Buna, dragi mamici.
Pediatrul mi-a recomandat pentru baietelul meu LUIVAC, as dori sa stiu daca voua vi s-a parut eficient. A doua varianta ar fi broncho-vaxom, dar nu m-am hotarat inca ce sa aleg.
Multumesc celor care vor raspunde
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Razvan in concurs. Votati ads1 si ads2. Multumim!
Buna dimineata!
Nimeni nu are nimic de zis despre acest vaccin?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Razvan in concurs. Votati ads1 si ads2. Multumim!
Eu nu am auzit de LUIVAC,deci nu stiu detalii.
Am folosit Bronho-vaxom o singura data si pot spune ca a fost ok,ne-a ferit de muci,rosu in gat si altele.
Cura se face de obice 10 zile/luna timp de 3 luni,de preferat toamna sau primavara.
Noua ne-a recomandat pediatra bronhovaxom dar inca nu i-am luat nimic pe motiv de...indecizie
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Baiatul meu a luat 2 ani la rand luivac, la 4 si respectiv 5 ani. Mie mi s-a parut ca functioneaza; pe perioada tratamentului nu mi-a mai facut obisnuitele lui pneumonii.
Bronhovaxom i-am dat la 3 ani, dar cred ca nu i l-am dat bine, sau imunitatea era prea scazuta, cert e ca mare diferenta n-am vazut. Deci as recomanda luivac-ul, pentru ca a mers la noi. Asta nu inseamna ca celalalt nu e la fel de bun. Cred ca sunt cam acelasi lucru.
Va multumesc mult pentru raspunsuri!
In ultima perioada, si eu am auzit ca acest LUIVAC ar fi mai bun...
Deocamdata insa asteptam, pentru ca piticul meu a racit.
Multa sanatate ca e cea mai importanta!