Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}
Raspunsuri - Pagina 4
sunshine2009 spune:
Dutzu!!!!!
Sper sa te simti mai bine si poti sa-ti petreci o zi superba de nastere...!
Jr nostru a "dombitat" iara....
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
vias spune:

La multi ani Dutzu!!!

Sa cresti mare, sanatos, frumos si dulce asa cum esti acum! 

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
azi a fost prima zi la gradinita cand Jr nu a plans 

![]()
ma simt tare fericita, imi vine sa-l musc de obrajorii lui pana nu mai pot ![]()
in rest..nu-s asa bine, am aflat ieri ca bunicul meu a facut un atac cerebral, nu mai vorbeste...nu mai misca o mana...nici de mers nu prea mai merge
...astept din minut in minut sa fiu anuntata sa mergem la Arges...![]()
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vias azi a fost prima zi la gradinita cand Jr nu a plans ![]() ![]() ![]() ![]() ma simt tare fericita, imi vine sa-l musc de obrajorii lui pana nu mai pot |
Felicitari !!!

_
Rares - clipe si zambete
allexa06 spune:
La multi ani Dutzu !!!.Busymummy - sa va traiasca baiatul,sa creasca mare,frumos si sanatos siiiii petrecere frumoasa ! 

Vias - imi pare rau de ceea ce s-a intamplat cu bunicul tau ![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
getik1 spune:
buna fetele
in primul rand vreau sa urez la multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acu cu scuzele de rigoare
dar din cauza lipsei de pc am stat ascunsa

LA MULTI ANI Dutzu

vreau si eu parola de pe contu comun, ca nu imi merge cea pe care o stiu eu
si fug la treaba de diseara revin ca am cablu nou la laptop

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
busymummy spune:
Multumim mult fetelor !

Avem vesti minunate - Dutzu s-a rezolvat cu burtica de ieri... deci azi papam si tort

Gata regimul

Iar ieri am spus cea mai lunga propozitie, cand i-am dat Humana HN... "Nu-mi pate latte asta mami"

Va pup - gandurile voastre bune ne-au ajutat!!!
vias spune:
Busy ma bucur tare mult pt voi...deci...daca e petrecere si tort...chef sa fie!!!!!![]()

allexa06 spune:
Ma bucur mult de tot ca si-a revenit strumful,petrecere frumoasaaaa,pupici multi de la noi

vorbaretului 
http://community.webshots.com/user/allexa06