FIV in Ungaria 142

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikkid spune:

Buna fetelor.
Sunt noua pe forum,dar v-am citit f multe mesaje si vreau sa ma alatur si eu voua.
Ne dorim si noi f mult un bebelus ( de fapt 2 ) dar din pacate pe cale naturala nu se poate.Problema e la mine...am un singur ovar,dar nu asta e problema,ci trompa infundata.Analizele de sange si spermograma sotului arata bine,deci singura problema este trompa infundata si dr ne-a recomandat fiv.
Ne indreptam si noi atentia catre budapesta la dr PK.Vreau sa facem prima consultatie anul viitor cam prin luna martie.
pana atunci,ne mai informam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

aristico,pai nu primim decat productie ungureasca, brand pk

intalneala??????????mie nu mi-ai dat pm. esti o patzachina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adino,Vineri,la Mama te coafeaza???
qiao,tu ce zici???iti este bine pe la 6???
adrianaady,tie???
aristico???
si cine mai vrea...sa zica.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimpiadobre

Unde e cel mai bine sa facem cariotipul genetic?

Buna Olimpia
Iti sugerez sa il faci la Budapesta! Il fac bine si te costa infonit mai putin
Pe mine m-a costat 300 ron pentru ambii parteneri si in Romania la Medsana mi-au cerut 2400 ron. Deci imensa diferenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mami vreau...si tu daca esti pe receptie!!
ca tre' sa-mi aduci elefantul cu trompa-n sus.
plec cu menajeria dupa mine la Buda...elefanti,broaste...amulete,pietre norocoase etc etc.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Samira
si eu l-am intrebat de monitorizare aici dar a zis ca e exclus. Si il inteleg de ce, pentru ca la prima mea consultatie am mers la el cu niste ecografii facute aici de marele herghelegiu care mi-a dat diagnostic de uter bicorn si el mi-a explicat intai ce inseamna asta dar cand m-a bagat la eco, surpriza - nu era deloc bicorn ci ca o para. Si cred ca s-a cam lamurit cu ecografiile facute la noi....

Apropos, ca esti cea mai experimentata dintre noi, ce parere ai de analizele mele?
FSH 10.67
estradiol 29.7
LH 3.97 si AMH 0,44 - stiu ca asta e ffff mic
dar restul cum ti se par?
merci anticipat

Citat:
citat din mesajul lui samira33

asaaaa...Duminica viitoare incep tepurile cu Suprefact de 0,5.
din ziua 2 de CM reduc Suprefact la 0,25 si bag 3 Merionale + Clexane de 0,4.

recunosc cinstit ca m-a luat prin surprindere PK cand m-a instiintat ca facem protocol lung de data asta si mi-au ramas cuvintele si intrebarile in gat si nu l-am mai descusut.
mi-a spus ca nu-mi poate da AC din cauza trombofiliei insa imi da Suprefact sa ma inhibe.
insista sa ma "aibe" acolo din ziua 6 sa vada cu okii lui albastri cum raspund la stimulare,daca nu cumva sunt prea inhibata etc etc....asa ca am decis sa fiu cumine si sa-l ascult desi nu ma caracterizeaza treburile astea.

dar...pentru ca drumu de la Buda la Bucuresti e lung si io nu aveam ce face...mi-au venit pe limba toate intrebarile si cuvintele ce-mi ramasesera in gat in cabinetul doftorashului si asa a prins contur...scrisorica de amor.
aseara am fost la o petrecere si printre eclere,fripturi si dantuiala...pe la 1 noaptea i-am scris lui PK...sa-i cer "socoteala".
sa-mi explice mie ce spera el sa obtina cu noul protocol???de ce a ales protocolul lung acum???
si m-a lamurit omu...deh' !!! ce sa-mi faca!!!

hai ...va pupizez.

qiao,cand ne vedem sa-ti predau sacosa cu "bunataturi"???
cand m-a vazut Samiroiu cu sacosa de Merionale m-a intrebat cati saci de injectii mai am de gand sa car de la Budapesta.
aristico,pana Duminica tre' sa ne vedem ....sa-mi predai Suprefactul.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira eu vin nu pot sa pierd sansa sa te vad pt ultima data negravida Apropo de protocolul lung, doctorul cu care am facut eu fiv este de parere ca se obtin cele mai bune ovocite cu acest protocol, asa ca de ce nu si in cazul tau, mai ales ca stai bine cu rezerva ovariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

aristico, nici mie nu mi-ai dat pm cu intalneala ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

hai ca iar o puneti de intalneala si io nu sunt
mai fetelor..io am o nebuloasa..mare..in cap...de ce PK schimba protocoalele..ca stau si ma gandesc ca la mine din protocol lung ,unde am obtinut 2 embrioni f buni si unul bunicel..m-a trecut la protocol scurt??!!si na toate cartile zic ca, ala lung e mai bun dc nu reactionam bine la protocolul lung,intelegeam de ce l-a schimbat ,dar asa?

io am vreo 5 foli,exact ca data trecuta si in jur de 20-21 noi punctia

era plin de unguroaice astazi la PK...era cam obosit PK
si e f frig afara...
samiro am luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

samirada, ma coafeaza, ramane cum zisesi.
lyly, io cred ca la tine a gandit ca la mine: a zis asa, sa ne incerce lungu ca poate scoatem ceva bun, apoi, cand vazu ce amh de closti pensionare avem, a bagat scurtu ca asa se face la obosite d-astea ca noi.
adrianaady, abia astept sa te cunosc.
tanoo, daca lipsiti, macar trimiteti-l pe bogdanel, sa nu va dam preaviz de exmatriculare.

Mergi la inceput