La multi ani fulguleti! (6)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yagmur La Multi Ani cavalerului David si printesei Antonia . Le urez sa fie fericiti, sa aiba noroc, sa aiba parte numai de lucruri bune si de multa dragoste. Eu sunt racita varza, laringita, tot tacamul. Am decis sa il dau pe Luca la scoala in anul care vine. Sper sa nu regret. Yagmur si Luca |
multa, multa sanatate.
de ce ai laut aceasta decizie?
noi am hotarat, in proportie de 90%, sa asteptam pana in 2013, mai ales sperand ca le va veni minte la cap si va putea, cumva, merge direct in clasa I in 2013.
dar sunt curioasa de ce si cum ai luat decizia.
Yagmur spune:
Laura, ce imi faci tu mie ; si asa m-am dat cu capul de toti peretii, mai decid si singura ca nu am cu cine sa ma consult...
Deci - pro
1. Luca e la grupa mare pregatitoare si eu m-am gandit ca inca 2 ani in care sa faca acelasi lucru e mult. Eu nu ma pot baza ca schimba legea.
2. Luca nu e incantat de cei mici; ii plac copii mai mari si m-am gandit sa nu fie cel mai mare in clasa 1.
Cons:nu stiu cum va fi programa, daca Luca va sta linistit dar vad ca incet, incet sta la fise; adevarul este ca el a evoluat din punct de vedere rabdare si cooperare de cand este cu cei de 6+ in grupa. Stiu ca vom lucra mult, eu sper sa nu faca in clasa 0 ceea ce se face la cls 1.
A... si stau pe ghimpi legat de amestecul clasa 0 cu clasa a 8-a dar el are lipici la cei mari.
In fine, spuee pe scurt cam asa am luat decizia. Am emotii.
PS. Luca a mers de buna voie sa vada scoala. Azi s-a suparat ca merg cu el pana in clasa la gradinita. Are colegi de aproape 7 ani care vin singuri si vrea si el.
Oricum, nu pot spune 100% ca am facut bine.
Sper ca la anul nu ma plang zilnic aici de una singura. Restul mai stau la gradinita? Macar sa am cu cine discuta despre teme
Yagmur si Luca
Teutz spune:
Yagmur, multa sanatate! Noi am decis sa o mai lasam un an la gradi pe Alexia, va merge in 2013 la scoala, in clasa 0 sau in clasa I, daca se schimba legea asta cretina.
La multi ani sarbatoritilor de zilele astea!
ruxandra_sb spune:
citat din mesajul lui Yagmur Luca e la grupa mare pregatitoare |
Dar cum a ajuns la grupa pregatitoare la nici 5 ani?
in sfarsit acum mai putin conteaza
la anul o sa ne povestesti din experienta voastra de proaspat scolar
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
lizzy spune:
citat din mesajul lui Yagmur Laura, ce imi faci tu mie ; si asa m-am dat cu capul de toti peretii, mai decid si singura ca nu am cu cine sa ma consult... Deci - pro 1. Luca e la grupa mare pregatitoare si eu m-am gandit ca inca 2 ani in care sa faca acelasi lucru e mult. Eu nu ma pot baza ca schimba legea. 2. Luca nu e incantat de cei mici; ii plac copii mai mari si m-am gandit sa nu fie cel mai mare in clasa 1. Cons:nu stiu cum va fi programa, daca Luca va sta linistit dar vad ca incet, incet sta la fise; adevarul este ca el a evoluat din punct de vedere rabdare si cooperare de cand este cu cei de 6+ in grupa. Stiu ca vom lucra mult, eu sper sa nu faca in clasa 0 ceea ce se face la cls 1. A... si stau pe ghimpi legat de amestecul clasa 0 cu clasa a 8-a dar el are lipici la cei mari. In fine, spuee pe scurt cam asa am luat decizia. Am emotii. PS. Luca a mers de buna voie sa vada scoala. Azi s-a suparat ca merg cu el pana in clasa la gradinita. Are colegi de aproape 7 ani care vin singuri si vrea si el. Oricum, nu pot spune 100% ca am facut bine. Sper ca la anul nu ma plang zilnic aici de una singura. Restul mai stau la gradinita? Macar sa am cu cine discuta despre teme Yagmur si Luca |
da, marc va fi in clasa 0 daca se pune pe roate nebunia. la noi e simplu: aceeasi scoala, acelasi drum, trend-ul in familie e deja stabilit, asa ca marc nu are decat motive de bucurie. de facut fata... e destept foc, nu-mi fac griji si nu ar rezista psihic sa faca grupa pregatitoare de 2 ori. deja o face.
revin. sper ca maine dimineata cu urari cu tot. personalizate!
va iubesc!!
mamaana spune:
la multi ani fulguleti!!
dupa ce sambata am spalat peretii din basement de culori, luni au gasit trusa de pictura in ulei a lui T. tot in basement. au pictat pe jucarii si au dat si pe parchet si pe covor. si noi eram de vina ca am lasat-o 'la vedere' adica sus pe o biblioteca
altfel sunt vesele si sanatoase, tocmai ce am trecut de raceala
danita spune:
legat de scoala , la noi problema sta asa : suntem in grupa mijlocie si asteptam grupa mare si apoi cea pregatitoare sau zero . deocamdata nu se stie daca se va face la noi in gradi sau la liceul unde vrem sa mergem :) .
problema este ca educatoarea va ramane cu bb acasa si nust ce inlocuitor va venii ...... daca se va gasiii si daca .....si daca .....vom vedea ! sper sa nu tre sa ne mutam la alta gradi !
D
Yagmur spune:
La Multi Ani printesa Julia!!!
Ruxandra, Luca trebuia sa fie la grupa mare dar neavand loc la noua gradinita l-au pus la pregatitoare; e o grupa combinata dar de nici 5 ani mai sunt doar cativa; eu abia la sedinta am aflat (cea de la inceputul anului scolar); normal trebuia sa fie in grupa mare el fiind in al treilea an de gradinita.
Astept sa vad ce se intampla cu scolile in ianuarie cand poate apare si programa.
Pupici
Yagmur si Luca