Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

HARISI
Ingrediente pentru aluat : 1 litru iaurt, 500 grame gris, 200 grame nuca de cocos, 150 grame unt topit, 2 plicuri praf de copt, 3 plicuri zahar vanilat.
Ingrediente pentru sirop : 1 pahar de apa, 2 pahare de zahar (sau miere dupa gust), zeama de la 1-2 lamâi.
Totul se amesteca pâna rezulta o compozitie mai groasa decat pentru chec. Se lasa la odihnit aproape o ora iar apoi se tapeteaza o tava cu unt si faina si se pune compozitia în ea.
Apoi se pune la cuptor la foc mic-potrivit pentru 50-60 de minute.
Înainte cu 10 minute de a fi gata se scoate prajitura din cuptor se taie patratele si se toarna deasupra siropul fierbinte apoi se pune din nou în cuptor pentru 10 minute.

Cantitatile de mai sus sunt pentru o tava mare de cuptor. Eu azi nu aveam cutia de gris intacta asa ca am pus si o mana de pesmet si a iesit ok. Cand insiropez prefer sa tai patratele cat mai mici si sa pun sirop mai mult ca sa se absoarba bine cat o mai las in cuptorul cald.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Sa nu va suparati pe mine, incerc sa pun link la semnatura si la cat de priceputa sunt, nu-mi iese din prima

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

lucrez la un astfel de material.cum il termin, il dau administratorilor pt publicare.
am lucrat un an la astfel de cazuri ce au obtinut sustinere din parea oficiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Histamina....am ramas fara cuvinte...Am citit povestea voatra si nu am putut opri lacrimile....Esti o femeie si o mamica extraordinara
Sa dea bunul Dumnezeu sa fiti sanatosi si strumful vostru sa aiba parte de tot norocul din lume si sa va aduca numai bucurii

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

lucrez la un astfel de material.cum il termin, il dau administratorilor pt publicare.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea
V-am citit si eu povestea.Esti o luptatoare

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea
V-am citit si eu povestea.Esti o luptatoare

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2

eu te-am votat

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:

FARA CUVINTE

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Fetele, ce-i cu PAYPAL-ul pentru Vladut, cum se procedeaza? Va rog luminati-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Alice, la multi ani mamei tale. ce bunica tinerica e

Racusor, il pupam pe Andrei si pe tine sa treceti de perioada asta si sa aveti un somn mai bun. cred ca esti terminata. mai fa schimb cu sotul noaptea.... nici nu stiu cum mai poti si gati. Sper sa fie de la dinti si sa nu aveti nimic la burtica, oricum asteptam vesti de la voi, de la doctor. Poate mai vine mama ta o saptamana sa te ajute.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Puiutz, sper ca a fost bine la control Mie mi se ridica parul cand aud de garda

Matusa, prin paypall poti face plati online. da google paypall si o sa vezi ca iti apare. dai click acolo si iti faci cont cu adresa ta de email, toate datele si poti introduce un card din care faci plati.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput