FIV Europa(49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bombi, cred ca este firesc ca dr a schimbat protocolul, avand in vedere LHul crescut. In Germania faci?
loretta, sigur ca te primim

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

adrianaady,
balanta, da, stiu, numai ca am hotarit ca asta e ultimul FIV si daca o dau in bara cu stimularea e cam frustrant. Sper sa pot lasa gindurile deoparte si sa fie bine.
Noi facem in Cehia, din motive de PGD.

Va multumesc din nou la toate pt incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

bombi tu si sotul ati facut teste genetice? Daca da, din ce cauza le-ati factu? Si ce rezultate aveti?...ca vad ca acum faceti PGD.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

bombi poti sa spui cat ai avut fsh si lh?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

2011-09-26 FSH=6.10, LH=12.70
2010-09-08 FSH=6.50, LH=10.40
2009-08-14 FSH=5.70, LH=6.80
2009-02-03 FSH=6.30, LH=9.40
2008-10-07 FSH=6.45, LH=9.56
2007-02-07 FSH=6.56
2005-09-26 FSH=6.90, LH=13.40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ohoho bombi se pare ca vei avea succes cu noua schema
bafta multa multa sa nu apara ceva neasteptat.
neaparat sa ne spui si noua cum a fost. si in direct daca se poate. te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetelor vin la voi cu o mare rugaminte. Cand aveti vreme poate aruncati un ochi aici.Orice ajutor, cat de mic, conteaza pentru acest suflet mic si nevinovat!

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Fetelor, tocmai am primit rezultatele de la hormonalele de luna asta. Nimic nou.Acelasi LH/FSH=2/1, estradiol mic. Prolactina e acum in limite, deci, teoretic, as putea face Fet ciclul urmator ( doar ca s-ar putea sa cada transferul de Craciun...)
Totusi , am o nelamurire: la ultimele hormonale Tsh-ul meu a fost f. aprope de limita inferioara ( deci tendinta spre hipertiroidism). pana acum nu am auzit decat ca daca ai Tsh -ul spre limita superioara e nasol ,dar daca e spre cea inferioara nu e de rau?
Tsh: 0.696 mui/ml ( 0.46- 4.68)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adijo, eu din ce am citit am retinut ca daca TSHul este sub 1, nu este ok, cel putin dpdv proiectul bebe.
Nici al meu nu e grozav in perioada asta, de vreo 2 luni stagneaza la 1.5, desi sunt de 2 ani sub tratament cu L-thyroxin.
Spune-le celor de la Wunsch sa vezi ce zic, poate este un paramentru important in contextul FET.
Iti vor aplica pretul nou pt FET sau avand in vedere ca ai embrionii acolo de ceva timp vor merge pe pretul vechi? (asa mi a-ar parea normal, sa iti aplice pretul vechi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

a facut cineva biopsie de endometru in z. 21?
ce rezultat a avut? poate le comparam.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput