Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
fetele meeeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeee
astazi am citit iar o postare a ADMINISTRATORULUI desprecopii..si nu am putut rezista si i-am trimis un PM...
Mirela...am 24 de ore de cand ma gandesc profund la toate cuvintele scrise referitor la concurs..si mai ales la cuvintele tale..asa ca vin direct sa-mi expun gandurile si nu intru la subiect, sa nu-l "poluez".
"Acesta nu este un concurs cu poze de copilasi, ci este un concurs despre cele mai frumoase clipe de vara ale dvs."...respectand aceasta fraza am intrat in concursul de pe forum...pentru prima oara la un concurs cu poze.Si da:cele doua poze sunt cele mai frumoase amintiri ale mele din vara aceasta...o vara cand nu am avut bani sa plec in nush ce vacanta cu pretentii pe coasta de Azur.Pozele l-am facut cu "mult condamnatul aparat digital"-un harb de aparat care mi-a scos pozele in ceata...si care a decedat ulterior.Mult condamnatul aparat digital!!!dar aceasta e tehnica..ce sa-i faci!Nu le-am lucrat cu Photoshop..sau mai stiu eu ce programe de retusari.O sfanta cruce am...de am facut asa ceva ...sa nu mai apuc ziua de maine!
Acum vin sa te intreb:
Unde e greseala mea?
Am intrat intr-un concurs unde se stipula clar conditiile de participare...
[red]S-a precizat undeva, Mirela, ca fotografiile trebuie facute in stil profesionist....sa prind peisaje mirifice...din locuri extraordinare?S-a precizat undeva ca participa cei care sunt fotografi profesionisti?
Acesta e un concurs de talente,Mirela sau e un concurs unde fiecare posteaza o fotografie/ doua, care fotografie reprezinta ceva pentru participant sau trebuie sa reprezinte ceva pentru toti votantii, juriu[b]dar numai pentru participant -nu?
De ce nu ai specificat cu linie si punct, in regulamentul concursului..toate, dar toate criteriile pentru a putea participa la acest concurs?
Eu una nu ma cred "mare fotograf" iar pozele puse in concurs fac parte din sufletul meu, nu din albumul de clasa al cuiva, din expozitia cuiva..nu trebuie sa placa tuturor, dar nici sa le desconsidere multi...ca fotografii nereusite...si tot blabla-ul.M-ati lovit in suflet..fiecare postare, care lovea in mine, pentru ca, clar, eu sunt deocamdata in fruntea clasamentului, lovea adanc in mine...facandu-ma mica cat un purice, cat un gunoi de pe fundul unui pahar...parca as fi o uzurpadoare, o minicioasa, o falsificatoare de voturi!
Mirela...explica-mi mie cum as fi putut eu obliga pe cineva sa ma voteze pe mine..sunt eu Dumnezeu?Sunt eu CINEVA pe acest forum desprecopii?Sunt un utilizator si atat..pentru 99% dintre alti utilizatori de aici..un nume pe o pagina de internet...si atat!Dar scriind mereu aici, unele persoane au ajuns sa ma cunoasca ca fiind mai mult de atat..si acele persoane m-au votat..din placere..nu din rusine/obligatie...sau pentru a se pune bine cu mine!!
Mi-am pus frumos link-ul la semnatura si am precizat de fiecare data:VOTUL NU E OBLIGATORIU, DACA VA PLAC FOTO, NE VOTATI...
Asa cum tu ai postat pe prima pagina acel BANNER cu "votul tau este important, numai asa vom incuraja calitatea"(aka:pozele mele nu reprezinta calitatea..find de cacat..priceput si creierul meu, fapt pentru care iti multumesc)asa si eu am facut reclama intr-o zi la pozele mele(nestiind ca nu am voie, m-au atentionat doi moderatori si am incetat)...dar daca nu iti faci reclama...adica reclama insemnand instiintare popopulatiei despre existenta unui concurs...oamenii de unde stiu ca pot vota...si nimeni nu voteaza obligat..sa fim seriosi!
Votarea pozelor se face in mare parte de catre cei care stiu userul respectiv...sau nu?Celelalte poze din clasament..au fost votate oare, altfel?
Ia-mi,rogu-te toata lista la puricat si intreaba/chestioneaza pe fiecare in parte...si vezi..cine m-a votat din obligatie, cine a adaugat voturi ca ma cunoaste pe mine..chiar daca pozele i s-au parut de rahat...cum clar insinueaza bannerul postat de tine pe prima pagina a forumului!!
Si daca pozele mele sunt de rahat..de ce nu m-ati scos din concurs,Mirela..in loc sa-mi terfeliti sufletul..si persoanele dragi mie din poze...in randuri pline de venin???
Stiu ca nu voi castiga acest concurs..pentru ca mereu castiga cine trebuie...si de data asta va fi la fel(eu ca idioata credeam ca pot castiga, insa am primit cateva PM-uri care m-au trezit la realitate!!!
