La multi ani fulguleti! (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aka, Teutz rog ajutor de la Ajutoarele lui mos Craciun .. mi-e aproape imposibil sa urmaresc subiectul.

Am si eu cateva intrebari:
- cine e userul cu contul in lei?
- se pot trimite deja pachete la Aka? sau despre ce depozit este vorba?

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor,
dilema : ce muzica puneti voi la petrecerea fulguletilor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am ratat petreceri multe, dar poate vreun covrigel mai gasesc si eu...

La multi ani Antonia!

La multi ani David!

La multi ani Victor!

saryta, roxanica, acs, sa va creasca mari fulguletii si sa aveti parte de multe bucurii impreuna!

Yagmur, si C va fi in clasa 1 la anul, poti sa vorbesti si noi despre teme. La noi nu se pune problema de asteptat inca un an, ca nu avem optiunea asta.
Ai scris de amestecul clasei 0 cu clasa 8?
Apropos de teme, C are de facut un proiect despre traditii romanesti ("My heritage" se cheama proiectul), cantece, mancaruri si, am ales noi, Mos Nicolae. La scoala a desenat deja tricolorul cu profesoara, a scris care e tara din care venim noi, iar ultima parte o facem acasa. E o gramada de munca, va trebui sa lucrez cu el cate puytin in fiecare zi. Ma bucur totusi ca lui ii place.

mamaana, ce artiste ai acasa Vai, imi amintesc cat am plans cand R a vopsit toata casa cu crema de ghete! Stateam in chirie si am fost disperata sa vad mocheta alba plina de crema de ghete, plus pe jucarii, geamuri, haine.... deci te inteleg bine, ba la tine sunt doua!

C e acasa de doua zile cu laringita. A avut probleme cu respiratia noaptea, dar macar nu am mai ajuns la urgente, ca acum nici doua luni.
Am inteles ca dupa 6 ani o sa fie mai usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danita

dragelor,

BeBelusca

Pai... the ususal, Bon Jovi, U2, Queen, Guns'n Roses, Pink Floyd... mai scap si cate un Andries, Celelalte Cuvinte...

Glumesc, da?
Nu pun muzica, imi salvez urechile, ca fac copiii destula galagie. Desi s-ar putea ca ei sa se joace in basement, iar noi sa stam linistiti sus si sa ascultam cele de mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Ruxandra, userul cu cont in lei este Papanash. Pachetele se pot trimite deja la Aka (cere-i adresa completa), iar ea le va ridica de la posta si le va duce la "depozit" (o camera pusa la dispozitie de userul dicirstea, la ea in bloc), unde ne vom intalni mai multe mamici si le vom sorta, ambala cadouri etc. Pun un link catre pagina cu minuta intalnirii de ieri a unor mamicile implicate, cu program, planificare: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168119&whichpage=48 Poate mai intereseaza pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Citat:
citat din mesajul lui danita

dragelor,

BeBelusca

Pai... the ususal, Bon Jovi, U2, Queen, Guns'n Roses, Pink Floyd... mai scap si cate un Andries, Celelalte Cuvinte...

Glumesc, da?
Nu pun muzica, imi salvez urechile, ca fac copiii destula galagie. Desi s-ar putea ca ei sa se joace in basement, iar noi sa stam linistiti sus si sa ascultam cele de mai sus.

:D

noi i-am facut ziua lui dani la un loc de joaca si au pus ele muzica. nu mi-e frica de bau-bau , azi e ziua ta (la tort), etc. muzica usoara sa spunem si ceva muzica de copii.

nu stiu daca v-am spus sau nu, dar la petrecere am inchiriat magician. nu va spun ce nebunie a fost, copiii s-a distrat nemaipomenit, dani a fost ajutorul magicianului si a fost super incantat, dar faza cea mai tare mi s-a parut ca noi, parintii, ne-am distrat cot la cot cu ei, am fost chiar incantati de tip. asa ca, mamici din iasi, daca aveti nevoie de un nr de tel sa-mi ziceti

in alta ordine de idei sunt super impresionata de dani, de dragostea pe care i-o arata lui alex, de felul in care se poarta cu alex, cum se joaca cu el ... e ceva MINUNAT.
multumesc lui D-zeu ca totul e atat de bine, pe de alta parte parca stau cu o secure deasupra capului si ma intreb ce si cum si cand va merge rau. stiu, stiu, parca-s nebuna, dar am senzatia ca totul merge prea bine .... offff, nici cum nu-s multumita, stiu.

