La multi ani fulguleti! (6)
Raspunsuri - Pagina 3
Lavinia_P spune:
Foarte frumoasa povestea,Porumbita! Dumnezeu sa va ajute sa va adaptati si sa fiti fericiti!
Ruxandra,
Multi ani inainte impreuna!
dandusa spune:
www.operacomica.ro/LunaAceasta.htm" target="_blank">Haieti la opera cu copiii
Porumbita,
m-am amuzat teribil la faza cu spagatul si descriereade dupa.abia astept sa vad poze cu printesa!
Ruxandra,
multa dragoste,fericire si liniste!
diamat spune:
Dragelor, imi pare tare rau ca am ratat sarbatoritii. Va doresc tuturor, si mai ales fulguletilor, numai bune si multe de tot
Porumbita
felicitari! mi-au dat lacrimile la povestea ta, sa ai o fetita sanatoasa si fericita!
ank999 spune:
La multi ani Dani! Sa cresti mare , sanatos si norocos! Laura sa-ti traiasca baietii si sa te bucuri de ei!
Sunteti bine? Alex mai plange? Ati descoperit cauza?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Yagmur spune:
Porumbita, felicitari si sa te recuperezi repede
Dani, La multi ani! Laura, pupici baiatului tau cel frumos, pup si burtica lui Alex si pe tine
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!
Luca e tare mucos, subfebril... trebuie sa ajung cu el la doctor dar nu pot pleca de pe ogor
O saptamana frumoasa
Yagmur si Luca
acs spune:
La multi ani Dani!
Multi ani fericiti impreuna, Ruxandra!
Manu, multa sanatate lui Luca!
Porumbita, m-a impresionat povestea Biancai! Sa fiti fericiti in noua formula!
O saptamana de vis tuturor!
porumbita80 spune:
Dani la multi ani!!! Fii fericit, sanatos ca frumos esti. Fieca viata ta sa fie plina numai de bucurii. Laura sa-ti traisac, sa infloareasca si numai bucurii s-ai.
Multumesc de felitari dragelor. Noi suntem bine, printesa mea este o scumpica, am lapte suficient s-o satur plus daca ma e careva la rand am de unde. Sunt la regim strict alimentar si vad ca foarte bine i se potriveste.Am avut cateva crize de colici dar cu infacol le-am calmat.Eu beau doar ceai pentru colici, spirulina isi face efectul cu lapticul. La baieti n-am avut asa productie.
Acum de baieti, am ramas foarte placut surprinsa de reactia lor inca din spital, a doua zi erau prezenti la mine in salon(aici la liber se intra in spital fara restrictii intra cine vrea si sta cat vrea, Cata a dormit cu mine) asa, si cand au vazut-o primul cuvat care a zis Mario: parca este o papusica ce frumoasa este surioara noastra, Radu ma tot inebunea cand o luam acasa ca sa nu ne-o fure careva. Ajunsi acasa numai langa ea statea si ii tot aduceau jucariile lor preferate sa i le arate. Mii de intrebari cand va vorbi, cand va merge, de ce n-are dintit si tot asa. Acum ea este printesa noastra, din printesa n-o scot, si o privesc cu atata dragoste si protectie, efectiv se vede pe ochisorii lor cat de indragostiti sunt de ea. Mario zice ca acum are deaja pe 2 sa-i protejeze la scoala, la care Radu sare ca un cucosel ca el tot mare este si el tot v-a avea grija de surioara lui. Si ce le place numele ca nu zic doar Bianca dar neaparat zic si Mihaela. Eu daca zic cumva Ancuta ei ma ma corecteaza ca o cheama Bianca Mihaela. E foarte distractiv la noi, suntem asa multi nu-mi vine sa cred. A fost greu primele 2 zile ca eram nedormita si obosita acum deja mi-am intrat in mers si suntem bine cu totii.
Va transmit la toate mamicile si copilasii de aici multa energie de la noi, ca noi sclipim cu totii.
Sa ne auzim doar de bine.
Va pup si v-am imbratisez cu drag.
Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)
ruxandra_sb spune:
La multi ani Adina!
La multi ani Dani!
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
kikineata spune:
Porumbita, mi-a stat un nod in gat si am si plans la ultimele doua mesaje ale tale. Admir naturaletea ta, sinceritatea si ca esti o luptatoare .
La Multi Ani, Daniel cel frumusel! Laura, petrecere frumoasa si mult lapticccccc !
kikineata spune:
Ahhh, Laura Mi-am amintit parca ziceai ca ati petrecut deja in wk (ceea ce am facut si noi, cu bunicu' Mitica, ca el e pionul principal ) dar presupun ca petrecerea continua si azi