LUIVAC - e eficient?

LUIVAC - e eficient? | Autor: adisirazvan

Link direct la acest mesaj

Buna, dragi mamici.
Pediatrul mi-a recomandat pentru baietelul meu LUIVAC, as dori sa stiu daca voua vi s-a parut eficient. A doua varianta ar fi broncho-vaxom, dar nu m-am hotarat inca ce sa aleg.
Multumesc celor care vor raspunde

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Razvan in concurs. Votati ads1 si ads2. Multumim!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adisirazvan spune:

Buna dimineata!
Nimeni nu are nimic de zis despre acest vaccin?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Razvan in concurs. Votati ads1 si ads2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eu nu am auzit de LUIVAC,deci nu stiu detalii.
Am folosit Bronho-vaxom o singura data si pot spune ca a fost ok,ne-a ferit de muci,rosu in gat si altele.

Cura se face de obice 10 zile/luna timp de 3 luni,de preferat toamna sau primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Noua ne-a recomandat pediatra bronhovaxom dar inca nu i-am luat nimic pe motiv de...indecizie

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Baiatul meu a luat 2 ani la rand luivac, la 4 si respectiv 5 ani. Mie mi s-a parut ca functioneaza; pe perioada tratamentului nu mi-a mai facut obisnuitele lui pneumonii.

Bronhovaxom i-am dat la 3 ani, dar cred ca nu i l-am dat bine, sau imunitatea era prea scazuta, cert e ca mare diferenta n-am vazut. Deci as recomanda luivac-ul, pentru ca a mers la noi. Asta nu inseamna ca celalalt nu e la fel de bun. Cred ca sunt cam acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisirazvan spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri!
In ultima perioada, si eu am auzit ca acest LUIVAC ar fi mai bun...
Deocamdata insa asteptam, pentru ca piticul meu a racit.
Multa sanatate ca e cea mai importanta!

Mergi la inceput