit din comun, probabil ca doamna a si spus toate calificativele ca nu era nimic in afara de FB, la niciunul
iar ea e foarte cu duhul blandetii, si lucrurile obligatorii le zice asa frumos ca nu le simti ca fiind impuse
cristalina spune:
Neata!
Maria e la circ. Prima excursie din viata ei (fara cineva din familie). Era in extaz!
Vine de abia diseara la 19.
A uitat sa spuna aseara, azi dimineata cand a auzit ca pleaca ceilalti a inceput sa planga ca vrea si ea. Am avertizat-o ca data viitoare daca nu-si aduce aminte sa spuna nu o mai las (si vreau sa ma tin de cuvant chiar daca o sa-mi para rau).
Doamna mi-a zis ca vorbeste...si vorbeste...si vorbeste...
"Nu stiu de ce stau tot singura in banca, ca nu mai vorbesc asa de mult"
Stau ca pe ace pana se intoarce...
Un weekend minunat sa avem!
kim222 spune:
Salutare!
Vad ca sunteti plini de FB uri ..super tare! Noi din cauza de neatentie (necompletat exercitii ) am luat B la testul de mate..asta este. D-na la noi a dat multi de Buri (pusi in catalog ma refer)..vad ca altele adopta alta metoda..naiba stie cum este mai bine!
Cori asa este si la noi la sedinat citeste catalogul..nu prea este ok dar asa in schimb imi pot da seama cam pe unde este Luca ca nivel (prin comparatie cu ceilalti).
Cristalina bine ca ai lasat-o!
Cori nu mai plange te rog eu dupa scoala romaneasca ..nu ai pierdut nimic!
Mani bine ca ati trecut peste acea perioada mai urata..
Adela nasol cu socrela..nu prea ai multe de facut
g_ioana spune:
Neatza
Cristalina cum a fost la circ?
Meii mie nu mi se pare normal sa citesti catalogul la sedinte...noi nici studentilor nu le mai afisam notele ca-s confidentiale
Cuscrelo am facut muffins cu cioco....in timp ce mandra a scris o scrisoare de adio pentru Leti catelusa bunicilor care este batrana si bolnavasi una pentru mos Nicolae si mos Craciun...ma duc sa vad ce a scris
hai pupiceisa avem un week-end fain