caut BONA sau INTERNA
Caut o bona sau o femeie care sa doreasca sa locuiasca la noi (pentru aproximativ un an) pentru baietelul nostru de 8 luni.
Disponibila incepand cu ianuarie, cand baiatul o sa aiba 10 luni.
Pentru BONA, de Luni pana Vineri, de la 9.00 la 17.00, uneori (anuntata in prealabil) un weekend.
Nu doresc de la bona menaj, decat strictul necesar (spalat castronelele copilului si pe ale dansei) si ordine in limita posibilului.
Restul ramane de discutat pe PM si/sau fata in fata.
Multumesc pentru atentie, si rog seriozitate.
O zi frumoasa tuturor.
Raspunsuri
dicirstea spune:
In ce oras si in ce cartier?
Preferinte de varsta si studii?
Eu pot sa recomand pe cineva care sta in zona Berceni - Sos. Oltenitei - Popesti Leordeni si care cauta in zona
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
ziki spune:
Bucuresti, zona Iancului - Obor - Ferdinand
nu am preferinte de varsta, si nici de educatie. sa fie blanda, rabdatoare, si jucausa.
sa faca minimum de menaj, si sa vorbeasca/ sa se joace cu cel mic + luat cea mare de la gradi, daca se poate.