Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mai Alina da tie nu iti e frica de Mariana ca o sa apara si te trimite dupa mop si iti lectii de curatenia cu periuta de dinti si mare grija cu ea.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

nup.mie nu mi-e frica de femei cu tulburari neuro-vegetative, mi-e frica de cele care gandesc prea mult

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am cont lady, ca am mai incercat. Nu se incarca nimic si pace!

Mergi la inceput

Plus ca aici legea internetului e valabila . Nu stiu cat e de legal site-ul ala...ma prind astia si ma trezesc acasa cu o amenda de nu merita cat platesc pe un episod cand si cand...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Am cont lady, ca am mai incercat. Nu se incarca nimic si pace!

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

ciudat..stii de ce?pentru ca am observat ca site-ul are membrii de peste tot din lumea asta!seara, ce-i drept, se incarca mai greu...dimineata merge bine!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Plus ca aici legea internetului e valabila . Nu stiu cat e de legal site-ul ala...ma prind astia si ma trezesc acasa cu o amenda de nu merita cat platesc pe un episod cand si cand...

Mergi la inceput

ce lege a internetului?

27+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Hai ca la faza asta m-ai starnit sa intervin.Va citesc si hahaiesc in privat, ca ma relaxeaza, deocamdata n-am curaj nici sa vorbesc despre curatenie, nici sa o fac.

Cum vine aia cu amenda pentru vizionare?? Ca ma mai uit si eu online la una-alta, in speta filme artistice, mai rar seriale...
In Austria stiu ca e ilegal sa faci download, dar sa vizionezi online, why not? Stii cazuri concrete care ar fi primit amenda pentru asa ceva?

"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."

Mergi la inceput

cu site-uri pirat. Nu stiu exact daca se refera numai la descarcat sau si la vizionat...nu am studiat-o. Dar nu poti descarca gratuit de pe net de ex. de pe site-uri ilegale...daca te-au prins(si urmaresc) atunci o incasezi.

Mergi la inceput

Chiar nu stiu Julia, dar din moment ce suedezii vand serialul, io stiu?

Mergi la inceput