Mirela, pana si la concursurile de la TV...SCRIE CLAR:(facandu-se totodata reclama)..votati cutarica la nrXXXXX....OMUL VEDE...VOTEAZA(daca vrea) sau IGNORA-dar n-am vazut niciunul lezat...sunand la CNA---"dom-le amendati postul pentru reclama ca eu consider ca, concurentul X e un ratat..nu merita sa castige".
Iar cat despre "descrierile mele"...scria sau nu scria in Regulamentul concursului sa descriu pozele????Ce inseamna desciere Mirela????doua cuvinte sub o poza...????ala e titlu, nu descriere...definitia descrierii e alta!Sau se voia descriere a pozei...ca la anatomie???Oare????Eu am descris pozele prin prisma ochilor si sufletului meu...asa mi s-a parut corect!
Sa inchei...caci am scris prea mult...si voiam sa-l pun la topic...dar iti trimit PM, nu mai vreau apoi ca si "alti fotografi profesionisti" sa loveasca in mine..pentru ca motive de contrazicere..sunt destule!!si daca nu sunt...se gasesc Mirela!
Si daca loveau numai in mine...dar au trecut barierele...
La concursul viitor promit sa-mi iau aparat profesionist..sa sparg o banca sa am bani pentru a ajunge in locuri mirifice...demne de pozat...si sa fac naibii cursuri de fotografie...nu mi-ar fi rusine mie!!!!
N-am crezut in viata mea...ca poate exista atata rautate..dar mai ales ca tu o poti incuraja!!!
Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim
![](floare.gif)
![](gravida.gif)
Citat: |
[size=1]" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kraluca/kraluca.jpg)
kraluca spune:
lady - eu intru mai rar pe forum si nu am prins firul povestii, insa te rog sa te gandesti la bebe mic si sa incerci sa nu te mai consumi... au existat dintotdeauna nedreptati si persoane rau-voitoare, dar incearca, pe cat posibil, sa fii nesi si sa nu-i bagi in seama. pastreaza-ti energia pentru familie si cei dragi... ei merita un zambet de la tine! strange-ti in brate mandretea de fata si sotul si bucura-te de ei! poop!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dr_anca/dr_anca.jpg)
dr_anca spune:
Lady impresionant mesajul dar cred ca mai tare ti-a amarat sufletul.
La odiseea cealalta am avut o colega anaxena care a postat doua poze de la nunta facute de fotograf profesionist prelucrate si aratau super merita sa castige clar si a adunat cele mai multe voturi dar juriul a dat premiul la cea de pe locul 2. Deci chiar nu au rost concursurile cu poze de pe DC, ce rost are sa te indispui pentru o chestie aranjata din start.
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
27s+ cu
iulie 2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui dr_anca Lady impresionant mesajul dar cred ca mai tare ti-a amarat sufletul. La odiseea cealalta am avut o colega anaxena care a postat doua poze de la nunta facute de fotograf profesionist prelucrate si aratau super merita sa castige clar si a adunat cele mai multe voturi dar juriul a dat premiul la cea de pe locul 2. Deci chiar nu au rost concursurile cu poze de pe DC, ce rost are sa te indispui pentru o chestie aranjata din start. Nasterea unui zambet Mamica de ![]() ![]() ![]() iulie 2008 |
![](icon_smile_disapprove.gif)
Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim
![](floare.gif)
![](gravida.gif)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
anna..uite aici un carut pt.gemeni: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=31376
![](gravida.gif)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ursulet33/ursulet33.jpg)
ursulet33 spune:
am mai gasit un articol interesant - mituri despre alaptare
http://www.spital-prieten.ro/informatii/parinti/mituri-despre-alaptare.html
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ica7/ica7.jpg)
ica7 spune:
lady o si un
ca sa-ti treaca supararea. probabil ca daca as fi in locul tau as reactiona la fel. ma enerveaza nedreptatile si subiectivismele.
28+
![](images/user_woman.png)
aerlilian spune:
Lady, ma bucur ca revii la sentimente mai bune.Foarte bine faci!Daca nu e loc, nu te bagi.Mai bine decat tine nu stie nimeni ce comori ai acasa, drept urmare orice alta apreciere este subiectiva.Nu-i asa ca printre noi e mai bine?
Ursulet, pare foarte interesant articolul si chiar am regasit printre mituri lucruri ce le luam drept adevar absolut.De exemplu chestia aceea cu ce produce gaze si nu trebuie mancat de mama ca sa nu afecteze copilul.Avand in vedere ca site-ul respectiv este sub egida UNICEF, inclin sa iau drept adevar ce scrie acolo.
Alina, nu esti singura care pateste asa.Asta vara cand am fost in Turcia, prietena mea a plans in fiecare seara...Era prima plecare fara puiul ei...
My_Lady0091 spune:
Acu' se leaga de "fundu' gol" a lui fii-mea"
![](gravida.gif)
![](images/user_woman.png)
aerlilian spune:
Lady, ma superi!!!Fundul gol al unui copil e cel mai tentant la muscat si pupat.Asa ca...ce-ti pasa?Te rog din suflet, nu te mai uita.Nu-ti dai seama ca deja e deschisa cutia Pandorei si de acum urmeaza numai magarii?