Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

buna dimineata fetel cucuietele
Irmaria, linia de uscare nu e mai subtire de obicei?
asta pare la fel de lata

iti tin pumnii

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Neata fetelor!
irmaria deci?Sper ca pana ma intorc sa dai oficial vestea cea mare!
O zi frumoasa va doresc!

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

buna dimineata fetel cucuietele
Irmaria, linia de uscare nu e mai subtire de obicei?
asta pare la fel de lata

iti tin pumnii

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Fetelor, voi vedeti ce ne face fata asta?
Noi murim de curiozitate si ea nimic, nici o veste!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

alex, ceaiul de sunatoare e pt depresie

asa mi-a zis ca ajuta enorm mai ales daca e baut seara, calmeaza, relaxeaza, printre multe alte beneficii

si cica apa daca e bauta in cantitati sufuciente, adica 2 l pe zi e cel mai bun antidepresiv si are e relaxanta

tipa parea ca stie ce vb ca mi-a dat o groaza de explicatii care cum face....

Lore,
daca vrei iti trimit eu niste pastile de sunatoare
eu nu am voie sa le iau si le tin degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata !
Draguta multumesc ce cafea .Deci tu te testezi odata cu MoniE bine de stiut Tin pumnii pentru amandoua!iar la vreo doua zile e Miky.Despre Kitty nu stim nimic , nu ne-a mai anuntat nimeni nimic.Nici Katty nu a mai intrat , nici Paula :(
Histamina felicitari pentru vestile bune , de acum inainte sa primesti numai astfel de vesti!
Mihaela Sa ai spor la scoala !Mie faza de dupa ovulatie mi se pare suuuuuuuuuper lunga.
Ylari Imi pare rau ca e bolnavioara pitica ta.
Gaby s-a oprit !Ce ma bucur !Si daca tu nu indraznesti sa speri , sper eu pentru tine sa nu mai vezi rosu macar 9 luni!
Lorena imi place cand te gasesc optimista si semnez si eu angajamentul pentru optimism.Cine mai semneaza?
Yna iesi din butoi rapid ca-l dinamitez E unde te mai ascunzi?
Irmaria felicitari mamico!mai astept pana intri sa ne confirmi ce deja e sigur , si apoi scot si motanele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neataza fete dragi!

Hai Maria zine cevaaaaaaaaaa! Eu totusi cred ca esti gravi dar mai confirma inca odata

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Moni pe tine au inceput sa te doara sanii? Ca pe mine nu ma dor deloc este tare ciudat la stimularile din primavara imediat dupa pregnil ma dureau de imi sareau capacele si acum nimic...ciudat...

In curand

Mergi la inceput

Luci hai ca ma bag si eu la semnat, sper sa fim cat mai multe si mai relaxate, de multe ori dr mi-a zis ca stresul este primul factor in infertilitate asa ca hai sa alungam stresul asa din noi.

In curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Moni pe tine au inceput sa te doara sanii? Ca pe mine nu ma dor deloc este tare ciudat la stimularile din primavara imediat dupa pregnil ma dureau de imi sareau capacele si acum nimic...ciudat...

In curand

dragutule, parca am o senzatie vaga de durere pe parti astazi. fff vaga. daca apas si masez si nici atunci foarte cert. mai mult pe dreptul

Mergi la inceput

in schimb am acum o senzatie la mijloc, cum se manifesta inainte de venirea ciclului, dar tot vag.

Mergi la inceput