Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!
Raspunsuri - Pagina 20
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Nu-s bune deloc Berzele, am facut si eu un test azi, desi mi-a venit, dar putin si am ramas cu o senzatie de oboseala groaznica si dureri de burta. A aparut o liniuta pala in interval, e mult mai pala decat a Mariei, nici nu iese in poza. Daca imi iesea asa pe alt test, o consideram pozitiva. Testul asta mi-a ramas dintr-un set cu teste de ovulatie care continea si unul de sarcina. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Imi pare rau pentru urati.
Uitati fetelor inca un exemplu de test barza de tot ca_ _ _ _l.
Eu zic nici sa nu va mai ganditi la ele nu sa le mai si faceti.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
irmaria spune:
MeAlex imi pare rau pentru ziua 1.
Miha, ca sa fac beta trebuie sa il rog pe sot sa ma duca cu masina pana acolo (lucrez in afara orasului si nu am masina). Si nu vreau sub nici o forma sa ii spun (i-am spus in septembrie si a fost tare aiurea). Sufar eu suficient cat sa nu il mai vad si pe el suparat
Eu cumpar barza pt ca in Craiova am fost la 7 farmacii si toate au teste barza, surecheck (care cred cu tarie ca trebuie facut in prima zi de intarziere nu mai devreme) si alte ciudatenii de care nu am auzit niciodata.
Astia aici nu au auzit de first response. Cand i-am intrebat se uitau la mine de parca vroiam avioane de la farmacie.
Cat despre simtome, unul singur pe care nu pot sa il ignor si care nu cred ca e indus si anume greata care ma apuca in toiul noaptii cand dorm, si dimineata dupa ce beau cafea.
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
bellasamoyed spune:
Fetele vroiam sa va spun sa azi dim a venit pe lume minunea mea mica Marc Cristian! Are 3840grame si 52 de cm! Sunt in al 9lea cer!
Va doresc din tot sufletul sa ajungeti cat mai repede in locul meu!
Bob_Pixel spune:
Ohhhh, FELICITARI, Bella !!!!
Sa va traiasca grasunelul, sa fie sanatos si norocos!!!
Wishing for rainbow baby dust !
dana0000 spune:
Ce tare MeAlex,am si eu un test Barza,cadou de la testele de ovulatie.Sa-l fac sa vad cum iese?E in sertar acasa ca-l stricam chiar acum.
Teoretic maine ar trebui sa-mi vina dar daca intarzie e normal,nu cred ca am ovulat luna asta pt ca nu ma dor sanii,nu am vazut mucusul si nici nu am prestat la jumatatea lunii pentru ca am facut HSG in ziua 12 si dr a zis sa ne protejam ca nu ar fi tocmai in regula sa raman luna asta
Asa ca daca si mie imi iese slab pozitiv e nebunie curata
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
MeAlex spune:
Felicitari Bella! Sa fiti sanatosi cu totii: si tu, si bebe si tati!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
irmaria spune:
Felicitari bella! Ce veste frumoasa!
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bellasamoyed Fetele vroiam sa va spun sa azi dim a venit pe lume minunea mea mica Marc Cristian! Are 3840grame si 52 de cm! Sunt in al 9lea cer! Va doresc din tot sufletul sa ajungeti cat mai repede in locul meu! Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 11.11.2011 marea intalnire :D |
Bella felicitari mamico!!!!!
Sa iti traiasca minunea! sa fie sanatos si sa fiti cu totii fericiti!!!!!
multumim ca ne-ai scris
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
miky82 spune:
Felicitari Bella sa fiti sanatosi si bebe sa va umple casa de bucurii!
Maria eu astept testul pozitiv de duminica , si de acord cu fetele ...dati-le incolo de berze ca nu sunt bune de nimic, si eu am acasa vreo doua , deci nu o sa le fac pe alea o sa merg sa imi iau direct SC sau daca nu mai rezist bag o beta
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza