FIV Europa(49)
Raspunsuri - Pagina 2
bombi spune:
eu am primit de fiecare data de la clinica si seringi, si ace de amestecat, si ace de intepat; nu am cumparat nimic separat.
balanta, da, am inceput azi inhibarea pt FIV5; am emotii ca mi-a schimbat stimularea de pe Menopur pe Bravelle (cred ca din cauza ca a iesit LHul mai mare decit media multi-anuala).
balanta_tm spune:
Bafta multa, bombi.
aristico, vorbesti serios cand zici sa facem un topic intintulat "Clubul babelor fivoase"? Facem, de ce nu? Macar ne mai distram si noi
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aadina Cat de "baba" tr. sa fii sa intri in club? |
Sa ai ceva chinuiala la activ cu FIV(uri)/inseminari esuat(e) (fie ca inseamna betaHCGuri zero, fie ca bb a fost pt un timp si s-a dus, etc), ma rog, in general e pt fetele cu dezamagiri la capitolul bb.
Deci nu tine de varsta . E si pt junioare dpdv varsta (junioara = sub 30 de ani), dar care sunt mari doritoare de bebelusime.
Bineinteles ca le primim si pe gravidele sau mamicile care au chef sa ne ridice moralul .
aristica spune:
hai sa-l faceeeeemmm
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
loretta76 spune:
Bombi, tinem pumnii sa fie tratamentul cu mult noroc si sa se lase cu .
Balanta, ma inscriu si eu in clubul vostru,daca ma primiti, ca de incadrat sigur ma incadrez din plin
bombi spune:
sabina, balanta, loretta va multumesc!
sabina, eu eram multumita de cum am reactionat la celelalte tratamente, de asta ma ingrijorez ca mi l-a schimbat. Si dau vina pe LH care mi-a iesit acum mai face ca de obicei (2.1xFSH fata de 1.5xFSH).