FIV in Ungaria 142

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lyly nu iti ma fa tu ganduri cu protocoalele astea, ca nu are rost. Oricat o fi de bun protocolul lung pt unele, pt cele cu rezerva micuta e posibil sa fie o alegere neinspirata
Adipapazi si eu vreau sa te cunosc sa vad cu cine seamana frumusetile alea de copilasi ai tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

vreau si eu la intalneala
dar cu cine las plozii?????
offff
la care la mama va intalniti???

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

ank 30, eleberth - multumesc pentru sfaturile date in legatura cu hematologii din Cluj, sper sa ajung sapt viitoare pe acolo.
Bafta multa tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ajung si eu, probabil ca putin dupa 18, numai sa stiu la care mama
samira nu te-a mai sunat ieri pt ca mi-au blocat 2 destepti masina pe strada si am devenit brusc pieton congelat.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

La la mama din centrul vechi.
Nu, ca-n PM-uri nu scriam de intalneala, scriam de pietre mistice si suprefacte. De intalneala vorbim pe fata, ca sa vina toata lumea.
adipapazi DISCRIMINAREEEE!!! Dac-o fi copchil otoman il arunc peste gard la voi in curte si cotropim teritorii unguresti

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

adc cum e baiatul? Loveste?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Citat:

adc cum e baiatul? Loveste?

O, da, mai tare decat lovea sora-sa!
E totul bine, multumesc de intrebare

Sa aveti intalneala placuta. Mi-am mai recapatat din energie din fericire, am un chef de plimbareala chiar daca nu va cunosc pe toate... doar ca de la 500 km si in luna a saptea e cam peste mana
Nu-mi vine sa cred ca n-am mai fost de aproape 2 ani in Bucuresti, pe cand centrul vechi era complet "in reparatie". Ma gandesc ca a acum trebuie sa fie chiar frumoasa zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

saluti fetelor,

In ziua 7 de la Et am avut niste intepaturi in burtica de nu am dormit aproape toata noaptea, iar azi in ziua 10 de la ET nu m-am putut abtine si am facut un test de sarcina si se vede a doua liniuta dar stearsa, sa fie oare de bine?

Va pupik dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

E de foarte bine, Danuta.
Fa testul de sange si hai cu valoarea. La Bioclinica daca recoltezi acum ai rezultatul in dupamasa asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danutza27
... iar azi in ziua 10 de la ET nu m-am putut abtine si am facut un test de sarcina si se vede a doua liniuta dar stearsa, sa fie oare de bine?

...Pai de rau nu are cum sa fie, nu?
adc luna a 7-a? deja? cat de lung e baiatul? sigur se vede lung in ecografii, pot sa pariez.
Centrul vechi nu-i terminat, dar sunt cateva stradute frumoase foc!

Mergi la inceput