aka da si mie o adresa, please, pe privat unde se trimit ajutoarele si mai ales ce se poate trimite (ma gandesc si la hainutze, mai ales de la alex vreo cateva care nu ii mai vin). si daca poti si un cont ca, recunosc, is tare comoda cand vine vorba de cautat pe forum si nici timp parca nu prea mai am.

yagmur daca luca e ok cu rabdarea si cu atentia, atunci, parerea mea, f bine ai facut. dani desi da, in continuare, dovada de inteligenta , da dovada si de o lene imensa si o lipsa de rabdare ceva de speriat . adica nu sta locului nici 10 min, nu ii place sa scrie, sa deseneze, sa coloreze, totul la el se desfasoara, daca se poate, verbal. asa e f incantat sa rasp la orice, dar cand i-ai pus creionul in mana ... parca il pui la taiere . asa ca, deocamdata, optez sa mai stau un an. dar, totusi, ma voi duce sapt viitoare la scoala si voi vorbi si eu clasa asta 0 sa ma lamuresc ce si cum va fi in iasi.

gata, ma duc sa ma vad cu sotul meu ca azi implinim 11 ani de cand ne-am vazut the very first time

gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

si eu la spartul targului:

La multi ani David!
La multi ani Victorila!
La multi ani Antonia!

.
si eu cu laringita, care a dat intr-o bronsita si culmea si in otita.
Zac in pat de marti dupa amiaza cand, dupa ce am ametit pe scari la munca, sefa mea m-a facut pachet, m-a trimis la doctor si apoi direct acasa in concediu medical. de la febra mi-au iesit si niste uratenii de herpes, vai de mama mea ca n-am mai fost de mult asa bolnava.
si bineinteles ca si R e bolnav, racit si cu faringita, dar o duce mai bine ca mine. Culmea este ca si pe C. l-a piscat o insecta, nu stie unde si nici cand, si a facut o infectie de toata frumusetea.
Asa ca toata familia sta acas', luam cu totii antibiotic si incercam sa ne punem pe picioare.
.
Frumoasa petrecere ati avut Laura, ma bucur ca le-a placut magicianul; am fost odata la o petrecere de copii mai mici care au urlat toti in cor cand l-au vazut pe magician...s-au speriat de el!!!
Dar la varsta alor nostrii copii nu mai e cazul de sperieturi deja...si lucrurile or sa se mai schimbe si mai tare. Apropo de asta, acum 2 saptamani, la o petrecere de copii de clasa a 3-a, o fetita suparata ca baiatul de care ii placea nu o baga in seama, a luat un pahar cu suc si i l-a turnat fix in cap. In fata parintilor lui fara cuvinte...
Manu, pana la urma vad ca te-ai hotarat pentru la anul cu scoala. Unde e scoala? tot in Iancului?
Noi clar in 2013 vom merge la pregatitoare, mai vedem unde...
pup si sanatate multa bolnavilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Mihaita!

Mami Lavinina

Teutz, Aka multumesc.

Donia, cam cat timp aveti de lucrat la un asemenea proiect?

Danutz, sanatate x 3.
Pe M il alerga o mandra in tabara cu papucul

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Multumesc Ruxandra!

Eu,recunosc,m-a acaparat facebook-ul,intru,citesc,vizionez poze si plec!

Am ratat niste sarbatoriti: La multi ani Sara,Antonia si Victor -sa traiti multi ani fericiti alaturi de parintii vostri mununati!

Am avut si noi megapetrecere- datorita colegilor d egradi nuamrul de copii s-a dublat -dar s-au distrat de minune..dar sunt sufocata de cate cadouri are..trebuie sa donez niste jucarii musai!

Laura,ma bucur pt tine,mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Lavinia,
sa-ti traiasca Mihaita scump si drag,sa creasca mare,sanatos

Mergi la inceput