Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!
Raspunsuri - Pagina 16
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irmaria Fetelor am un mare nod in gat M-a mancat undeva sa imi cumpar test, Barza... faimoasa Barza cu liniile de uscare. Sunt 12 DPO. Am pus poza cu testul pe picassa. O vedeti si aici. Ce parere aveti? In 2 minute ajunge sotul acasa. Nu vreau sa ii spun pt ca habar nu am ce sa ii spun . Imi cer scuze ca dau buzna peste voi asa Fetelor sa nu ma felicitati. Am mai facut asta odata si a fost linie de uscare www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB |
sarcina!!! dar mai poti face maine unul dimineata, cel mai ieftin test care il gasetsi la farmacie si ai sa vezi ca tot 2 liniute se vad!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui irmaria MeAlex l-am facut seara si arata asa dupa fix 10 minute. stefulici am surechek dar pe el zice sa il faci in prima zi de intarziere. Asta inseamna la mine peste 2 zile. Voi face tot o barza sau daca credeti ca ar fi relevant surechekul maine il fac pe ala www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB |
mergi tot pe barza, macar asha ai aceeasi baza de comparatie!!! dar sigur e
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
YLARI spune:
Irmaria, abia astept noutatile! Si eu zic ca e sarcina!
Un first response ar fi fost bine sa faci, pupici.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
draguta spune:
neata fetele
va invit la o si un ceiut cald
irmaria te asteptam cu vesti bune iar pe celelalte sa povestim despre simptome
draguta spune:
daca ieri ma laudam ca nu ma dor sanii , dimineata m-am trezit cu ei f. durerosi
voi cum sunteti fetele???
draguta spune:
mai stie cineva de Kitty 27? ultima data cand a intrat ne-a spus ca are gemenasi, de atunci nimic, sper ca e bine si ea si cei(cele)mici
valicutza spune:
buna dimineata fetelor,
felicitariiii irmaria!!!pot sa te intreb te rog ce simptome ai ?
eu azi sunt in z 32..ar trebui sa ma invadeze uratii in cursul zilei..eu sper sa nu..cu toate ca simptome de cm am ..sani un pic durerosi , dureri de burta si balonare
in curand
stefulici spune:
Neata fetele!
Irimaria, ce faci? Ne lasi sa ne zbatem ca pestele pe uscat! Haide, spune-ne ce-a iesit la test!
Eu cred ca ma voi duce marti dimineata la Fundeni ptr ca am s-o intreb pe ginecoloaga mea niste amanunte de la ecografie(nu mi-a dat nimic scris) ca sa i le spu dr. U! Luni la 14.00 am progr la ginec .
Haideti ,fetelor, la cafeluta!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
stefulici spune:
citat din mesajul lui valicutza buna dimineata fetelor, felicitariiii irmaria!!!pot sa te intreb te rog ce simptome ai ? eu azi sunt in z 32..ar trebui sa ma invadeze uratii in cursul zilei..eu sper sa nu..cu toate ca simptome de cm am ..sani un pic durerosi , dureri de burta si balonare in curand |
Valicuta,arata bine simptomele tale, asteptam II!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
MeAlex spune:
Neata fetelor!
Maria, deeeeeci???
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060