Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!
Raspunsuri - Pagina 21
MeAlex spune:
Fetelor, m-am tampit de tot! Testul meu nu era Barza, ci Minut...nu imi fac iluzii ca as fi gravida, sunt in a 8-a zi de ciclu.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bellasamoyed Fetele vroiam sa va spun sa azi dim a venit pe lume minunea mea mica Marc Cristian! Are 3840grame si 52 de cm! Sunt in al 9lea cer! Va doresc din tot sufletul sa ajungeti cat mai repede in locul meu! Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 11.11.2011 marea intalnire :D |
Felicitari.
Sa traiasca bebelul si tie refacere rapida.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui MeAlex Fetelor, m-am tampit de tot! Testul meu nu era Barza, ci Minut...nu imi fac iluzii ca as fi gravida, sunt in a 8-a zi de ciclu. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Esti in a 8 zi de ciclu sau a 8 zi dupa ovulatie?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Fetele sunt atat de suparata, am iesit in oras si am auzit ca a murit un parinte de la noi din parohie, erau 2 tata si fiul si a murit fiul de 33 de ani, a facut apendicita si apoi peritonita in spital si a murit.
Era un preot atat de bun, in toate privintele, e dureros sa ramana tatal bolnav de diabet, inima si altele in urma si sa moara copilul pentru o problema banala.
Dumnezeu sa il ierte.
Duminica cand am fost la biserica i-a zis sotului ca stie unde trebuie sa se opreasca de Craciun sa stea la masa ca noi tot timpul am insistat si el acum de cate ori ne vedea zicea ca nu mai este mult pana la Craciun.
Bob_Pixel spune:
Alex, si eu mi-am facut 2 Minut din 2 cutii diferite si am avut linie de uscare la ambele. Initial am crezut ca barza am facut si le-am aruncat de nervi, stiind ca barza face linie de uscare. Si apoi am vazut cutia de Minut si m-am entuziasmat subit. Am fugit la beta, dar mi-a venit cm in ziua accea... beta era 0.1
Wishing for rainbow baby dust !
MeAlex spune:
A 8-a zi de ciclu! Ca si cum as fi avut menstruatie peste sarcina...dar nu cred. Bob, e clar, si asta face linii de uscare...
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
Mihaelafalt spune:
Deci e clar mai fetelor incercati alinta, SC, FR in care avem incredere ca sunt cat de cat sigure.
MeAlex spune:
Cred ca pe viitor nu mai incerc niciun bat...daca imi inatrzie, bag betaHCG direct...
Am emotii, la 16 am programare la ginecolog...acum imi fac lista cu intrebari, istoric si imi aranjez analizele...saracul dr, mi-e si mila de el, incerc sa fiu draguta, sa il iau usor, dar nu plec pana nu imi propune o monitorizare eco+alte chestii sa verificam daca e ok instalatia...
pentru
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui MeAlex Cred ca pe viitor nu mai incerc niciun bat...daca imi inatrzie, bag betaHCG direct... Am emotii, la 16 am programare la ginecolog...acum imi fac lista cu intrebari, istoric si imi aranjez analizele...saracul dr, mi-e si mila de el, incerc sa fiu draguta, sa il iau usor, dar nu plec pana nu imi propune o monitorizare eco+alte chestii sa verificam daca e ok instalatia... |
Lasa mila, ca, la sfarsitul zilei el ajunge in vila lui, cu masina lui scumpa, super relaxat dupa n paciente "cuminti", iar tu ajungi acasa cu un procent important din salariu aruncat pe-un banal schimb de vorbe care te-a lasat mai mult nelamurita decat impacata...
Du-te cu lista de intrebari, lamureste-te si lasa, ca doctorul tau va pleca acasa cu capul calendar, dar cu buzunarele doldora...
Bafta!
Wishing for rainbow baby dust !