Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}
Raspunsuri - Pagina 5
My_Lady0091 spune:
Vias...imi pare rau pentru bunicul tau!
Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+| Citat: |
[size=1]" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
ia uitati ce discutii "frumoase" se poarta aici...incurajate chiar de catre un administrator...si cu atingere directa..catre mine...zau daca nu imi vine sa ma retrag din concurs! am pus io cutitul la gat cuiva si l-am obligat sa ma voteze..va rog sa ridice mana cel/cea care s-a simtit obligat/fortat a ma vota pe mine!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168096&whichpage=1
cred ca voi lua o pauza de forum(daca mai citesc multe lucruri rautacioase ma duc pe copca la cat pun ca idioata la suflet)...si voi intra doar la bazar sa vad cum sta treaba cu produsul pentru campania umanitara!
si sincer...nici nu mai intru pana pe 10 sa vad cum stau in clasament.oricum in 2-3 zile..se va ajunge la situatia care se doreste sa fie,precum mi-a scris cineva pe privat!
va pup si va imbratisez tare-tare...daca aveti nevoie de mine..ma racolati de pe facebook![]()
Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+| Citat: |
[size=1]" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
Lady Am reusit si noi sa ne mutam de pe 2 si de-atunci intr-una o tin cu cateva ore de somn pe noapte si smotru non stop si pus lucruri si organizat, etc a fost horror! suntem varza amandoi, dar macar copiii sunt fericiti... am savurat din plin cum e sa stai in curte sa privesti copiii cum se joaca in aer liber si sper sa mai avem vreme buna... ieri am cam racit si sunt cu nasul in batista ca am scos copiii cu bakfiets-ul prin imprejurimi si mi s-a parut mai cald decat era si acum o trag rau... sper sa-mi treaca cat mai repede... abia azi am reusit sa ne conectam si noi la internet si tv... am pregatit si coletul si as vrea sa-mi spui exact la ce adresa vrei sa-l trimit 
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
Laura B spune:
La multi ani, Dutu! 
La multi ani, Nicholas! 
La multi ani, Elisabeth! 
La multi ani, Andreea! 
Dragi parinti, sa va traiasca comorile, sa fie sanatosi si fericiti!
Vias, imi pare rau pentru bunicul tau.
Apropo de gradinita, din experienta mea anterioara si prezenta copilul la varsta asta e fericit sa fie printre alti copilasi. Diana mi-a plans 3 saptamani in fiecare dimineata cat a inceput gradi, apoi alti 2 ani am alergat dupa ea in fiecare dupa-amiaza ca sa o iau acasa. Sophia a plans fix 2 zile.
Lady, parca esti de ieri de azi pe forumul asta!... La concursuri au fost mereu discutii, ar trebui deja sa stii asta. Fiecare are un punct de vedere, unii au si ceva de demonstrat, ca sa nu mai spun de faptul ca "gusturile nu se discuta".
Pishko, felicitari pentru casa noua!
A_driana, voi parca ati spus ca va mutati mai incolo, cand terminati cu aranjatul. Sau deja v-ati mutat si voi?
Laura B spune:
Pentru ca nu am mai intrat de mult sa scriu pe indelete, sa va spun barem in cateva cuvinte ce mai face (ori inca nu face) fulgusoara mea:
- ii merge gurita toata ziua, din pacate tot nu inteleg decat cate un cuvint colo, altul colea
- cand nu "vorbeste", canta- asa cum am spus si mai sus, cuvintele sunt neclare dar melodia o recunosc usor
- nu face la olita, dar nici nu m-am ocupat consistent de ea
- urca si coboara scarile toata ziua, insa numai in patru labute, respectiv pe fundulet
- doarme in patul mare din camera ei- patul ei de bebel il escaladeaza din distractie
- casa noastra e mereu intoarsa cu fundul in sus: cand reusim cu efort sa stangem toate lucrurile si sa le punem la loc, nu trece jumatate de zi pana cand sunt toate iarasi in mijlocul casei, sau duse de sus jos si vice-versa
- are deseori momente de tandrete: fie vine si ne "cere" sa o luam in brate ori sa o pupam, fie ne ia ea pe noi in brate
Voi cum reusiti sa le taiati unghiile copiilor? Cu Diana tin minte ca nu am avut probleme, dar Sophia pur si simplu nu ma lasa! Se zbate atat de tare, ca mi-e teama sa nu o ranesc. De ceva vreme acum ii tai cate o unghiuta pe zi, ca pana sa trec la a doua deja ea mi s-a smuls din brate 
Revin mai tarziu (daca ma lasa fetele).
magdaz_ina spune:
Laura, cand doarme nu reusesti sa ii tai unghiile ? Asta ar fi varianta extrema. ![]()
_
Rares - clipe si zambete
vias spune:
vin cu
pt toate..dar pe Lady o iau eu de mot acum ![]()
Pai mai Lady, vorba lui LauraB...de ieri de azi esti pe forumul asta????? pai da, la concursuri MEREU cei care au fost fruntasi, chiar si cateva zile, au fost huiduiti de unii si de altii...ba chiar cred ca ai scapat usor ![]()
..altii au patit-o mai rau.
Si da mai, asa a fost ever cu concursurile astea...uite, iti dau un exemplu cu DianaR acrea fost la noi la odisee, ea la un mom dat a castigat un concurs aici pe Dc, iar la un alt concurs a scris chiar aici, pe forum ca intra pe Dc pt ca este "datoare" cu niste voturi 

Deci...aici conteaza cine are mai multi prieteni si cunostinte, nu cine merita...
Acum, nu te supara, dar multe forumiste am pus poze cu copilasii nostrii, cred ca e normal ca fiecare sa credem ca alea sunt cele mai frumoase poze
...desi cred ca ar trebui sa fie altcumva votat la astfel de concursuri..daaaaaaaaaar...na...suntem pe un forum, e ca in viata...PLR (legaturi, prieteni, relatii )![]()
![]()
![]()
eu chiar nu cred ca asta este motiv ca tu sa te retragi de pe forum, chiar si pt 2 ore ![]()
..parerea mea ![]()
![]()
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
Pishko sa stii ca tare imi era dor de tine, abia asteptam sa aud relatari "de la curte"
..ma bucr pt voi! Bravo!!!
LauraB 

..auzi..eu inca mai astept PM-ul ala ![]()
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
busymummy spune:
Pup fetele

Intru asa, scurt, deocamdata - poze pun pe FB mai tarziu: super party (dar epuizant, cu 8 copii
), tortul... Dutzu a pupat fiecare figurina, si a papat o felie mare in loc de masa de seara...
Cadouri... muuuuulte jucarii... dar a fost atat de fericit... eu nu am vazut copil mai vesel